Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Първоначално публикуван от nedialko dimitrov Преглед на мнение
    Вярно ,но тогава табелката с работно време от-до за какво е
    Наи-вероятно, за да ти е гадно.

Коментар

Ей ама тоа Доминатор се крие от мене не може да намерим Доминатор и тва си е .

П.П Тука има черна магия тва толко трудно за 1ви пат ми се случва мотор да си намера. Има ли врачки в форума да ми развалат църната магия.
      LIVE TO RIDE/RIDE TO LIVE

Коментар

Първоначално публикуван от toto_cagiva Преглед на мнение
        Ей ама тоа Доминатор се крие от мене не може да намерим Доминатор и тва си е .

П.П Тука има черна магия тва толко трудно за 1ви пат ми се случва мотор да си намера. Има ли врачки в форума да ми развалат църната магия.
        Ето ти един пригоден за офроуд Доминатор
        Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Сега да ви се оплача немога да си намеря манивелааа за Кавазаки-то КЛХ250. Дори и нова в магазините. Последна надежда ми е EDI motors Ма дали ще ми свършат работа незнам. Ако някой все пак има да ми продаде или да си поръчам от него да пише звъни или да даде какъвто и да е сигна аз ще го намеря
          ТЕЛ: 0897975566
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

И аз си търся ботуши 43 номер запазени, нооо ... няма
            Все като има нещо хубаво и на добрa ценa е 44-45-46 или 41 номер

Накрая сигорно ще трябва да си взема нови, но за сега не ми се дават 300-400лв ...
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Продължавам с одисеята на оплакванята одрусах се 360 лева за нова биела. Поне като приклуча с мотора ще знам, че всичко му е на 6 и само ще го карам. Само тая надежда ме крепи та да не се обеся

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
                И аз си търся ботуши 43 номер запазени, нооо ... няма
                Все като има нещо хубаво и на добрa ценa е 44-45-46 или 41 номер

Накрая сигорно ще трябва да си взема нови, но за сега не ми се дават 300-400лв ...
                Изрежи си ноктите и пробвай с по-малък номер
                2010 CRF 250 R

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                  Продължавам с одисеята на оплакванята одрусах се 360 лева за нова биела. Поне като приклуча с мотора ще знам, че всичко му е на 6 и само ще го карам. Само тая надежда ме крепи та да не се обеся
                  Абе бате ти нали скоро се похвали,че си го купил бе.

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Преглед на мнение
                    Изрежи си ноктите и пробвай с по-малък номер
                    ХаХа
                    Аз по принцип нося 42номер маратонки, но ми казаха да си взема един номер по-голям ... и затова търся ботуши 43-ти номер!

А иначе ... дори и да ги изрежа, едвали ще ми стане 41-ви номер

Коментар

E аз се похвалих ама явно мотора си е имал проблеми та са го закрепили колко да ми го продадат и.... Все пак сме в България какво да се прави. Ще си го наглася и ще си го карам с кеф.

Коментар

и аз да се оплача
                        днес едни хора идваха да гледат мотора ми

от бургас - даже ме помолиха да направя договора че видиш ли - взимат го от раз
                        идват - срещаме се - още като ме видяха с мотора - "ама не е това което очаквахме..."
                        аз
                        питам - какво очакваше?
                        - ами по - нов
                        и като почна да ми вади от девет кладенеца вода колко калпав мотор бил и как съм го бил излъгал и как за 3600 щял бил да си вземе ултра як, хипер мега готин мотор.
                        аз като чух 3600 - викам - в момента мотора е 3000
                        той
                        окупити се малко и пак - тоз мотор не е това което очаквах....

аз учтиво попитах какво мислят да правят и че нямам намерение да се наддумвам с никой. продължиха да ми говорят простотии.
                        пожелах им весел ден и приятен път и си тръгнах.

бях бесен

преди да тръгне за насам му казах абсолютно всички кусури на мотора без да спестя каквото и да било (който е идвал да го гледа или се е обаждал по телефона знае как се отнасям с хората), и го помолих да го види в интернет за да не би да стане така че е бил пътя на празно. каза че го нямало никъде. аз пак (сега потърсих в гугъл излиза на първите 4 места)
                        вади ми някакви снимки на уж негов мотор - KLX ми се видя че е и видиш ли купил го втора ръка за 12 пък сега го продал за 15
                        аз - да си жив и здрав
                        мотора ми не вървял въобще
                        има две цепнатини по 2 см. на пластмасите - бил потрошен!!!

как може да има такива идиоти не знам
                        успокояващото е че тия пръчки не са чували за форума
                        EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Шашкъните на този свят нама да свършат никога!!!

Коментар

Я сега пак да ъпна малко тая тема Една седмица си чакам аз за да ми кажат от Кавазаки, че не предлагат само биела за моя мотор а комплект с коляновия вал Което както всички се досещате излиза доста скъпо. Ако мога да си поръчам от някой от форума само биела ще съм безкрайно благодарен. Мотора е КЛХ 250 91г телефона ми е 0897 97 55 66

Коментар

леле колега ве4е те сайалявам това кавазаки те разсипа от разхоти какаво гледа като го купува ?да си бе6е карал 2т звяр аз то4но се 4удя да ли да е 4т или 2т А?
                              Опел Корса В 1,4 82 коня
                              Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                              Ямаха ХТ 600Е
                              Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Дали ще е 2т или 4т това си зависи от твоя стил и предпочитания. 4т то на мен по ми допада защото е по меко. А иначе за здравината всичко си зависи от собственика. За жалост аз попаднах на немарлив собственик а и отгоре на всичкото некоректен спрямо мен с продажбата. Но хора всякакви.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X