Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поялници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Avas Преглед на мнение
    В ОЛХ има една за 220 пари, не е ли малко много ?

Сега видях обявата.

Ако снимките са верни то контролера не е с STM процесор.
    Най-малкото не се вижда батерия за RTC-то.
    Моето мнение е, че тази обява НЕ СИ СТРУВА парите.

Враг усраине

Коментар

• Ако правилно се ориентирам, май не е STM процесор.
      Нещо не ми дава да кача снимка на контролера, на на чипа пише STC .

Коментар

Ако правилно се ориентирам, май не е STM процесор.
        Нещо не ми дава да кача снимка на контролера, на на чипа пише STC .
        Почти сигурно, че това в еб@лник не е.
        То и това, което си гледал намайната си също май не е.
        Както казах най-малкото заради липсата на батерия на часовника.
        Това, че управлението не е с STM няма да направи по-лоша спойка.
        Наличието на часовник също не е критично за един поялник
        Въпросът е, че FW за STM процесорите дава повече възможности за настройка.
        За мен е от значение, че именно около BOOST режима повече неща могат да се пипнат.

Абе за предпочитане е, освен ако не е много по-евтино с алтернариви.
        А изглежда, че не е!
        Враг усраине

Коментар

• Гледам в Banggood и един KSGER T12 STM32

За 60 и няколко евра, май него ще взема .
          То и на мен хич не ми е голяма драма, наскоро се хванах да сменям едни кондензатори и един стабилизатор на напрежение от една платчица. Преди време съм го вършил това упражнение, без проблеми с наличното. Тоя път видях зор, прегряване, разлепих някоя писта и няма махане, гадния припой .
          Та реших, че проблема е в техниката. Там 150 - 200 лева за какво не сме ги дали . Миналия месец съм дал пари за едно от хобитата ми, щях да си купя качествена станция за тях.
          Както и да е, днес почетох малко и се усетих къде греша, явно и практиката ми куца . Бяха ползвали някакъв много гаден калай, няма махане. С добавяне от наличния ми синел и като го поразредих, станаха нещата.
          Нищо, не пречи да си взема нещо малко по-читаво от наличния пУялник, Хем ще си върша разни такива дреболии с по-голям кеф.

Коментар

Гледам в Banggood и един KSGER T12 STM32

За 60 и няколко евра, май него ще взема .
            ...

Това е много по-ОК решение.
            Освен това захранването (AC/DC) от чайниците не е нещо, което би чакал с нетърпение.
            Всяко такова за лаптоп е десетки пъти за предпочитане пред китайският бълвоч в тези "станции".
            Дори да не е технически "бълвоч" към момента на покупката в преспектива гарантирано става на дрисня.
            Враг усраине

Коментар

• Тоя KSGER T12 STM32 си е със захранващ блок.
              Лаптопски захранвания имам количества, точно за това първоначално гледах Quicko T12-942 MINI , че е без захранващ блок.
              При положение, че имам захранвания, мислех да спестя някой лев, ама ...
              Малко тъпо, ако ще му бая в даден момент, ама как да е .

Коментар

...
                Лаптопски захранвания имам количества, точно за това първоначално гледах Quicko T12-942 MINI , че е без захранващ блок.

Това е нормална логика в обичайна ситуация но те чайниците не са точно като хората.
                Тоест не търси чак някакви нормални търговски практики на каквото сме свикнали.
                При тях много неща просто са по-иначе
                Враг усраине

Коментар

• Май няма да бързам, ще дебна нещо.
                  Така и така, не съм баш на зор .
                  Това, което гледах е само с доставка от Чайна, не ми се чака и разправя .От европейски склад бях ОК .
                  Може да го пробвам тоя в олх, да го питам за контролера какъв е и да даде още някоя снимка, пък тогава ще го мисля .

Коментар

• E то не е като да инвестираш в имот у Бояна…
                    По принцип в татковинАта няма голямо предлагане.
                    Или с двата крака влизаш в еб@лниците или четеш/гледаш//чакаш.
                    Тук предлагането по принцип е на ниво “скрап”. Поне в този тип “платформи”.
                    Враг усраине

Коментар

• Не е, прав си . Но хем не ми се хранят разни търгаши, хем не ми се чака. Всички знаем как е с доставките от Чайна в момента .
                      В алито го има с доставка от ЕС. Та вероятно от там ще е .
                      Ще прочета още малко и ще си реша .
                      На Спарки изпълнението е яко, но не е за мен . За нещо, кето ще ползвам два пъти в месеца, не ми се занимава . Искам нещо готово .
                      Пък и нямам претенции, чак като на няколко човека тук. Нормално де, много съм далеч.

Коментар

• Да, контролера на Спарки и за мен не е.
                        Враг усраине

Коментар

Не е, прав си . Но хем не ми се хранят разни търгаши, хем не ми се чака. Всички знаем как е с доставките от Чайна в момента .
                          В алито го има с доставка от ЕС. Та вероятно от там ще е .
                          Ще прочета още малко и ще си реша .
                          На Спарки изпълнението е яко, но не е за мен . За нещо, кето ще ползвам два пъти в месеца, не ми се занимава . Искам нещо готово .
                          Пък и нямам претенции, чак като на няколко човека тук. Нормално де, много съм далеч.
                          Натиснете снимката за да я уголемите  Име:19-56-54-fetch.jpg Прегледи:0 Размер:388.6 КБ ID:6803686
                          За да не направиш моята грешка,горната станция (черната)е същата като тази която искаш да купиш.Долната (сивата)е тази към която си се ориентирал.

Черната е типично евтино китайско,за което се чувствам прецакан ,че съм го купил .И напълно отговаря на профила,на оплюваните в тази тема Т12.

Долното (сивото)е много ок и няма нищо общо с черното.

Ако ти е интересно,ще пиша за разликите,то е писано,но темата е дълга.

В последствие взех трета станция,като сивата.Тази черната е чисто нова,не използвана,няма да се ползва,и ако въпреки написаното от мен,я искаш,мога да ти я дам в оригинален вид с оригинално жило по избор .

Контролера не е стм и около боост режима има ограничения в стъпката и максималния таймер.Което не е голяма болка,но мен ме дразни.
                          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                          Анатолий Пейчинов o8875о9815
                          https://dvrbg.com/

Коментар

• ikristiqn
                            ikristiqn коментира
                            Редактиране на коментар
                            Ако имаш някоя станция, която не ти трябва - метни я към мен ;-))

• Roninn
                            Roninn коментира
                            Редактиране на коментар
                            Ок,пусни телефон днес или утре да ти звънна,и да се уточним.Тази черната е свободна.

• Прочетох я цялата тема.
                          Чета и гледам и други работи по темата, добре си запълних тия дни времето.
                          Последно съм се загледал в KSGER T12 STM32.
                          Ако искаш прати тел на лични, мисля и ти беше от Пловдив, да се чуем .
                          Лека вечер !

Коментар

• Roninn
                            Roninn коментира
                            Редактиране на коментар
                            0887509815

Прочетох я цялата тема.
                          Хироу!!!
                          На мен никога не ми е трябвал чак толкова много поялник

Враг усраине

Коментар

• https://youtu.be/HgrB5P-rDLw
                            Този ги точи с флекса.Коментираните от вчера
                            Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
                            Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
                            Анатолий Пейчинов o8875о9815
                            https://dvrbg.com/

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X