Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Моята България (Поглед отгоре)
Свий
X
-
Няколко пъти съм ходил до прекрасната Беловска Базилика, но до другото бижу в района водопада Азовското Падало отидохме вчера за пръв път, как съм могъл да пропусна до сега? Едно от най-интересните ни приключения напоследък (заедно с Дяволската река
). Някой е наслагал десетки табели, пътя (черен!) стига на около километър от водопада и приказно красива, макар и на места доста чепата
пътека ви отвежда във фантастичен каньон, който май не успях да хвана в пълната му красота, че е лабиринт от скали, но поне щракнах водопада, може би не в най-пълноводният му момент, но на мен ми хареса
дано и на вас ви допадне.
Последно редактирано от alex_markov; 17-09-23, 09:12.
- 3 likes
Коментар
-
Моето куче ми е голямо другарче и приятна компания, но и пречка пред карането на колело
. Та когато тази неделя я размързя на разходката, реших да я оставя и да повъртя педалите, да видя да не съм забравил
. Потеглих късно към Златните, но като пристигнах, реших, че има още малко време преди да залезне слънцето и отскочих до Червената Шапчица, много приятно местенце, за съжаление вече потънало в сенките. И все пак не можех да пропусна този залез 
- 3 likes
Коментар
-
Витоша е огромно богатство за което много хора просто не си дават сметка, само на 10 минути от големия град можеш да се потопиш в тишината и спокойствието на гората. Само за да не падне акумулатор трябваше да врътна едно кръгче и спрях на паркинга до Драгалевският манастир. Това е гората и рекичката над манастира, приказен свят в който можеш да се потопиш, да отдъхнеш, да се натовариш (ако искаш
) и след час отново да си у дома
- ние с кутрето се възползвахме и направихме 20+ хиляди крачки (тя със сигурност направи Повече
)
- 3 likes
Коментар
-
Откъде намираш музиката, която използваш за клиповете? интересува ме само инструментал
-
Има различни места, но аз напоследък ползвам само библиотеката на тубата, че от другите места роботчетата клеимват права през ден-два, а библиотеката в в акаунта ти
https://studio.youtube.com/ -> Audio library
Последно редактирано от alex_markov; 17-09-23, 09:14.
-
Вчера тръгнахме с Голямата дъщеря да търсим Европейските Бизони, но по пътя се отбихме на няколко места и си изкарахме чудесно в добрата компания на Любослав Бояджиев който ни разведе из района. Първата спирка беше Татул, не бях ходил там от 17 години и нещата са доста променени, а и спомените ме заляха, че тогава имахме страхотни приключения на това място

- 4 likes
Коментар
-
На юг от Студен Кладенец до сега ми беше бяло петно (с малки изключения
), но имах набелязани цели на картата, тази неделя успях да видя поне едно от чудесата там - Харман Кая - самия площад (Харман) не ме впечатли особено, макар и да е било голям зор да се направи, но скалата до него беше приказна. Това е първият полет - да се запозная с района 
- 4 likes
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
но пък мога да си летя без да стряскам хора

Коментар