Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

А може би е време да отворим тема "Техники за оцеляване с мотор по пътищата"?

Аз все още се опитвам да се заблуждавам , че повечето шофьори /не че и аз не карам кола/ просто не са довидяли нещо и го правят без да искат. Останалите остават без огледала .....
    0888932647

Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник".

Коментар

айде да се изкажа и аз....40 дена с Чинела ще сме колеги по травма ,е аз не съм крак ,но пък раката
      пп:така ми хрумна да го кажа иначе дано колегата през това време се е оправил ,че и покарал

Коментар

К'во направи бе КОЛЕГА... не не съм се оправил.
        Ще ми махат гипса чак на 15март пък после рехабилитация и др.
        А за каране, да карам всяка нощ....и после се будя...

Коментар

Абе.. не ми се говори за това
          е ,то карането ясно ,първата нощ след травмата бях на задна гума ,странно защо обаче беше с ямаха като искам црф апък имам ктм голяма мешаница е

Коментар

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Ха, нека и аз да се включа към сакатите с навехната ключица Сега нама да мога да карам близките 20 дена, но поне съм се разминал от счупване
            Последно редактирано от Пенко; 19-03-09, 10:12.
            Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
            [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

• До: TEMA ЗА ХВАЛБИ "ТУК ДА СЕ ПОХВАЛЯ!"

Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнение
              Ха, нека и аз да се включа към сакатите с навехната ключица Сега нама да мога да карам близките 20 дена, но поне съм се разминал от счупване
              Пенко, съжалявам приятелю !
              Оправяй се бързо, че на Кольо му е скучно без тебе !
              Ендурото и сексът не са шега работа !
              -------------
              Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
              http://crazy-job.com

Коментар

Който кара пада, който не кара не пада. Случват се и такива работи, другия път поне ще знам от къде да минавам А Кольо да се стяга че като оздравея ше види за кво стаа въпрос
                Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
                [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Нещо как е тръгнало тоя сезон какво ли ще следва по натам

Коментар

Вече ми писна,направо нищо не върви.
                    Малакта болна,истинала,дадох 30 лв за един сироп(мамка им на тези спекуланти с лекарствата)личната лекарка предписала лекарство,което да купим от аптеката на мъжа и.Естественно най скъпото.Гадняри.
                    Тука в Габрово, гадно, студено, сняг,мокро не става за каране на мотори.
                    Абе ш..ана работа, кво да ви кажа.В такива моменти ми иде да се гръмна.
                    Последно редактирано от Станислав_; 21-03-09, 23:11.

Коментар

Джарта, приятелю, дори и на мен ми писна май вече ...
                      Не съм ползвал тази тема досега, но както е тръгнало наистина ... !
                      При нас 100 човека се контузиха през този месец, а Митков легна болен от грип ...
                      Това живот ли е вече ?!

ПП. Това за Митков, сигурно е прочел възмущението ти от цената на лекарствата, та от там !
                      Ендурото и сексът не са шега работа !
                      -------------
                      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                      http://crazy-job.com

Коментар

• До: НиКаСил на Китайче - възможно ли е?

Първоначално публикуван от _-McCoy-_ Преглед на мнение
                        Егати живота в БГ даже модераторите да променят името на сайта off-bulgaria понеже всеки казва че навън е по-добре то и на офф-роуд е по добре от аспфалта. Тъкмо събрах пари да почвам работа по мотора и днес такава преса ми направиха две коли в ТХ че сега всичките ми пари ще заминат по пластични операций че мутрата на мотора ми да заприлича на нещо. Един техеранец да вземе да изреже от дясно и оп в задната ми гума сабориме мн лошо настрани но полошото е че ме навря под едно такси мотора едвам го изкарах като се има напредвид че карах с 15-20км/ч. Питам го копраиш ти ве а той аааа не ме гледай нямам нищо общо и таман да му скоча на главата и такциджията качва предавките- ти малоумник идиот ко се мъчеш да летиш всичките глупаци на мотори се качили а после защо... е кажете ми въобразявам ли си че само в добрич или из цяла БГ подобни тежкотоварни педали ни мразят и само си търсят повод да ни метнат някаде е сега мн се замислям дали да продавам др-а и да си зема един 125КТМ и изобщо да не стъпвам на улиците.
                        С подобна чобанска (нищо лично към профсъюза на чобаните) култура вечно ние ще сме виновните овце на пътя (аз спирам на зебра дето чакат майки с колички а онез вече ще те пребият що си спрял). Явно ни трябват закони за мотористите като в ИТ но тук нищо европейско не се приема както трябва. Вместо само на нас да ни мислят по узлобени курсове и изпити да помислят и за тея чукундури които земат книжка за "вагонетка" товарят си семейството и айде => на курбан иначе ние сме откачени. Или пък просто се възползват от това че сме уязвими и се гаврят на воля с нас, един подобен шемет който си прояви мераците да ме метне от аспаруховия мост във Варна въпреки че бяхме двама. Това не го казвам и не го мисля към колегите с оффроуд джипове които излезнаха да пътролират в една вилна зона. Говоря за онези който са толкова загубени от живота в града, погумени между еднообразие и безчуствие, без капка морал и съпричастност, които се чудят по цял ден как поне още малко да съсипят техния или нечи друг живот за разнообразие а после се питат защо децата ни са такива...

аз приключвам тук, оставам вие да се замислите и да си изкажете мнението какъв е смисала от кампании като да запазим дезата на пътя като в същото време всеки се прави че не ги вижда или че са му толкова голяма пречка в ежедневието...
                        Миналото лято претърпях подобен инцидент.Един "тъпанар" от известна куриерска фирма реши да паркира от лявата страна на пътя точно когато го изпреварвах при това без да се огледа и без мигач.Човекът си лафеше с една девойка и се смееха.Спаси ме само това че карах с около 20км/ч.Моторът леко се удари в колата а аз успях да прибягам.Нямаше последствия по колата и мотора.Отогава на асфалт не карам.Косата ми настръхва като си помисля какво можеше да се случи ако карах с 50-100км/ч
                        Последно редактирано от VESO4AR; 23-03-09, 15:22.

Коментар

Със мен се случи нещо подобно,но в случая бях виновен аз.Карах по една улица за към трасето,дойде време за завой,аз не спрях нито се огледах,взимам завоя и хоп от там един чичко с една кола и...Добре,че не караше бързо иначе...От тогава си взех поука и повече нямах желание и намерение да карам из селото,нито където и другаде да било свързано с асвалт.От тогава и тате ми забрани да карам по асвалт.Да чукам на дарво повече такива издънки да няма.!
                          [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Днес цял ден се занимавам с фризьорските простотии на жена ми.Да обикалям аз като кон Пловдивския панаир и да гледам разни травестити как правят прически,и то в това хубаво време.
                            Направо умрях на мъка,че и срешнах сумата му и мотори-да ме дразнят допълнително.
                            Утре ще го разцепя тоя мотор от каране!!
                            Последно редактирано от Петьо Джартов; 28-03-09, 20:35.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                              Днес цял ден се занимавам с фризьорските простотии на жена ми.Да обикалям аз като кон Пловдивския панаир и да гледам разни травестити как правят прически,и то в това хубаво време.
                              Направо умрях на мъка,че и срешнах сумата му и мотори-да ме дразнят допълнително.
                              Утре ще ги разцепя тоя мотор!
                              Ти пък заради простотий на жена да си строшиш мотора аз пък съм обратното като ме ядоса мотора си го изкарвам на жената
                              Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                              Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                                Утре ще ги разцепя тоя мотор!
                                Джартата току що ме помоли на лични да изтрия тоя пост, но аз твърдо отказвам.
                                Някой да се сеща защо..щото аз не мога и не виждам причина...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X