Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Защо мокър бе? Да не те завари дъжда на мотора?
    KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Дааам, ама беше време тази година да се понамокря малко
      [URL="http://slackpack.net/?q=node/388"]
      [/URL]

Коментар

Така е то който маневрира покрай локвите накрая голямата вода го застига еи виж ме мене аз локвите ги цепя през средата и ем около мене никой не се заседява да ми пречи на карането ем дажда ме избягва
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Най на края и аз ще се оплача.На 16 Март си счупих ръката и съм вече два месеца в гипс.Утре казаха че ще го свалят,а дано,та да раздвижвам и да се качвам на мотора,че ми се кара толко,че вече ми се реве и от лежане ме избива на щуротия!!!
          [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

И аз отново да се оплача днес на 14 май,сряда,2008г ме згазихаКакто си ритахме на ливадката на ,която всеки ден си ритаме един пичага от наща махала си се возеше и както си караше реши да влезе ,дотук добре.Обаче пича прави 1 обиколка и се отправя срещу менОт там аз си мисля ,че нещо се ебава и ще спре или ще завие ,а той не спира и не пуска газта.Тогава разтоянието от 5,6 метра изведнаж стана 50см-1м и тогава Аз виждам ,че пича няма да прави никакви маневри и такива и тогава аз по реакция се отблъсквам назад и понеже преди това беше леко пръскало Аз се подхлъзвам и ми минава през краката на десния ми нема почти нищо,но левия не си го усещах А ако не се бях опитал зад нас имаше сталб и тогава и от двамата нямаше да има нищо Тогава по неква реакциа рипам от земята и се добрах до некво якенце да седна и в 1-вия момен си викам как може от най-голямата ми страст да ме осакатят.И нещо се не ми варви 1-во се почна с мотора от начало кеф и по едно време в гаража и викам ок ще го оправа и после и това и се обеждавам ,че нещо сам на карък.Дано да ми няма нищо,но ................ горе доло почнах да си стапвам на левия крак ,но е така .Дано да се оправя и мотора да оправя намерих глава и 1-вал остава още 1 вал .Та така Пожелавам на никои да не минава Цз през краката и то не кросс или олекотено това си беше с сичко!
            Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от Ivailo_ Преглед на мнение
              Най на края и аз ще се оплача.На 16 Март си счупих ръката и съм вече два месеца в гипс.Утре казаха че ще го свалят,а дано,та да раздвижвам и да се качвам на мотора,че ми се кара толко,че вече ми се реве и от лежане ме избива на щуротия!!!
              Колега не веднага на мотора ,че да не стане нещо Поздрави и да се оправяш!

Коментар

Айде аз да се оплача,днес към 17 и 40 караме с баща ми с камиона ни МАН 19.463 по околовръстното на София и при разколна за Костинброд случайно един МАН четриос реши да ни отнеме предимството и да премине преди нас,хубаво ама тамън беше валнало дъжд а и ние се намирахме на не повече от 20 метра от него и така той тръгна да пресича пътя с предимство и незнайно защо на средата спря,баща ми се опита да го избегне,натисна спирачки и т.н обаче нали беше валяло и беше хлъзгаво и камиона се понесе като шейна по сняг и така избяга на страни и с дясното огледало,т.е това на пътника закачи легена на четриоса,което ни изхвърли в насрещното където се задаваше 1 Микробус та ударихме го ние него и той се удари в 1 Камаз,ако го нямаше камаза щеше да се преобърне няколко пъти и така,супер гадна случка,дано никога повече не ми се случи,хубавото е обаче,че нямаше сериозно ранени освен водача на микробуса който е с 10 шева на главата,но все пак си беше в съзнание и си беше добре,пътниците с него много се изплашиха както и ние,след това сме чакали 3 часа да дойде КАТ и в крайна сметка остановиха,че четриоса е виновен а ние и останалите 2 сме невинни и така,само дет се изпочупиха ППС-тата
                Прикачени файлове
                [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Като гледам микробуса, си е било бая удар
                  Пак добре, че няма сериозно ранени както каза и КАТ са определили за виновен точно този водач на четириоса.

На никой не пожелавам такива инциденти.
                  Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                    Като гледам микробуса, си е било бая удар
                    Пак добре, че няма сериозно ранени както каза и КАТ са определили за виновен точно този водач на четириоса.

На никой не пожелавам такива инциденти.
                    И аз не пожелавам такива инциденти,но какво да се прави,случва се,добре че се разминахме без жертви....иначе скороста с която карахме не беше повече от 20км/час но разстоянието ни за спиране беше твърде малко за този хлъзгав път и така случи се то,а защо четриоса спря на платното за движение още не мога да си го обясня,но се случи доста ужасно нещо след това спиране а и уплахата беше голяма
                    [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
                    [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
                    [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Е на това кръстовище винаги е много кофти! А има светофар и спокойно могат да го пуснат, а не само да стои за красота!!
                      יעבור
                      «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                        Колега не веднага на мотора ,че да не стане нещо Поздрави и да се оправяш!
                        Е баш веднага няма,но вече не ме здържа а като гледам и групата,та ми иде с гипса да се кача!
                        [CENTER] [IMG]http://www.mgracing.eu/podpisi/racer.jpg[/IMG][/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Ivailo_ Преглед на мнение
                          Е баш веднага няма,но вече не ме здържа а като гледам и групата,та ми иде с гипса да се кача!
                          Да много е кофти такаи аз сега след този инцидент съм така.Поне добре че мога да си хода нз как не ми счупи крака това ЦЗ.Но поне се надявам до 1,2-седмици да сам в гората с оправен мотор и крак

Коментар

Днес си платих данъка за XL600 - ШОК! - 90лв с 5% отстъпка за 21 годишна барака!? Годишно му навъртам 5000 - 10000км, като го сравня с пробега на колата, който е поне три пъти по-голям, излиза че годишно реално плащам към 300лв за това удоволствие - колкото е за едно Ауди RS4 битурбо например! Явно мотористите сме големи баровци?! На въпроса ми защо е толкова висок данъка отговориха: защото минава отвсякъде...
                            Honda XL600LM, 1987
                            Honda HR-V, 1.6, 3 drs, 4WD, 1999
                            Jeep Renegade Trailhawk, 2.0 Multijet 2, 2016

Коментар

Хаха, точно защото минава отвсякъде, моя XL600 ще мине ПОКРАЙ данъците и данъчните. Във Варна е 150 лв. В гората - 0, поне засега.

Коментар

Незнам да се хваля или да се оплаквам ... по-добре и двете ...

Продадох си мотора
                                Вече съм пешеходец ...
                                Да се надяваме, че не за дълго
                                Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X