Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Първоначално публикуван от SIRIUS Преглед на мнение
    Троши се , но когато върви ВЪРВИ.

Аз ОТНОВО да си повторя че още не мога да продам тая писта прокажена и ще изпусна КТМ-а дето съм си харесал и скачам от балкона тва на сериозно го казвам.
    Чукни едно телефонче преди да скочиш, че на единия от нашите джуниъри му трябва КТМ спечшно !
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

Да се оплача и аз , ден претърпях ужасно тъп инцидент , които ако не се бе случил не би ми ми минало през ума че може да се случи
      та след като се върнах от работа бях решил че днес студ не студ ще покарам , облякох се тръгнах ........ и точно на излизане от града по паважа почнах да си ускорявам яко и да се кефя , поглеждам надолу и виждам на километража 90 км и .................. точно в този момент се чу некво изчаткване и усетих как задната ми гума буквално блокира , натиснах инстинктивно съеденителя полза няма , задната гума се влачи около 30 метра блокирала , успях да спра без особенни проблеми и преди да изгася мотора ми минаха какви ли не вариянти какво се е случило , спирам поглеждам и какво да видя шибания ми номер се откача гумата го захваща и както е номера заедно с планката на която се държи смачкани, и застават между гумата и амортисиора и от там е последвало блокирането и на гумата , едва сега осъзнавам какво е можело да се случи , и се радвам че пак е бил малкя дявол !!!
      и така колеги един съвет уверете се че номерата ви са здраво захванати ............!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

Голям късмет си извадил,верно е бил малкия дявол.
        Кавазаки КЛХ 300 04г
        Кавазаки КХ 65 04г
        Опел Астра 94г
        Мерцедес 124 91г

Коментар

Айде и тук да се оплача, с моятаа контузия станала по най нелепия начин.
          На равното мотора ми падна върху крака обаче за мой "късмет" дръжката на спирачката ми се заби в ботуша и от там между пръстите. Резултата е яко сцепване и невъзможност за ходене
          Ето да видите как дръжката е пробила през Алпинстара. Дали има ботуши с желязна планка отгоре.
          Прикачени файлове
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

За да ти пробие ботуша така, значи с голяма сила е паднал мотора, а и ръчката ти сигурно е рязана, щото ако си е с топче на върха мисля няма да успее да го пробие...

Малък, оправяй се бързо и успешно!

п.п. Ти нямаше ли цели гардове?

Коментар

М да цялата работа идва от липсата на гардовете. Няма гардове счупени ръчки, шчупени ръчки остри ръбове и накрая дупка в крака
              А мотора не падна с такава голяма сила, просто си падна на място, а крака ми попадна на неподходящо място, в неподходящ момент
              До другата седмица съм готов, ама времето сигурно ще се развали съвсем.
              KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                М да цялата работа идва от липсата на гардовете. Няма гардове счупени ръчки, шчупени ръчки остри ръбове и накрая дупка в крака
                .
                Ето един показателен случай,че гардовете дори и малко скъпички си вършат работата.Много добре е че представяте случката и я анализираме и си вземаме поука от неудачите.
                Ще ти мине приятел, не се ядосваи,но си сложи лопатки, и да са хубави, че има ментета, който повече пречат отколото помагат.

Коментар

и аз ще се оплача.... уж на ктм евтини частите ама май ни се разминават нещо представите за евтино един приятел направи на црф-а почти остновен ремонт за 1700 лв а на мен сметката ми е 830 за :1 клапан (150лв) 6 пружинки за клапаните (по 70) сигменти (не ги знам колко са ) и няколко уплътнения,лагерчета и О пръстени
                  пп:уж за хонда били скъпи частите, клапан 90лв титаниев ,а тоя сигурно е златен незнам
                  Здраве да е

Коментар

Ами магазини много, търговци всякакви
                    Аз мисля че частите от българския представител са на много добри цени, дори по-евтини от тези които мога да си поръчам от щатите.
                    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                      Аз мисля че частите от българския представител са на много добри цени, дори по-евтини от тези които мога да си поръчам от щатите.
                      +1
                      [SIZE=5][FONT=Garamond][B][COLOR=red][COLOR=blue][/COLOR][/COLOR][/B][/FONT][/SIZE]

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                        В Пазарджик цените са много добри, и има почти всичко.Че и носят на пазарлък.

Коментар

еми те от там са поръчани (Пазарджик) ама какво да се прави ,обаче като се замисля не е чак толкова много ,все пак мотора е много нов ,ново поколение ...4 тактов(базик)

Коментар

И аз да се оплача много бързо барат тия модератори бе.....

А на колегата с КТМ-а:

Нали знаеш лафа с коня и че след него мирише.........та хич недеи се оплаква ......Това е положението чадо,ще каже некои поп.....

Коментар

ОФФ. А бе момчета, къде се дяна темата от ония дни, в която човекът питаше какво - що, за незарастващите кости? Че не помня всичко, пък вдигнах гюрултия вече, сега ми искат подробностите. Ако не друго, поне малко спокойствие да внесат.

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=49151
                                LZ1NBN

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X