Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Първоначално публикуван от toto_cagiva
    .....
    Наистина ядосан си,но много вулгарно си се изказал....все пак може и малки деца да четът Иначе така е във всеки магазин,не само на пиротска Отварят и затварят когато им изнася
    [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
    [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

колега съобразявай са малко кви са тия псувни .
      в днешно време повечето магазини са така никой не ти обръща внимание

Коментар

В макеята не е така , там винаги си седи човека . Даже и повече и когато отида там се чувствам важен , зашото наистина знаят как да обърнат внимание на клиентите си . Много пъти ми е давал друго решения на проблемите ни , ако той не може да помогне
        http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Продавачките са живи хора, не го забравяйте. На всеки се случва да има проблеми и да не може да е там където трябва да бъде. Ако е всеки ден така тогава проблем има собственика на магазина.
          2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от emil93 Преглед на мнение
            Днес за пръв път ми се случи да прекантаря ЕТЗ-то за мое щастие ми няма нищо (Цецо Минков цял ден бе базика..но ще го преживея ) малко искривих степенката... утре ще има ремонти
            Попаднал си на учител
            MG RACING

Коментар

Да се оплача порачах си жило за съединителя на Кирил и Метории и след 2 седмици чакане отивам да проверя дали е дошло и както си мислех ,че е 15-20 лв и като ми казаха 50 лева направо ми се искаше да не се бех меркал там С тия 50 лева щех да си зема нова гума + 30 отгоре де Вече ще си го правя сам ако се скъса Това за ЦРФ сигорно не е толкова скъпо баси

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
                Да се оплача порачах си жило за съединителя на Кирил и Метории и след 2 седмици чакане отивам да проверя дали е дошло и както си мислех ,че е 15-20 лв и като ми казаха 50 лева направо ми се искаше да не се бех меркал там С тия 50 лева щех да си зема нова гума + 30 отгоре де Вече ще си го правя сам ако се скъса Това за ЦРФ сигорно не е толкова скъпо баси
                E ти си изпуснал един от основните стълбове в побългаряването, правенето на жило за съединител. Веднага поправи тази своя грешка и овладей умението. Аз по едно време им бях станал голям спецялист. Купувах си жило с топче за ръчката, а от другата страна без нищо. Взимах мярка, режа напъхвам в бронята и намирам нит с съответния вътрешен диаметър като на външния на жилото.Сега ще кажеш защо нит ами защото нитовете са алуминиеви. Та зиваждаш горната част на нитчето, и я нахлузваш на жилото, взимаш яки карбовачни клещи и стискаш<едит става и с обикновенни>. Няма мърдане изпитан и сигурен метод
                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                  E ти си изпуснал един от основните стълбове в побългаряването, правенето на жило за съединител. Веднага поправи тази своя грешка и овладей умението. Аз по едно време им бях станал голям спецялист. Купувах си жило с топче за ръчката, а от другата страна без нищо. Взимах мярка, режа напъхвам в бронята и намирам нит с съответния вътрешен диаметър като на външния на жилото.Сега ще кажеш защо нит ами защото нитовете са алуминиеви. Та зиваждаш горната част на нитчето, и я нахлузваш на жилото, взимаш яки карбовачни клещи и стискаш<едит става и с обикновенни>. Няма мърдане изпитан и сигурен метод
                  Ми да... Това е начина!
                  Как ще давате 50 кинта за жило

Коментар

Еййй тази България,
                    в щатите готино жило с все оптегачи, маншони и броня и т.н. и специално вътрешно покритие за лесно плъзгане е някакви си 15$
                    смешни пари. Айде в БГ 15 евро да е...... а тука ти съдират кожата за добър ден.
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      Еййй тази България,
                      в щатите готино жило с все оптегачи, маншони и броня и т.н. и специално вътрешно покритие за лесно плъзгане е някакви си 15$
                      смешни пари. Айде в БГ 15 евро да е...... а тука ти съдират кожата за добър ден.
                      Точно.........

Аз за моита моторетка за лагери и семеринги дадох точно 57,50лв.Отивам при един търгаш дето продава чаркове за мотори в Пловдив(няма да казвам кои) и ми обявява некви космически цифри.
                      Аз се правя на учуден,а тои ми вика по ефтино брато никъде няма да намери.Абе я се е...и в г..а си казвам на ум и се изнасям отивам приедна мацка която продава лагери,семеринги и.т.н и си ги купих точно за 57,50 четри лагера и три семера.

А преди време още когато го взех ми докараха от Хамериката един холдер и филтър срещу 150 кинта ама тогава кои ти знаеше за форума, та тогава ги дадох,щото ги имах ама сега и да ги имам да ме хванат за к...а че ,ще ги дам.

Коментар

Комплект лагери от вносител 95 лева... лагера, който ми трябва от вносител (друг) 5 лева... комплекта е 4 лагера.

Коментар

Kaкво да ви кажа, особенно за лагерите. Сега сменях основни лагери на вала. Майстора ми вика тоя доставчика иска 140лв на лагер. Аз викам а бе брато няма ли некакъв варян по тънко. Той вика ми има. Отидох в Фирма Лагери показах лагера те ми дадоха съответните лагери SKF срещу 50лв лагера. Все пак са си основни лагери скъпи са, но чак 140 на лагер е прекалено.
                          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Айде и аз да се оплача от представителството на Ямаха. От четири месеца съм дал поръчка за ос за скоростите, идва всеки четвъртък и още я няма.Добре че може да се кара и със старата иначе лошо.
                            [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

айде и аз да се оплача, днес яко паднах след класически хайсайд. а преди малко се върнах от Пловдив с гипс
                              crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
                                айде и аз да се оплача, днес яко паднах след класически хайсайд. а преди малко се върнах от Пловдив с гипс

Стига бе !!! Ей нали ти казах да внимаваш!? Квото е станалото станало, бързо да се оправяш!!!!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X