Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
    . А и мисля да я лакирам пасле за да си остане такава но незнам дали няма да падне лака и да си направя главоболия ако сте пробвали или знаете кажете за да е ясно всичко.

Купувал съм и още имам грунд за цветни метали - гръцки някакъв. Напълно прозрачен е и става. Обаче почти не може да се нанася с пистолет - излита от пищова на конци. Много е странен. Обаче за пода едва ли ще удържи.
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
      Купувал съм и още имам грунд за цветни метали - гръцки някакъв. Напълно прозрачен е и става. Обаче почти не може да се нанася с пистолет - излита от пищова на конци. Много е странен. Обаче за пода едва ли ще удържи.

Ще пробвам с този за автомобили с повече втвърдител пък каквото стане.

Коментар

Поне пробвай върху нещо ненужно....... Мога да ти кажа - лющи се на юфки след време. Пробвал съм върху амортисьор от предница. Трябва си нещо изрично предвидено за цветни метали. Но и такова няма да ти свърши работа за пода. Там ще се излющи по шарките на рифела ....... Търкане му е майката , ама е трудно.

Иначе самия алуминий си прави сам най-доброто покритие. Ако не ме лъже паметта двуалуминиев триокис е съединението. Иначе в кристалически вид му викат рубин - едно от най устойчивите вещества в природата. Образува си се от самосебеси върху алуминия и го предпазва. Учихме ги тия неща едно време по химия.
        0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Моля за малко помош дайте някакви снимки или идеи в вид на снимки за облегалката защото немога да намеря нищо - ще съм ви благодарен за помоща.
          Прикачени файлове

Коментар

Моля за малко помош дайте някакви снимки или идеи в вид на снимки за облегалката защото немога да намеря нищо - ще съм ви благодарен за помоща.
            За облегалката не знам но наклона на гумите не е добре или имаш разбити втулки на носачите или си заложил конзолите за носачите в една равнина .
            По принцип вътрешните конзоли са по дълги и се слагат леко под наклон и по този начин се регулира наклона на гумите.
            ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
              За облегалката не знам но наклона на гумите не е добре или имаш разбити втулки на носачите или си заложил конзолите за носачите в една равнина .
              По принцип вътрешните конзоли са по дълги и се слагат леко под наклон и по този начин се регулира наклона на гумите.

Нарочно ги направих така да са малко разкрачени но може да се регулира.Тук трябва да се вижда.
              Прикачени файлове

Коментар

Нарочно ги направих така да са малко разкрачени но може да се регулира.Тук трябва да се вижда.
                И така става, като я подкараш ще разбереш дали има нужда от промяна.

Коментар

И така става, като я подкараш ще разбереш дали има нужда от промяна.

Мислех си че като е разкрачена ще е по устойчива за това я направих така но лесно ще се корегират ако е нужно (с намаляне на уграничителита на болтовете).

Коментар

Мислех си че като е разкрачена ще е по устойчива за това я направих така но лесно ще се корегират ако е нужно (с намаляне на уграничителита на болтовете).
                    Устойчива в какъв смисъл, на задната ос имаш предостатъчно контактна площ при триколките слабото място на контакт е предното колело.
                    1 защото контактната площ е много малка,
                    2масата на предната ос е недостатъчна за сцепление при голяма скорост в завоя.
                    Ако искаш да нямаш проблеми със влизането и излизането от завоя дори и при скорост 150км винаги преди завои отнемай газта и чуквай спирачките ,по този начин увеличаваш максимално масата на предната ос и получаваш гарантирано сцепление.

Коментар

Устойчива в какъв смисъл, на задната ос имаш предостатъчно контактна площ при триколките слабото място на контакт е предното колело.
                      1 защото контактната площ е много малка,
                      2масата на предната ос е недостатъчна за сцепление при голяма скорост в завоя.
                      Ако искаш да нямаш проблеми със влизането и излизането от завоя дори и при скорост 150км винаги преди завои отнемай газта и чуквай спирачките ,по този начин увеличаваш максимално масата на предната ос и получаваш гарантирано сцепление.

Като прочетох тия 150км страх ме хваща мога да пробвам на права какво ще направи за завоите ще запомня съвета мерси

Коментар

Е как не намираш бе ? Слагай класиката тогава!
                        Прикачени файлове
                        0888932647

Коментар

Като прочетох тия 150км страх ме хваща мога да пробвам на права какво ще направи за завоите ще запомня съвета мерси
                          Не 150 моята вървеше със 190км но не това е кефа.

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Нешев Преглед на мнение
                            Е как не намираш бе ? Слагай класиката тогава!

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тя не е цялата от там а и не бих ги рекламирал одавна се отказах от тях с изключение на двигателя.

П.П. Като се качиш на френски автомобил забравяш за соц автомобилите

Коментар

Не 150 моята вървеше със 190км но не това е кефа.

Неможе да бъде 190км с този двигател без да му правиш подобрения - че заза казват че вдига 120-130км с зор. Аз не съм карал така чувам от други но ще пробвам и то скоро.

Коментар

Неможе да бъде 190км с този двигател без да му правиш подобрения - че заза казват че вдига 120-130км с зор. Аз не съм карал така чувам от други но ще пробвам и то скоро.
                                Струва ти се невъзможно но пропускаш няколко факта .
                                От 13ц–ла я качваш на 15ц–ла
                                Цялостната маса си я свалил близо с 40%
                                Челното съпротивление е в пъти по малко
                                Замисли се и ще разбереш че не е невазможно.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X