Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Първоначално публикуван от shumanski Преглед на мнение
    айде и аз да се оплача, днес яко паднах след класически хайсайд. а преди малко се върнах от Пловдив с гипс
    Аз май говорих на някого ама кой да ме чуе.Те в дебелите тикви трудно влиза нещо.Сигурен съм че има нещо общо с пистовите кенефи.

Коментар

Да ви се оплача, преди 10 минути си запалих Явичката, чичо ми го изреза на нулева до такава степен, че май си заминаха сегментите, задра буталото .
      Пази душата си, не гумите!

Коментар

И аз да се оплача ,нещо клр-ра неще да запали маи ще трябва да си тарся комутатор

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
          Аз май говорих на някого ама кой да ме чуе.Те в дебелите тикви трудно влиза нещо.Сигурен съм че има нещо общо с пистовите кенефи.
          мани мани, позна.
          ама ако пък знайш как боли, канех се снощи днес да съм в габрово а тя ква стана.
          crf450 supermoto

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
            Айде и аз да се оплача от представителството на Ямаха. От четири месеца съм дал поръчка за ос за скоростите, идва всеки четвъртък и още я няма.Добре че може да се кара и със старата иначе лошо.
            Не се протеснявай, има време
            Аз си бях поръчал ръчки за съединителя и спирачката за СуперТенерето в Ямаха Варна преди година и половина-две.
            Мотора вече смени двама собственика, но ръчките още не са дошли

Коментар

Вижте тук още колко много "доволни" клиенти имат от Ямаха "България"
              Последно редактирано от iva_kx; 29-09-08, 14:33.
              DCRT®

Коментар

А от къде тогава си купуват части всички тези "доволни " колеги?Поръчах на друго място където ходят да пазаруват от Гърция,но и от там вече три седмици нищо.
                [IMG]http://store.picbg.net/pubpic/B2/4C/dd3f0e843d6fb24c.gif[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от ianko Преглед на мнение
                  А от къде тогава си купуват части всички тези "доволни " колеги?Поръчах на друго място където ходят да пазаруват от Гърция,но и от там вече три седмици нищо.
                  утре ако незабравя ще ти пусна тел. на фирма от пловдив с директни доставки от щатите, за пример ангренажна верига за уз400ф 83лв
                  в вторник я поръчах казаха ми 10 дни доставка
                  crf450 supermoto

Коментар

Чудех се къде да пиша в темата за хвалби или тук.

И така, Неделя се пребих много лошо на мотокрос писта...и сега си лежа кротко в болницата, само искам да кажа на всички, слагайте екип ПОМАГА, вярно ботушите не ме спасиха, правиха ми операция на крака, ама просто самият удар нямаше какво да ме спаси.

Ако на някой му е интересно, че не ми се пише наново, обяснил съм в друга тема, как точно стана падането

Ето линкче : http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=42120

Коментар

пичове скоро се регистрирах в саита много ме кефи но имам проблем карам сузуки др 600 само с манивелата модела ,получисе странен проблем давам контакт лампата едвам свети за фара да не говорим не му стига ток ритам паля включвам фара вече на запален двигател светва давам гас 3000 4000 об.и фара започва да жалтее и почти гасне самняваме че е изгоряла фаза на релето ама несам сигорен даите савет....

Коментар

И аз да се оплача. Днес строших манивелата на КДХ-а.
                        Заварихме я, но аз на такива правени работи нямам вяра. Търся здрава.
                        Някой ако има идея да вкара от САЩ или другаде. Може да е втора употреба. Може и само горната част.

Коментар

Хахахаха вии Ивановците какво ги правите тези манивели бре?
                          ПП:сори за спама
                          Aprilia RX 125=>KTM EXC 200=>VW Golf Mk3 TDI...
                          Gas Gas EC 200

Коментар

Искам пак да се оплача , за закъснението на моята моторетка вече 1 месец е в България и не мога да си я получа . А като я гледам , каква е хубавица и как ще мога да и пробвам и двата чифта гуми ми става още по-гадно . Ето за какво говоря

Сега за последно ми казаха понеделник , но и до края на тази седмица да си я взема пак ще съм доволен Стискайте палци
                            http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Дойде и мой ред да се оплача.След вчерашното каране паднах и си счупих гарда...Добре ,че бяха ботушите иначе...
                              [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

Радвай се, че не си се счупил ти Иначе каде се стовари, там на тренировъчната писта ли.
                                И следващия път като идваме да караме около Пасарел да дойдеш и ти. Защо изпусна миналата събота?
                                KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X