До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"
Защо мокър бе? Да не те завари дъжда на мотора?
Защо мокър бе? Да не те завари дъжда на мотора?
еи виж ме мене аз локвите ги цепя през средата и ем около мене никой не се заседява да ми пречи на карането ем дажда ме избягва
.На 16 Март си счупих ръката и съм вече два месеца в гипс
От там аз си мисля ,че нещо се ебава и ще спре или ще завие ,а той не спира и не пуска газта.Тогава разтоянието от 5,6 метра изведнаж стана 50см-1м и тогава Аз виждам ,че пича няма да прави никакви маневри и такива и тогава аз по реакция се отблъсквам назад и понеже преди това беше леко пръскало Аз се подхлъзвам и ми минава през краката на десния ми нема почти нищо,но левия не си го усещах А ако не се бях опитал зад нас имаше сталб и тогава и от двамата нямаше да има нищо Тогава по неква реакциа рипам от земята и се добрах до некво якенце да седна и в 1-вия момен си викам как може от най-голямата ми страст да ме осакатят.И нещо се не ми варви 1-во се почна с мотора от начало кеф и по едно време в гаража и викам ок ще го оправа и после и това и се обеждавам ,че нещо сам на карък.Дано да ми няма нищо,но ................ горе доло почнах да си стапвам на левия крак ,но е така .Дано да се оправя и мотора да оправя намерих глава и 1-вал остава още 1 вал .Та така Пожелавам на никои да не минава Цз през краката и то не кросс или олекотено това си беше с сичко!
.На 16 Март си счупих ръката и съм вече два месеца в гипс
Поздрави и да се оправяш!
а и уплахата беше голяма
Поздрави и да се оправяш!
!
!
.Поне добре че мога да си хода
нз как не ми счупи крака това ЦЗ.Но поне се надявам до 1,2-седмици да сам в гората с оправен мотор и крак
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар