Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Правилно ! Но това е от разговорния език или иначе казано от шопския ... Ако някои не знае , какво означава "камули" , ще им го обясня като словосъчетанието "още по-малко" .
    http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от CECO_KANGOTO Преглед на мнение
      Правилно ! Но това е от разговорния език или иначе казано от шопския ... Ако някои не знае , какво означава "камули" , ще им го обясня като словосъчетанието "още по-малко" .
      Знам какво значат "мамули" и словосъчетанието "камо ли". Различни са.

В превод на английски:

КАМО
      where is/are;
      КАМО я? where is she?
      КАМО ги? where are they?
      КАМО ли let alone, much less;
      КАМО да знаеше if only he knew.

Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

и аз да се оплача скъса ми се веригата по едни баири баш когато най малко очаквах да стане нещо , че и пари нямах в телефона и сам бях голямо бутане падна таман се отчайх и бащата са обади

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение

В превод на английски:

КАМО
          where is/are;
          КАМО я? where is she?
          КАМО ги? where are they?
          КАМО ли let alone, much less;
          КАМО да знаеше if only he knew.

Шах с пешка
          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

И аз да взема да се оплача
            В събота мислех да ходя на оглед на един мотор и евентуално да го взимам, но след като не намерих бус, с който да отида и да го взема ... сещате се
            Другият вариянт беше да отида с лека кола и да го гледам и ако ми хареса да броя парите и да го изпратя по някоя куриерска фирма (Спиди, Еконт), но в събота работят само до обяд, а нямаше как да отида толкова рано.
            Крайният вариянт беше да го докарам на самоход (200км от Чепеларе се намира мотора), но след като нямам години и съответно "А" категория, а и поради ред други причини трябваше да го отложа за другата седмица (най-веруятно другата събота)

Много се надявам само да си стои мотора до тогава, защото наистина изглежда подържан
            Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
              Другият вариянт беше да отида с лека кола и да го гледам и ако ми хареса да броя парите и да го изпратя по някоя куриерска фирма (Спиди, Еконт)....

Абе адаш..., що се правиш на див?!
              Отивай с колата и го меткайте вътре, ако е по-голяма - в багажника, предното колело оставяте от вън да стърчи, връзвате здраво и газ, ако не - сваляте телескопите, може и още нещо и ще го набутате вътре....
              Айде действайте... и те чакаме в другата тема

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро XR 600 Преглед на мнение
                Абе адаш..., що се правиш на див?!
                Отивай с колата и го меткайте вътре, ако е по-голяма - в багажника, предното колело оставяте от вън да стърчи, връзвате здраво и газ, ако не - сваляте телескопите, може и още нещо и ще го набутате вътре....
                Айде действайте... и те чакаме в другата тема
                Адаш, ако не беше станал "лек" инцидент с колата на брат ми (багажника е доста голям) и щях да отида с нея и да намеря начин да го съберем вътре, но с тази кола, с която смятах да отида (Citroen Saxo) - малка количка и няма как да го натъпчем вътре (то винаги има начин, но с чужда кола не е същото...)

Да се надяваме само, че до няколко дни мотора ще си стои и ще ме чуете и в другата тема
                Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=35362

Коментар

Първоначално публикуван от coolmanx Преглед на мнение
                    и аз да се оплача скъса ми се веригата по едни баири баш когато най малко очаквах да стане нещо , че и пари нямах в телефона и сам бях голямо бутане падна таман се отчайх и бащата са обади
                    Браво бе ти си избил рибата без телефон в гората и то сам.Аз винаги съм с два апарата мтел и глобул и резервна батерия за единия апарат.
                    А най-добре сам ходи само във WC-то.
                    КТМ 400 EXC

Коментар

Първоначално публикуван от Tornado Преглед на мнение
                      Браво бе ти си избил рибата без телефон в гората и то сам.Аз винаги съм с два апарата мтел и глобул и резервна батерия за единия апарат.
                      А най-добре сам ходи само във WC-то.
                      Вече като излизам и аз си нося телефон И бензин ако закасъм. Тва е след една поредица от бутания- Yamaha xtz 660 Tenere . Питате ли ем как го бутах в продължение на 4 5 километра в наи голямата жега.
                      Аз тъпаа излязах уж за малко без нищо и закъсах за бензин на сред полето ( без жив човкек на близко)
                      SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Makaveli Преглед на мнение
                        Вече като излизам и аз си нося телефон И бензин ако закасъм. Тва е след една поредица от бутания- Yamaha xtz 660 Tenere . Питате ли ем как го бутах в продължение на 4 5 километра в наи голямата жега.
                        Аз тъпаа излязах уж за малко без нищо и закъсах за бензин на сред полето ( без жив човкек на близко)
                        Е това си е майсторлък, с 20 литров резервоар да закъсаш за бензин с 200 кг. мотор! Аз си имам правило - на резерва не карам, щото ха ме е издокарал да го бутам ха съм го зарезал там където той ме зареже.
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                          Е това си е майсторлък, с 20 литров резервоар да закъсаш за бензин с 200 кг. мотор! Аз си имам правило - на резерва не карам, щото ха ме е издокарал да го бутам ха съм го зарезал там където той ме зареже.
                          Вече и аз си създавам такива навици -- Ама всичко става с опит и мн патене!! на следващия ден бях напално скапан с тва 200 килограмово чудовище!!! Не питай старило питай патило !!!
                          SHUT UP AND RIDE...nobody lives forever!!!

Коментар

Ауу аз как съм се молил на 2т звяра да издържи още няколко километра след като тръгнахме сутринта аз с 12литра резервоара догоре И си мисля е то ще стигне няма ядове. Накрая на деня на една от почивките"а бе тоя мотор нещо е станал доста лек"още няколко километра опа резервата следваща почивка "пичове останаха 2 литра бензин" те "спокойно бе ще ти налееме от другите" аз "познайте какво си забравих в гаража" предполагам всички се сетихте но хайде от мен да мине маслото Следваше кратко замисляне и пичовете викат моли му се да издържи, че нямаме ни въже ни нищо Е издържа де бензина свърши няколко метра преди гаража Къметлия съм.
                            KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                              Аз си имам правило - на резерва не карам
                              Хм... ХТЗто имало резерва...
                              Африката няма. Обаче има някакви лампи на таблото - жълта и червена(първо предупреждава жълтата, после червената). Ама тея 23 литра така лесно ли свършват.... От София до Бургас отива без презареждане Африканеца

Коментар

Здравеите искам да попитам във форума имаше една тема със сайтове на магазините за екипировки и части но не можах да го намеря ако някой знае каде се намира ще съм много благодарен

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X