Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнение
    доиде да и мои ред да се оплача!!!!
    в понеделник се разбирам за един мотор от сливница за бартер разбираме се за цена и питам има ли там нотариус за прехварляне документи аз си имам на 100% изрядни.Взех от един приятел микробус за скутера че още нама книжка А категория и трагвам обадих се на момчето кам 11- 12 чче трагвам от перник!!!пристигнах и му званнах и го 4акам на входа на града ,свалям скутераи го 4акам идва разбирасе и огледах мотора гледам .... малко мрасен и момчето каза"тия мотори не се мият "замалчах си !!!!!!!!!!!!
    както и да е да трагваме кам нотаруиса отиваме в центара оказва се че нотариуса е по4инал и 4е мотора ена друг човек които го няма в момета дахаците не са платени и така нататак 4овека 6те си доиде довечера !!!двигатела е друг сигурно и номера не е оправян и ако искам да го зема да опарвим парите и по натам документите ще оправиме направо побеснях качих си скутера и право в пернишкия раи кажете колегиално ли е да се правят такива работи излезе ми 50 лв и отгоре тая разправия не сам за парите ама не колегиално да се лажеме така ?
    Така е. Жива гавра...
    Пълно е с кретени в днешно време!

Коментар

...
      Нещо подобно на моят случей... цък
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

забелязвам че около софия в радиус от 100 км е пално с мошеници!!! и аз сам от перник ама гледам да сам колегиален все пак ?такива разминавания при мене няма !!!ако казвам какво ми говори направо падаш !!!по другите краища маи не е така но в софия се сабрало само .......... забелейете каде се изнасят "софиянци"в петак по родните села и паланки
        Опел Корса В 1,4 82 коня
        Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
        Ямаха ХТ 600Е
        Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Извинявам се,че спамя темата но трябва да се защитя,човекът за който говори ivan_pk съм аз,и не е точно така както го каза той,той дойде гледа моторът,каза че "му харесва" поне пред мен,до тук добрем,отидохме в центърът,но се оказва че нотариусът починал,аз не знаех за това но изглежда съм виновен че човекът се споминал,по принцип има нотариус....моторът е на името на приятел от който съм го купил и така разбрахме се с ivan_pk за другия ден да отидеме направо в Бужурище при нотариус и те си тръгнаха.Данъците наистина не бяха платени за 2 години,но понеже без тях не може да се прехвърли взех от Цецо пари и отидох да ги плащам,бяха 308,76лв за 2 години с лихвите....платих ги..разбрах се с човекът на чието име е моторът на другия ден направо на тяхно да го прехвърлиме и всичко точно,прибирам се звъня на ivan_pk но никакъв отговор,пиша му във форума лично съобщение,че съм си платил данъците и всичко и той ми написа че моторът ми не струва и се отказвал....и аз му написах ок... и влизам днес и какво да видя?!... оплюва ме,че съм бил измамник....божеее...а до тия 50лв разходи да беше казал щях да ти ги дам,не съм за тях....наистина моторът ми не светеше и електрониката малко куца,но не съм го принудил да го взима все пак....а сега тук ме изкарва измамник....през целия си живот не съм навредил никому с нищо или пък да съм излъгал някого,но както и да е....извинявам се че само оспамих темата,но малко се ядосах....
          [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
          [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
          [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
            Така е. Жива гавра...
            Пълно е с кретени в днешно време!
            Жоро извинявай , ама с този си пост ми прозвуча все едно аз съм прецакал Ради с DR-a . Защото човека пише за Сливница и не ми стана ясно за кого говориш ...

А всъщност Иване предложих ти това , за да не се разкарваш втори път с мотора до Сливница , щяхме само да се видим да уредим документите и след това на кръчма на бащата на Ради му бях предложил същото , оставя половината пари и си тръгва с мотора , за да е сигурен , че е за него и че ще получи документите . Той не се съгласи , но все пак удържахме и двамата на думата си , даже се бръкнах още педесетина лева за лепенки и автомивки , не мисля че на това му се вика мошемничество .

Иване не си прав и за това , че мотора беше кален . Защото ти му звъна 1,2 часа преди да го гледаш . Ако го беше измил щеше да е мокар и какво щеше да си кажеш " а тои го е измил , за да не видя от каде капе масло и тн..." И ДР-а беше мръсен но като го предавах изглеждаше като нов , даже маслото от веригата бях отмил .

Явно си очаквал повече от мотор за 2100 лева , ама за толкова пари такъв е . И както каза NiGhtY , никой не те е принудил да го взимаш . Не мисля че си прав да оплюваш , защото всички разходи по документите си отиваха за наша сметка и уговорката ни оставаше същата твоя скутер и 600 лева и нито стотинка повече ... друг е въпроса , че за нас излизаше все едно чист бартер . Пак ти казвам НЕ СИ ПРАВ . Нотариуса трябваше да му кажем да се спомине след ден , два а ?!? Това беше една от клюките в Сливница всъшност !
            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

а цецо извиняваи аз се разбрах още в понеделник за мотора то си зависи от собственика как се подаржа една машина !!!!
              бил кален и ми казва че тия мотори не се мият аиде де ?
              ти ако не си пазиш нещата няма как да се здрави и едно миене е 10 мин и на жегата за още 20 е сухо все пак пари изкате ? да видя скутера да е мрасен носех по седалката вси4ко каквото му е сменено !!!и ако не е таина как го засичате мотора че харчи 4-5 литра на 100 като няма километраж ?и за това ли не е така? ти го каза ако помниш?и аиде като го прехварлим ок ама номера на двигатела оправили ли сте го? или е друг от стария двигател?
              Опел Корса В 1,4 82 коня
              Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
              Ямаха ХТ 600Е
              Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

а цецо извиняваи аз се разбрах още в понеделник за мотора то си зависи от собственика как се подаржа една машина !!!!
                бил кален и ми казва че тия мотори не се мият аиде де ?
                ти ако не си пазиш нещата няма как да се здрави и едно миене е 10 мин и на жегата за още 20 е сухо все пак пари изкате ? да видя скутера да е мрасен носех по седалката вси4ко каквото му е сменено !!!и ако не е таина как го засичате мотора че харчи 4-5 литра на 100 като няма километраж ?и за това ли не е така? ти го каза ако помниш?и аиде като го прехварлим ок ама номера на двигатела оправили ли сте го? или е друг от стария двигател?
                Аз за харчене нищо не съм споменавал,а иначе това е ендуро мотор,а не някой пистов лъскач,за да го мия постоянно и т.н кара се по кал и баири,като не ти харесва че е кален не съм те задължил да го взимаш А иначе за какъв номер на двигател говориш Доминатора е 650 кубика,а тоя е 600 защото е от ХР пише си и на него,можеше да провериш сам,но да ме наричаш измамник....лъжец и т.н е няма да стане,не съм те измамил с нищо,дадох ти да караш,кат не ти е харесало кво съм виновен?!?

П.п. пиша от ника на брат ми,иначе съм NiGhTy....

Коментар

Първоначално публикуван от kazero Преглед на мнение
                  Аз за харчене нищо не съм споменавал,а иначе това е ендуро мотор,а не някой пистов лъскач,за да го мия постоянно и т.н кара се по кал и баири,като не ти харесва че е кален не съм те задължил да го взимаш А иначе за какъв номер на двигател говориш Доминатора е 650 кубика,а тоя е 600 защото е от ХР пише си и на него,можеше да провериш сам,но да ме наричаш измамник....лъжец и т.н е няма да стане,не съм те измамил с нищо,дадох ти да караш,кат не ти е харесало кво съм виновен?!?

П.п. пиша от ника на брат ми,иначе съм NiGhTy....
                  Мисля че колегата пита дали като сте му сменяли двигателя сте оправили документите ..
                  В новите документи да пише Номера на Двигателя от ХР-а .. )
                  SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Makaveli Преглед на мнение
                    Мисля че колегата пита дали като сте му сменяли двигателя сте оправили документите ..
                    В новите документи да пише Номера на Двигателя от ХР-а .. )
                    Документите са сменени още от стария собственик и всичко си е изряно
                    [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]

Коментар

Колеги безмислено е да пренасяте лични проблеми във форума... Аз когато ме мързи да си мия мотора давам 5 лева на автомивката - до сега толкова са ми искали за мотор! Моля не спорете за неща, които на практика не можете и няма смисъл да доказвате - поне не на нас!

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
                        Жоро извинявай , ама с този си пост ми прозвуча все едно аз съм прецакал Ради с DR-a . Защото човека пише за Сливница и не ми стана ясно за кого говориш ...
                        Говоря за кретените като цяло, щото е пълно с такива, а аз ги ненавиждам...
                        Ако имаше проблем в твойта сделка, щях да вдигна телефона и да ти го кажа, а не тук. Щом не съм го направил значи всичко е точно

Коментар

Аз еи за това се отказах да си продавам,бартосвам,подарявам моторетката.

П.п Даже и да я подариш пак ще има некои дето ще и намери мана.

Коментар

Първоначално публикуван от spl77 Преглед на мнение
                            Аз еи за това се отказах да си продавам,бартосвам,подарявам моторетката.

П.п Даже и да я подариш пак ще има некои дето ще и намери мана.
                            +1 Абсолютно си прав !!!

Коментар

Днес за пръв път ми се случи да прекантаря ЕТЗ-то за мое щастие ми няма нищо (Цецо Минков цял ден бе базика..но ще го преживея ) малко искривих степенката... утре ще има ремонти

Коментар

Това кантарене на никого не влияе добре !!!
                                Аз пък си изгубих телефона Докъто съм карал на 1 гума тази нощ и е изпаднал от джоба.... ;(
                                [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                                [/FONT]________________________________________
                                [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                                [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                                [/CENTER]
                                [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X