Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

и тук си прав...все пак това е България но направо ми съсипаха нервите там и все пак как си взема "по възможност по бързо" частите повече няма там да се върна!!!!!
    [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

За мое голямо съжаление, днес имам от какво да се оплача Деня беше изключително каръшки! За пореден път се убеждавам, че на пътя никой не пази мотористите! Случката се разви така, карам си аз зад две хубави коли (Мерцедес и джип Рекстон), те карат бързо, в един момент джипа без да дава мигач изпреварва Мерцедеса и намалява почти до спряло положение защото пред тях имаше легнал полицай (в този момент колите са една до друга). Сещате се какво остава за мен... или да се блъсна в една от двете коли и така да си навлека много проблеми, или да хвърля мотора и да се влача по гъз. Е... избрах второто. Набих рязко спирачки, но както знаете с таралежки по асвалта не е шега, и вирна се задницата, пуснах мотора да се влачи, аз разбира се след него. Последици: удрано дупе и кормило изкривено като на чопър. А двамата бизнесмени си продължиха без дори да ме погледнат! Радвам се, че поне минах леко
      KTM Fen

Коментар

Дани, съжалявам за случилото ти се, но в града винаги спазвай дистанция, особено ако си с висока скорост. Забелязал съм, че с над 60 км/ч. внезапното спиране е много трудно и от тогава има ли коли тази скорост ми е достатъчна,казвам ти от опит
        [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
        [/URL]

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
          Дани, съжалявам за случилото ти се, но в града винаги спазвай дистанция, особено ако си с висока скорост. Забелязал съм, че с над 60 км/ч. внезапното спиране е много трудно и от тогава има ли коли тази скорост ми е достатъчна,казвам ти от опит
          Карах с няма и 50км/ч, дистанцията беше към 20 метра, но асвалта беше влажен, ако джипа беше дал мигач по отрано (а той не даде въобще) щях да намаля още отдалеч! Паникьосах се, набих спирачки и това беше... сега ме боли гъза, и едвам седя и пиша.
          KTM Fen

Коментар

20 метра са нищо на мокър асфалт
            Изкарай книжка и ще разбереш, че този отпред ако иска може да набие спирачките до край. Този отзад трябва да внимава
            [/URL]

Коментар

Добре ,че си минал с малко.Трябва да се внимава !

Коментар

И аз да се оплача. Миналата неделя излизам от гората в едно градче(Белослав) и се блъснах в едно камионче. Виновни бяхме и двамата - той че не му работят светлините, аз че...съм отзад. Добре че бях с пълна екипировка, нямам поражения. А на мотора се счупи само палчето за сумкача - много здрави са ги правили тези Хонди

Коментар

Първоначално публикуван от BoykoVS Преглед на мнение
                  20 метра са нищо на мокър асфалт
                  Изкарай книжка и ще разбереш, че този отпред ако иска може да набие спирачките до край. Този отзад трябва да внимава
                  Сложна е работата, много е сложна! В градовете където аз карам обикновенно, ако пусна дистанция между мене и предната кола 20м. веднага се намират поне двама с голфове или GSI-та дето да ме изпреварят с мръсна газ и да се намърдат в тия 20м. скачайки на спирачките! Затова се старая да предугаждам маневрите на тия около мене (почти екстрасенс съм станал )! Та като става дума за скъпи коли, отдавна съм разбрал че задкормилните им устройства са два вида - едните минават през легналите полицаи с мръсна газ, а другите внезапно скачат на спирачките (обикновенно с ABS, какъвто аз нямам) току пред легналия полицай и после от спряло положение тръгват и бавничко, на полусъединител го преминават! Та фатката е да си върнал газта, да си свалил предавките и да си хванал спирачките още преди да светнат стоповете пред тебе! Светнат ли, късно е!
                  "Do not correct a fool, for he will hate you;
                  Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Аз да се оплача спуках си задната гума миналата събота, дадох я на гумаджия да я прави. Е направи я взех си я и тази събота като я сложих и като дадох малко газ и тя пак спихна. Какво установих, че пърото спукване е било от откъснат вентил а те са го позакрепили и са ми я върнали А нали се сещате, че вентил не се прави а се сменя гумата. А тея тъпаци не ми казаха и заради тях изпуснах събота и неделя
                    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Гумаджиите са за коли...
                      Аз си купих хубави щанги за смяна на гуми, че ми писна да ги правя с отверката
                      Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                        Сложна е работата, много е сложна! В градовете където аз карам обикновенно, ако пусна дистанция между мене и предната кола 20м. веднага се намират поне двама с голфове или GSI-та дето да ме изпреварят с мръсна газ и да се намърдат в тия 20м. скачайки на спирачките! Затова се старая да предугаждам маневрите на тия около мене (почти екстрасенс съм станал )! Та като става дума за скъпи коли, отдавна съм разбрал че задкормилните им устройства са два вида - едните минават през легналите полицаи с мръсна газ, а другите внезапно скачат на спирачките (обикновенно с ABS, какъвто аз нямам) току пред легналия полицай и после от спряло положение тръгват и бавничко, на полусъединител го преминават! Та фатката е да си върнал газта, да си свалил предавките и да си хванал спирачките още преди да светнат стоповете пред тебе! Светнат ли, късно е!
                        Хе-хе , това го обяснявай на Заарин.Между впрочем вие още ли спорите , че скоро не съм се бутал в оная тема?
                        Последно редактирано от ЕМО; 12-05-08, 20:35. Причина: спи
                        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
                        Джон Кенеди

Коментар

Първоначално публикуван от tatkobarba Преглед на мнение
                          Гумаджиите са за коли...
                          Аз си купих хубави щанги за смяна на гуми, че ми писна да ги правя с отверката
                          A бе то и аз тази седмица ще си взема щанги и ще се мъча сам. Направо ми втръсна от тея идиоти гумаджии. Представи си идота не можа да свали предна гума с две щанги дето бяха сигурно по 70см всяка, като имаш в предвид, че си я законтри на машината да не му мърда Какво остава да ми направи свестно гумата
                          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от ЕМО Преглед на мнение
                            Хе-хе , това го обяснявай на Заарин.Между впрочем вие още ли спорите , че скоро не съм се бутал в оная тема?
                            Какво да му обяснявам на Заарин, отказах се! По-добър ефект ще има да го повозя някой ден из Петрич и Сандански и мога да се обзаложа че ще започне да псува, седейки зад мене, по шофьорите на колите! То от ламаринената кутийка света изглежда съвсем различен!
                            "Do not correct a fool, for he will hate you;
                            Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Чета форума редовно и от доста време избягвам темата "Да се оплача", та както е тръгнало и аз да си разкажа историята... работя в София, но съм от Ботевград и един ден след работа се отправям натам... на бул.Мадрид тръгвам от светофара на пресечката с канала(аз съм с мотор и съм най-отпред).. стотина метра по-надолу "накой си", който беше паркирал най от дясно реши че трябва да направи обратен завой точно пред мен(абсолютно против правилника)... зави точно пред мен без да ми остави абсолютно никакъв шанс за реакция... ударих се във него(една вектра)... мотора на едната страна, аз право напред над вектрата... за моя радост се разминах само с ужулвания и навехната китка, а на мотора нищо му нямаше, само един счупен преден калник... и от тогава правя всичко възможно да избягвам градско движение, няма уважение и колегиалност... карам си моя XL500 предимно в гората...

Коментар

и аз да се оплача: днес се прибрах мокър от работа
                                [/URL]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X