Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поялници

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от KingofROAD Преглед на мнение
    Накрая ще вземете да начапразите и пернишките винкели
    Заради някакви китайски отпадъци, които вече са наполовина в контейнера за смет?
    Никогиш!
    Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение

Те тука и цените са сравнително свежи. За всекиго по нещо:
      https://eshop-bg.com/produkt/%d1%82%...en-80w-230vac/
      Някакво мнение за станциите на ATTEN
      Тази примерно - https://eshop-bg.com/produkt/%d1%81%...en-80w-230vac/
      Нещо, нищо не пише как идва окомплектована от към човки .и т.н.
      Или да скачам на KSGER T12 STM32
      П.П.
      Аз така и си останах, нищо не взех, и на Ронин не се обадих, сори за което.
      Но ме налегнаха едни колянно-менискусни проблеми и ... до нищо не ми беше.

Коментар

• Въпросния 220V поялник, с който се сдобих за разнасяне, е само маргинално по-голям от поляника на въпросната станция, та добре си прецени дали ти трябва станция. Иначе вероятно и като станция и като поялник е по-качествено от редовите добре познати ни китайци. Но това е моето субективно мнение.

За тоя иде реч:
        https://eshop-bg.com/produkt/%d1%82%...en-80w-230vac/

Аз съм силно изкривен в посока интегрирани нагреватели в човката, та по-скоро бих избрал някоя добре работеща T12/T15 станция. Това е реално по-добро от 220 волтовия от линка като удобство на работа и габарити. А пак е 70 вата.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• KSGER T12 STM32 Това е правилния избор...И за мен тея т12 и т15 са много ок!
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

...И двата с WSP80 поялник. Страхотен поялник, но за преди 20 години...
            Днес го видях на живо.
            Ти на това ли викаш дърво?!?
            За пореден път се убеждавам колко снимките лъжат - бях останал с впечатлението, че е 2 пъти по-голям.
            Да го махаш от поялниците у левата част на последната ти фотка и да го преместиш в дЕсната, където си подредил клечките за зъби
            Враг усраине

Коментар

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение

Днес го видях на живо.
              Ти на това ли викаш дърво?!?
              За пореден път се убеждавам колко снимките лъжат - бях останал с впечатлението, че е 2 пъти по-голям.
              Да го махаш от поялниците у левата част на последната ти фотка и да го преместиш в дЕсната, където си подредил клечките за зъби
              Абослютно голЕмо старомодно хипер надценено дърво е, така че не си познал че ще го местя.

Виж JBC T245 на живо (трябва да има в Комет налично) и после ще си говорим пак. Като бонус е и почти 2 пъти по-мощно. На всичкото отгоре барабар с една човка е над 2 пъти по-евтино от "безценния" WSP80.

А ако искаш съвсем да се фрустрираш, виж и Т210, ма май нямат налична.
              Последно редактирано от sparkybg; 18-02-22, 13:59.
              Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• А тези LT върхове не са ли малко т@ш@к? На мен така ми изглеждат.
                Топлоотдаването ще да е нЕкаква космическа тахнология, контакт направо на молекулярно ниво!
                Взех една човка да и се чудя.
                Сравнено с ET човките това изглежда одобрено предимно от счетоводител.

Сега да не ще кажеш, че ЕТ са отливани от мартенова стомана

Враг усраине

Коментар

• Нищо им няма, и докато и нагревятеля и човката са наред (с гладки повърхниости), топлопредаването си е съвсем добро. Дори по-добро от на другите ти човки.

Коментар

...с гладки повърхниости...
                    Именно към това съм леко скептичен колко дълго ще продължи.

Враг усраине

Коментар

• stefsab
                      stefsab коментира
                      Редактиране на коментар
                      Разбирай м/у 3-8 ч на ден.

Има 2 варианта - ако станцията има sleep, или имаш стойка със sleep ключе. При 300- 320 градуса, почти не се налага почистване от нагар/окиси. При безоловен иска по-често почистване.

• sparkybg
                      sparkybg коментира
                      Редактиране на коментар
                      stefsab Esper питаше колко време контакта между нагревател и човка е ОК, а не колко време изкарва човката външно.

Esper Това с белтъка и финансовия удар ми е твърде познато, щото често ми се случва.

• stefsab
                      stefsab коментира
                      Редактиране на коментар
                      Аз първоначално казвам за моя опит с човката и контакта й, и добавям, че почти всекидневно се ползва. Наработката като "човкочасове" е значителна.
                      Е като се сетя, на година-две лъскам контакта и външно поялника с телена ческа с месингов косъм, щото по принцип си обичам да ми изглеждат добре инструментите...

• Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнение
                    Именно към това съм леко скептичен колко дълго ще продължи.
                    4 - 5 години интензивна, но не вандалска експлоатация. Но се предполага, че за това време човката ще се е амортизирала.
                    След това леко "челосваш" поялника и отначало.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                      4 - 5 години интензивна, но не вандалска експлоатация. Но се предполага, че за това време човката ще се е амортизирала.
                      След това леко "челосваш" поялника и отначало.
                      Човката ОК но другата част?
                      Все тая, напоследък толкова интензивно ползвам поялник, че с тоя велер могат да ме заровят без да сме дори приближили до въпросният проблем
                      Враг усраине

Коментар

• Писал съм точно за поялника - отпред има някакво "месце" и позволява неколкократно челосване. Внимателно челосване, а не с флекса...

И коментаторите...

Коментар

• Поръчах си KSGER T12 STM32 , сега чакам.
                          От Чехия не трябва да се бави повече от седмица.
                          Тая играчка я намерих да я продават в Пловдив.

Не мога да реша дали си струва към 270 наши пари.
                          Все пак е китайска скрап, както казва колегата ittso .

Коментар

• stefsab
                            stefsab коментира
                            Редактиране на коментар
                            За инцидентна работа става. Но може да ти трябват и други човки. Трябва да свикнеш да задържаш спусъка още 4-5 с, за да изсмуче помпата калая от човката и нагревателя в контейнера. Трябва ти и инструмент за почистване отвора на човката и отвора на нагревателя. Филтърчето е консуматив - трябва да имаш няколко резервни. Парите от остатъчния флюс скапват гумата в помпата. За колко време -"божа работа".

• Има го на 100 места и в поне 10 варианта. Имам такова и като изключим че захранването му е с вентилатор и помпата доста шумна, върши това, за което е направено както трябва.

Ако въпросното е във варианта с вградена помпа - доста по-едро и преполагаемо неудобно е.

Моето е такова:
                          https://protonbg.bg/stanciya-za-razp...stanciya-13875

Коментар

• Абсолютно същото е като тоава от клипа.
                            С вградена помпа.
                            Ще ги чуя тия дни и ако има начин да го видя на живо, ще преценя.
                            Накрая ще взема станция като тази на Спарки, по-читава ми се вижда .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X