Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Eто сега и аз да се оплача новото старо Кавазаки взе, че ме предаде
    Разтропа се ангренажната верига. Но проблема мисля, че не е от мотора а от недоглеждане ли незнам, на стария собственик който му бе сипал 1л масло вместо 1,5 То и аз късно се усетих да погледна прозорчето и явно си го е отнесла ангренажната. Стга ще го пратя при един майстор дето за мен се е издигнал в култ с добрата работа и мисля след като си го взема да се насладя на здравината на машинката
    Ето това е и пример, че когато купуваш нещо 2ра ръка никога не се знае каога на нещо в мотора ще му доиде времето за смяна.
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Неска ми изтряскаха 112 лв за данък при това не за една година ами само до края на тази демек 6 месеца.. баси обирджиите!

Коментар

Първоначално публикуван от Godman Преглед на мнение
        Неска ми изтряскаха 112 лв за данък при това не за една година ами само до края на тази демек 6 месеца.. баси обирджиите!
        този данък за за какъв мотор е ??..ужас

Коментар

DR 600! аз съм потресен, като тръгвах за данъчното ми казаха да си нося 30тина лева не повече.

Коментар

Малее, а аз от 4 години не съм плащал!!! С глобите-доволен ще остана! Но май ще ги платя и им хвърлям документите
            "Kолкото повече се превръщаме в свръхчовеци, толкова по-безчовечни ставаме"
            А+
            LZ1DRZ

Коментар

Въобще не се изненадвам от безумните данъци за мотоциклети,откакто платих за моето 150 кубиково МЗ,което освен това е и спряно от движение данък 45 лева.А за ЗАЗ-ката данъка ми е 10 лева!От няколко месеца не мога да разбера къде е логиката двуколесно возило с ходом обем 10х по-малък от този на колата,спряно от движение и което дори да е в движение се използва не повече от половин година да плащам 4,5х по-голям данък!Но вероятно и никой не може да ми отговори!

Коментар

Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнение
                Въобще не се изненадвам от безумните данъци за мотоциклети,откакто платих за моето 150 кубиково МЗ,което освен това е и спряно от движение данък 45 лева.А за ЗАЗ-ката данъка ми е 10 лева!От няколко месеца не мога да разбера къде е логиката двуколесно возило с ходом обем 10х по-малък от този на колата,спряно от движение и което дори да е в движение се използва не повече от половин година да плащам 4,5х по-голям данък!Но вероятно и никой не може да ми отговори!
                аз ще ти кажа какво е решението,вземаме по един кросов мотор без нужда от документи и ще ставаме "партизани",ще се крием по горите и чукарите само и това е,което не е лоша идея но понякога се налага и бързо придвижване по асфалта при което ще си вдигаме адреналина допълнително в очакване на поредната"засада"на някоя патрулка

Коментар

Първоначално публикуван от MitakaNX Преглед на мнение
                  аз ще ти кажа какво е решението,вземаме по един кросов мотор без нужда от документи и ще ставаме "партизани",ще се крием по горите и чукарите само и това е,което не е лоша идея но понякога се налага и бързо придвижване по асфалта при което ще си вдигаме адреналина допълнително в очакване на поредната"засада"на някоя патрулка
                  при регистрация на мотор първо се минава през кат а след това в даначното така че може и да не се иде а да имаш регистриран мотор.проблема обаче идва при продаването.при прехвърляне искат бележка за данък.а сега да се оплача и аз утре съм на работа а....... то вече станало днеска

Коментар

Първоначално публикуван от ГАЗ69 Преглед на мнение
                    Въобще не се изненадвам от безумните данъци за мотоциклети,откакто платих за моето 150 кубиково МЗ,което освен това е и спряно от движение данък 45 лева.А за ЗАЗ-ката данъка ми е 10 лева!
                    Няма оправия, аз за Поло 1000 кубика платих 14 лв.до края на годината!
                    Lesidren.com

Коментар

Тази неделя намерих време да покарам мотора.
                      В събота направихме чудесен преход в Троянския Балкан.
                      В неделя отидох до реката да се изкъпя, пътя до там е асфалт и 100-ина метра черно, както се досещате без никаква екипировка.
                      Паднах уж леко, но резултата е много охлузвания и счупен крак.
                      Момчета не си и помисляйте да карате без екипировка.
                      Иначе имам всичко необходимо, но ....

Коментар

Първоначално публикуван от luboR Преглед на мнение
                        ...
                        Кофти ситоация
                        Да ти каже, не си първият и за съжеление сигорно няма и да си последния!

В повечето случеи след "леко" падане има много повече последствия от колкото можеш да си представиш ...
                        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Колега вече 20-ти ден се възстановявам от такова леко падане...
                          Обаче проблема при мен е че нямам екипировка...
                          SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

Според вас нормално ли е в магазин с работно време до 18:00 да ти кажат в 17:45 -Затворено е
                            Вчера точно това ми се случи в реномиран столичен МОТО магазин !
                            На вратата един пич на мотор ме попита :За какво сте ? Казах му за дрешки ,а той ми казва :
                            - Ми те колежките са приключили най добре ела в понеделник (в 17:45 става това )
                            Разбирам да бях в магазина и вече да е 18:00 и да ми кажат че затварят

Коментар

Така е ... вече никой не чака краят на работното си време, а приключва по-рано
                              Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Вярно ,че всеки бърза да избяга от работа ,но тогава табелката с работно време от-до за какво е

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X