Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
    Здравеите искам да попитам във форума имаше една тема със сайтове на магазините за екипировки и части но не можах да го намеря ако някой знае каде се намира ще съм много благодарен
    Ето колега :
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=31902
    http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=12867
    SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

Заповядай
      Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
        Жорка нее тая тематаВ нея са саитовете но бобимикс мотобум и много други

Коментар

Първоначално публикуван от ivo_KLR Преглед на мнение
          Жорка нее тая тематаВ нея са саитовете но бобимикс мотобум и много други
          За това ли става въпрос
          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
            Хм... ХТЗто имало резерва...
            Африката няма. Обаче има някакви лампи на таблото - жълта и червена(първо предупреждава жълтата, после червената). Ама тея 23 литра така лесно ли свършват.... От София до Бургас отива без презареждане Африканеца
            Ако ти кажа колко ми е писнало да надзъртам с фенерче в резервоара за да видя наближава ли резервата! Защото по асфалта и аз си позволявам да го пълня догоре, ама по гората гледам да пестя килограми че и без това не са малко. Обаче наложи ли се да включа резерва веднага почвам да търся бензиностанция, 3.5 л. бензин ще ми стигнат до най-близката бензиностанция където и да се намирам в България. Иначе и лампите вършат работа колкото резервата! Само стрелка и разграфено в литри признавам!
            "Do not correct a fool, for he will hate you;
            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
              За това ли става въпрос
              Да благодаря

Коментар

Благодаря колега

Коментар

Днеска както си карах към Бистрица с бая газчица и изтърканите ми гуми, един коловоз ме метна извън пътя, успешно преминах някакви насипи с още газ, но ми се изпречи блато, в което ми потъна предната гума и аз се разбих на отсрещния бряг. Рамото ми пое всичко и се блъсна в каската ми. 5 мин. всичко ми се виждаше изсветлено. Добре, че бяхме със Збитсам да ми помогне, че не можех да вдигна мотора. Едвам се прибрах. Нямам счупено, ама си ме боли ставата. Екипа според мен спаси положението.

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                    Днеска както си карах към Бистрица с бая газчица и изтърканите ми гуми, един коловоз ме метна извън пътя, успешно преминах някакви насипи с още газ, но ми се изпречи блато, в което ми потъна предната гума и аз се разбих на отсрещния бряг. Рамото ми пое всичко и се блъсна в каската ми. 5 мин. всичко ми се виждаше изсветлено. Добре, че бяхме със Збитсам да ми помогне, че не можех да вдигна мотора. Едвам се прибрах. Нямам счупено, ама си ме боли ставата. Екипа според мен спаси положението.
                    Днеска какво ми беше само аз си знам. Яската малко не го разказа как си трябва и вече даже се замислям дали да караме заедно, щото то нашето не беше каране,беше състезание.Кара Ясен в коловоза а аз отзад си го виждам целият мотор, че е в резонанс.Изскача от коловоза и тръгва точно на скока пред блатото(там си скачаме) и излита.Явно по навик ли по какво завъртя мотора в страни за да обере въздуха , но ако не си беше извадил крака да прави нак-нак , според мен като страничен наблюдател , щеше да се приземи на другия край на блатото.Според мен подобни скокове се правят на рампа , а не така. Ами ако беше паднал извън блатото с цялата тая грешна траектория?!?!?!?! Изкара ми ангелите,бе човек.

Коментар

Нищо му нама ,след една седмица ще, вика кога ше караме пак?Тоя е от моята порода.

Коментар

Лоша работа Добре, че не е било нещо по сериозно
                        Още веднъж се доказва, че не трябва да се кара сам
                        Правя ЕВАЛА на zbytsam и пожелавам скорошно оправяне на iassen

Коментар

КОЛЕГААА, казвам го с големи букви щото вчера и мойто каране завърши в Пирогов...
                          И аз бях с Дупнишката група и се заиграхме в една кариера за добив на чакъл или по точно трошляк както се казва....
                          Имаше само камъни и изкопи...супер докато не се престраших да атакувам един праг висок не повече от 2.5-3 метра но отвесен..
                          Точно се изкачих горе и върнах гаста, загубих равновесие и политнах назад заедно с мотора...
                          Паднах директно на камъните и екипировката ме спаси с изключение на ребрата зад сърдечната област..
                          Най-интересно ми е днес защо веднага след като успях да регулирам дишането си /бях си изкарал въздуха/ ми стана много лошо и започна да ми се повръща...
                          Мотора продължаваше да работи и впоследствие установих, че е изтекло много масло през отдушника...
                          И ТУК ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ НА ГАРГАТА който ми се притече на помощ, другите бяха малко по далече и се върнаха когато вече всичко беше попреключило.

Прибрах се с помоща на Будин, 25км по асвалт и може би защото всичко беше още топло успях да се преоблека и да тръгна за Пирогов..тоест за София.
                          Чак когато се включих по паветата на бул. цар Борис...разбрах колко са разбити софийските улици..на всяка дупка изпитвам много силна болка.
                          И щастието ми се усмихна след като минах рентгена..нямам счупено..
                          А нощес съм успял да заспя чак към 4 и 30 сутринта...от болката..
                          Остава довечера да мина някаква ....скопия не запомних името на вътрешните органи..стискайте ми палци.

Коментар

И аз съм в същото положение нямам счупено, ама ми е лошо и ме боли яко. Не мога да стана и като ме друсне боли ужасно. Мажа се тука с Репарил и спя като фараон, нищо не мога да свърша. Добре че е жена ми....
                            Ми освен клуб на контузените мотористи да основеме и да чакаме да ни мине в разкази за стари подвизи, май няма какво да направим...

а бе, пак късмет щом не сме се строшили.

Коментар

Да не сте си издокарали и по някое мозъчно сътресение щом ви се гади и ви е лошо?
                              "Do not correct a fool, for he will hate you;
                              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

И аз съм в същото положение нямам счупено, ама ми е лошо и ме боли яко. Не мога да стана и като ме друсне боли ужасно. Мажа се тука с Репарил и спя като фараон, нищо не мога да свърша. Добре че е жена ми....
                                Ми освен клуб на контузените мотористи да основеме и да чакаме да ни мине в разкази за стари подвизи, май няма какво да направим...

а бе, пак късмет щом не сме се строшили.
                                ако е вярна приказката клин - клин избива - предлагам утре да покараме-току виж се наместили работите.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X