Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Триколка от ЗАЗ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Триколка от ЗАЗ

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
    ...можеш да му залепиш допълнително отстрани ламарина,за обгръща гумата повече от стандартното.и после с ъглошлайфа да му придадеш пречудлива форма-по подобие на останалите форми назад по трайка./...погледни снимки на чопърите,те са по нестандартни/
    Ако намериш калник от МЗ Трофи няма да се налага да добавяш ламарина.Направо минаваш към изрязването и придаване на желаната форма.

Коментар

Съгласен съм,колега,точно нещо подобно имам и аз впредвид.Некакъв масивен калник,да прилича на извънземното/на трайка имам впредвид/.Или нещо що-годе подобно.Ще се комбинират няколко идей
      Прикачени файлове
      HUSGVARNA 630 SMR
      PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Първоначално публикуван от profesionalista Преглед на мнение
        Съгласен съм,колега,точно нещо подобно имам и аз впредвид.Некакъв масивен калник,да прилича на извънземното/на трайка имам впредвид/.Или нещо що-годе подобно.Ще се комбинират няколко идей

Благодаря за идейте ето малко снимки от сноването на кабелите мислех че ще ти направя по бързо но се оказаче е малко по сложно трябва да се мисли за всичко.
        Прикачени файлове

Коментар

Колега прекрасна триколка.Браво.
          Ще следя темата с интерес.
          Успешно довършване.
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Колега токовете отнемат минимум ден два предпазителчета реленца обувки....Аз допуснах грешка малко с моето бъги относно токовете сложих таблото с предпазителите ниско и ги мокря чат пат.Пообмисли инсталацията че после преправяне те чака като мене не е фатално но си е игра.Успех.
            Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от SLAVIKA1980 Преглед на мнение
              Колега токовете отнемат минимум ден два предпазителчета реленца обувки....Аз допуснах грешка малко с моето бъги относно токовете сложих таблото с предпазителите ниско и ги мокря чат пат.Пообмисли инсталацията че после преправяне те чака като мене не е фатално но си е игра.Успех.
              Първо благодаря на бочката . Славика вярно доста бавно става но обмислям всичко за да не се сетя после за нещо че ще е пак преправяне и моето табло ще е ниско от пред но ще е на закрито и мисля че няма да се мокри.

Коментар

На мен ми взе две седмици докато измислям и проследявам как да вържа кабели и прочее от шкода с табло кавазаки. Това с прекрояванията и преработките заради забравяне. Пък и не съм точно добър в токовете .... Не го бързай , зимата си продължава ....
                0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

Валчо поопре ли ти се този един човал кабели и едно кошле бушони, ключета и релета

Нема старашно нали си бил наладчик 3 години в либия неможе да ти се опре една иснталация!

Трябва да започваме конкурса за художници кой с каква идея за рисунка и за най талантливия художник ште има специална изненада!!!

- Белослатинско посрештане в най - квалитетната крачма

Ако няма желаешти ште дигаме летвата

Коментар

Първоначално публикуван от Galcho Преглед на мнение
                    Валчо поопре ли ти се този един човал кабели и едно кошле бушони, ключета и релета

Нема старашно нали си бил наладчик 3 години в либия неможе да ти се опре една иснталация!

Трябва да започваме конкурса за художници кой с каква идея за рисунка и за най талантливия художник ште има специална изненада!!!

- Белослатинско посрештане в най - квалитетната крачма

Ако няма желаешти ште дигаме летвата

Галчо 3 години в либия нямат нищо общо с това каде то го правя а художника ще доиде тази вечер да види за какво ста въпрос всичко ще си доиде на място ти деиствай с струга че трябва да стържем и фрезоваме на него с точнос.

Коментар

Първоначално публикуван от valio zila Преглед на мнение
                      Благодаря за идейте ето малко снимки от сноването на кабелите мислех че ще ти направя по бързо но се оказаче е малко по сложно трябва да се мисли за всичко.
                      Ето и една идея от мен.
                      Табло можеш да вземеш от кадет капка в него има доста предпазители както и релета и е доста добре подредено.
                      ТРИКРАКА МАСА НЕ КУЦА:eek:

Коментар

Първоначално публикуван от aleksandrov1973 Преглед на мнение
                        Ето и една идея от мен.
                        Табло можеш да вземеш от кадет капка в него има доста предпазители както и релета и е доста добре подредено.
                        Колега таблото го взех от една морга незнам от какво е но има доста предпазители и 4-гнезда за релета мисля че ще са достатачни. Тази вечер се сетих да направя трайка да се пали от кормилото и пак мъка с тегленето на жици по тръбите но ще стане всичко както е замислено. Тази вечер нямаше време да снимам но утре ще ви изпратя и заради днес.

Коментар

Ето малко снимки от свършената работа от днес но пак не можах да я довърша цялата инсталация. Чудех се каде да сложа предните мигачи -може да ми помогнете аз ми се стори че отгоре -като рога -стоят добре на тази маска БОГОМОЛКА или както го нарече един колега ПРИШАЛЕЦА.
                          Прикачени файлове

Коментар

Шапка ти свалям за направеното до тук. Преди 6-7 години си сложих газ на ситроенчето което беше 2 цил. 4т. боксер с въздушно. Всички майстори при които ходих в ловеч или ми отказаха или ме разубеждаваха да не го правя ама нали съм инат направихго. Ходих до търново да си купя уредба и се почна.Всичко мина добре до момента със затоплянето на изпарителя. Номера с маслото го забрави. пробвах и изпарителя е в лед. според мен проблема е че маслото загрява по-бавно откокото газта го охлажда при разширението в изпарителя. Решението беше с медна тръба ф 8мм х10намотки на всяка тръба, разширителен съд0,5 литра и ел. помпичката от зазката която подавагориво за парното.изолираш с вата медните тръби около изпускателните и си готов.ще следя темата и ако имаш въпроси относно газифицирането питай. Аз като казах на няколко газ майстори че съм на газ те ме караха да вдигам капака щото не ми вярваха.Успех
                            Honda CR-V I 2000 г.
                            0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

[QUOTE=spoko;1039914]Шапка ти свалям за направеното до тук. Преди 6-7 години си сложих газ на ситроенчето което беше 2 цил. 4т. боксер с въздушно. Всички майстори при които ходих в ловеч или ми отказаха или ме разубеждаваха да не го правя ама нали съм инат направихго. Ходих до търново да си купя уредба и се почна.Всичко мина добре до момента със затоплянето на изпарителя. Номера с маслото го забрави. пробвах и изпарителя е в лед. според мен проблема е че маслото загрява по-бавно откокото газта го охлажда при разширението в изпарителя. Решението беше с медна тръба ф 8мм х10намотки на всяка тръба, разширителен съд0,5 литра и ел. помпичката от зазката която подавагориво за парното.изолираш с вата медните тръби около изпускателните и си готов.ще следя темата и ако имаш въпроси относно газифицирането питай. Аз като казах на няколко газ майстори че съм на газ те ме караха да вдигам капака щото не ми вярваха.Успех[/QUOTE

Мерси колега точно с маслота си мислех да го направя но щом казваш ще те послушам като започна и нещо се зпъне ще питам.

Коментар

Малко със закъснение,но като ще бъде пришълец-отгоре най-му приличат.Успех юнаци,неспирайте
                                HUSGVARNA 630 SMR
                                PEUGEOT PARTNER 2,0 HDI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X