Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Айде и аз да се оплача,отидох уж за хляб до 1 магазин,но там е асфалт и леко ми занесе и паднах,доста се поужулих,на мотора му няма нищо,само резервоарът е малко вдлъбнат и ауспуха ужулен Имам още драскотини които са на по-такива места и нямам снимки за тях Добре че бях с каска иначе щеше да съм много по-зле,и за това "Където и да ходите носете предпазна екипировка !!!"
    Прикачени файлове
    [B][URL="http://metric.rodim.ru"][IMG]http://metric.rodim.ru/a1_a1_11_12_2008_2_1a.gif[/IMG][/URL][/B]
    [B][COLOR=Red][SIZE=4]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/SIZE][/COLOR][/B]
    [IMG]http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO/Icon%202.jpg[/IMG]

Коментар

Първоначално публикуван от Станислав_ Преглед на мнение
      Колега,Има една поговорка че евтиното излиза скъпо...ти си живият пример за това

Поздрави

Е много е смешно-извинявай,баровец, че момчето няма пари да си вземе мотор като хората и си е събрал пари и си ремонтира мотора с кански мъки.Мене па точно тия пичове,дето могат да пазаруват"евтино' най ме кефат, че имат хъс и мерак.Айде сега разрушете му още психиката с такива подмятания.
      Последно редактирано от iva_kx; 25-06-08, 11:56.

Коментар

Е стига сега .Не се караите за нищо !Все пак сега направих 16 такаче немога да си позволя нещо за 10 хиляди понеже немога и да го поддаржам.Прецених ,че това ще ми е добар мотор и не много скъп в последствие ,което се оказа точно обратното и според мен Станислав добре се изрази не мисля ,че имаше за цел да обиди някого.Но все пак мерси колега ,че се застъпи за мен .А това ,че при мен се получи такава каращина ,която не е и от мен има вина и предишния сеобственик малко понеже го беше карал без масло и от там се почна
        Дано другата седмица да го оправя и всичко вече да е ок
        Мерси на всички ,които ми придадоха малко увереност ,че всичко ще се оправи! И на zbytsam ,че се застапи така А и мисля ,че които се захваща с този спорт трябва да да знае ,че е скъп спорт.А пък и аз ако нямах пари и ако бях беден 1-во нямаше да си зимам мотор и2-ро нямаше да дам тези пари за ремонта му Така,че мисля ,че които се е захванал с този спорт има и някакви средства и по малко хора са тези които си позволяват на моите години да си вземат нещо с собствени пари и да знаят ,че трябва да вкарат още много ,а тези които са като мен много им се възхищавам понеже и те си изкарват парите като мен и имат сащия хъс както каза колегата
        Ако модераторите смятат това за ненужно могат да го изтрият !
        Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от ulkataa Преглед на мнение
          има вина и предишния сеобственик малко понеже го беше карал без масло и от там се почна
          ivo_KLR ли беше предишният собственик
          Suzuki TS 200R - 1996, Suzuki Dr 250 SHC - 1991, Suziki RMZ 450 - 2007, Yamaha YZ 450F - 2010...

Коментар

Първоначално публикуван от Chaveto Преглед на мнение
            ivo_KLR ли беше предишният собственик
            Да

Коментар

Надали има някой от нас който да не е минал през една камара курници докато се качи на свестен мотор, или поне аз не познавам такъв който да се е качил направо на готина машина.
              А и наистина няма я тръпката когато всичко ти е 6, по-добре да минеш през една камара перипети да се поопариш малко и след това вече ставаш печен. Всичко това според мен има някакъв елемент на задоволство и наслада. Новия мотор като не е изстрадан не ти е такава тръпка. Колкото и абсурдно да звучи като се замисля най-малко съм се вълнувал когато си купих КТМ-а, а най-много когато си купих първата Husqvarna WR125 2T
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                Надали има някой от нас който да не е минал през една камара курници докато се качи на свестен мотор, или поне аз не познавам такъв който да се е качил направо на готина машина.
                А и наистина няма я тръпката когато всичко ти е 6, по-добре да минеш през една камара перипети да се поопариш малко и след това вече ставаш печен. Всичко това според мен има някакъв елемент на задоволство и наслада. Новия мотор като не е изстрадан не ти е такава тръпка. Колкото и абсурдно да звучи като се замисля най-малко съм се вълнувал когато си купих КТМ-а, а най-много когато си купих първата Husqvarna WR125 2T
                напълно съгласен...но май се навъдиха доста богаташчета които почват с ново и хубаво и после майстори били ами то с подходящия мотор мн. лесно
                Оправданието е като гъз-всеки го носи със себеси !

Коментар

Първоначално публикуван от bastuna Преглед на мнение
                  напълно съгласен...но май се навъдиха доста богаташчета които почват с ново и хубаво и после майстори били ами то с подходящия мотор мн. лесно
                  По принцип дали е нов, или стар мотора ,винаги си личи когато карача е с малко опит.Това за подходящия мотор не е много така,защото опита винаги си дава думата.Питайте Чинела той да ви каже.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                    По принцип дали е нов, или стар мотора ,винаги си личи когато карача е с малко опит.Това за подходящия мотор не е много така,защото опита винаги си дава думата.Питайте Чинела той да ви каже.
                    Но все пак си е друго .Като е нов и ако се поддаржа добре и не падаш на всеки 100 метра е мотора ще си е перфектен и ще си кара много време.Докато старите стругове са си им множко годинките и щеш нещеш трябва да се прави !А и бастуна е прав ,че вече има и много богаташчета на които не им пука дали ще се строши или не .А пък и ако е на моите години и като знае ,че баща му с пачката е до него не му пука..Докато при хората с нормални доходи да дадеш например 1000 или 2000 лв са си доста и не всеки може да си го позволи ,но след като ти е в кравта и без него неможеш ще се спестява както аз правя и това е
                    Последно редактирано от ulkataa; 25-06-08, 13:33.

Коментар

Дали си карач или мърляч НЕ ЗАВИСИ ОТ ТОВА КОЛКО ПАРИ ИМАШ! Айде да спрем със спама! Объждането обижда хората, които са си позволи с мерак и пари да си купят мотор!

Да не е спам - почти всички от там дето си ти са минали, на който му е излезнал късмета - добре, на който не - пак добре - ти да си здрав, а другото само ще се уреди!
                      Последно редактирано от господин никой; 25-06-08, 13:33. Причина: Добавка...

Коментар

Първоначално публикуван от господин никой Преглед на мнение
                        Дали си карач или мърляч НЕ ЗАВИСИ ОТ ТОВА КОЛКО ПАРИ ИМАШ! Айде да спрем със спама! Объждането обижда хората, които са си позволи с мерак и пари да си купят мотор!

Да не е спам - почти всички от там дето си ти са минали, на който му е излезнал късмета - добре, на който не - пак добре - ти да си здрав, а другото само ще се уреди!
                        Това е точно така колега !
                        Вече може да неспамим ! Въпроса е решен и колегата го е обобщил много добре най-важното е да сме живи и здрави пък другото ще се ореди
                        Поздрави

Коментар

Днес бях на работа и дойде време за почивка и взех на един колега колелото и си викам: чакай да покарам малко на задна гума.След 10-на метра последва падане по гъз,защото изпуснах кантара .Седнах за 5мин,но си викам чакай пак да пробвам.Метнах се на колелото и след 15метра пак олекнах и последва падане по гъз след което последва и удар в гърба(добре,че не си ударих главата).Това всичкото се случва на бетонова площадка.Последва 2 минутно лежене и охкане,защото при падането съм се стегнал нещо и така ме скова врата,че неможех да си обърна главата на никъде.Сега в този момент е по - добре,но повече опити няма да правя!
                          Аз съм 102кг и така се проснах на земята,че на 30метра се чуло едно ТУП
                          YAMAHA WR450F

Коментар

Първоначално публикуван от mureto Преглед на мнение
                            Днес бях на работа и дойде време за почивка и взех на един колега колелото и си викам: чакай да покарам малко на задна гума.След 10-на метра последва падане по гъз,защото изпуснах кантара .Седнах за 5мин,но си викам чакай пак да пробвам.Метнах се на колелото и след 15метра пак олекнах и последва падане по гъз след което последва и удар в гърба(добре,че не си ударих главата).Това всичкото се случва на бетонова площадка.Последва 2 минутно лежене и охкане,защото при падането съм се стегнал нещо и така ме скова врата,че неможех да си обърна главата на никъде.Сега в този момент е по - добре,но повече опити няма да правя!
                            Аз съм 102кг и така се проснах на земята,че на 30метра се чуло едно ТУП
                            Направи ли дупка на бетона?

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                              Направи ли дупка на бетона?
                              Само го напуках
                              YAMAHA WR450F

Коментар

Колега добре, че го приемаш така! По-внинмателно с кантарите, чееее... Многоо лошо боли задника - изпитано в боя!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X