До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"
ако не се лажа ти го взе от колега от форума ?са6око може би? в момента има такова кавазаки и го питах за бартер и ми каза 4е искам по голямо едуро 650 а и видях 4е продава и доминатор 650 не е не6то редовено маи?>
ако не се лажа ти го взе от колега от форума ?са6око може би? в момента има такова кавазаки и го питах за бартер и ми каза 4е искам по голямо едуро 650 а и видях 4е продава и доминатор 650 не е не6то редовено маи?>
Днес със мнооого голям мерак запалих мотора на бутане,ама какво бутане падна... и на сичкото отгоре паднах лошо
... ако може без такива конспирации!!! аа за доминатора пак просто пуснах обява на приятел от квартала които не му се занимава,ако искаш ела да видиш диминатора поне го знам е перфектен просъто пускам обяви на приятели които са ме помолили ааа не да проучвам моторът на приятеля!! А накрая да кажа че това Кавазаки клх кадето пита за бартер е моито собствено и знам че аз сам си го гледал!!!
и туристи, много пътеки (но да ги знае човек къде водят
и така докато не се наложи да превключа на резерва - точно в момента, когато излезнах на асфалт. Тръгвам към София и гледам отбивка в дясно - още едно хубаво черно пътче, което ме заведе до една чешма до която пътя беше преграден с трънаци. Тръгвам да обръщам и един местен дядо ме гледа и вика "Момче само тука е преградено, че оправят плета. Те твоите колеги тука минават по тая пътека за към Княжево да тренират."
Коментар