Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Тоя ключ дето го търсиш предполагам е за отдолу дето казваше,че има тапи там е за реглаж.За да си смениш маслото,семерингите и прашниците там може и да не пипаш.Успех
    Кавазаки КЛХ 300 04г
    Кавазаки КХ 65 04г
    Опел Астра 94г
    Мерцедес 124 91г

Коментар

Ако питаш мен е по-добре да пипа, защото там се събира най-голямата мизерия и не се ли изчисти ефекта е нулев, но това е за друга тема.
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Ами ключ имам вече Благодарение на баща ми. А май че неможе без да се отвърти това отдолу да се извади кола от ботуша. А за да се сменят семерингите е нужно да се махне кола. Поне в манюала така пише. Амортесьорите вече са разчастеи в хола. Чакат си нови семеринги и са готови. А Краси е прав там ако знаеш само каква мизеря имаше
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

е кво да кажа имам дискова херния и докторите казаха операция но ми казаха, че на 15 години е разно и нямало шанс да се оправа и сега ни мотор мога да карам ни нищо някви предложения освен кинезиотерапия
          http://datingsidorsingel.com/

Коментар

А дискова херния какво ще рече това Проблеми в кръста ..

Коментар

да от много дигане на тежко гръбнака се набива и наи гадното е чe на мене към опашката прешлените ми притискат някакви нерви и от там също тека ми изтръпва крака и ме боли и немоа да хода
              http://datingsidorsingel.com/

Коментар

Това е доста гадно А няма ли някакъв начин да се оправиш Тарси специалисти нещо и се оправяи

Коментар

Относно пункциите в началото на темата като бях 1 ви клас карах вирусен минингит (ужасно е дано никой не го кара) та на мен ми правиха пункция на гръбнака 2 или 3 пъти и нито веднъж не усетих някаква голяма болка,само от пробиването на иглата савсем леко.
                  По-добре провален опит,от колкото да не си опитал. :)

Коментар

Явно на човек като му се случват хубави неща е редно да се случи и нещо кофти.
                    Днес сутринта установих, че са ми разбили колата. Равносметката е счупено предно ляво стъкло, счупено лостче на мигачи/фарове, изкъртена средна конзола(май с кози крак са го вадили тоя касетофон), откраднат фотоапарат(стар), cd-mp3, usb, акумулатор(!!!!!) и т.н. и т.н.
                    Извиках полиция с ясната идея, че няма да свършат нищо, те си дойдоха с подобно поведение и с подобно си отидоха.Е, направиха оглед, но от поведението им ми беше ясно, че е колкото да не е без хич.
                    Бъдете внимателни и гледайте къде паркирате.
                    Per aspera ad astra.

Коментар

Колега ти си по добре от мен!!!!Спокойно!
                      Миналата седмица на мойта приятелка й счупиха стаклото задното в студенски и се обадихме да дойдат от кат да напишат протокол за каското?Да ама не те не били за такива работи да се обадим районното а от там казаха да откараме колата там да я видят ако ти кажа че нямаше никой да я погледне!!!!За протокола ни казаха да внесем 2 лева по банков пат а за превода взимат 4 или 5 лева!!!Нямам думи просто и след 4 дена взехме протокола?Какво да ти кажа тарси паркинг колега ?!!
                      Опел Корса В 1,4 82 коня
                      Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                      Ямаха ХТ 600Е
                      Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Вие сте добре ,а аз като не сам карал мотора от 3-4 месеца

Коментар

Аз се оплаквам само това че нямам хубав мотор имах 3 мз-тки но не съм имал ендуро искам само един YZ-250 и нищо друго ми не треа тая скапана мз-тка всеки ден се троши.

Коментар

Първоначално публикуван от stanislav9202 Преглед на мнение
                            Аз се оплаквам само това че нямам хубав мотор имах 3 мз-тки но не съм имал ендуро искам само един YZ-250 и нищо друго ми не треа тая скапана мз-тка всеки ден се троши.
                            Така си мислиш !
                            Я питай Сифона от Crazy job дали YZ 250 F не се троши ?!
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                              Така си мислиш !
                              Я питай Сифона от Crazy job дали YZ 250 F не се троши ?!
                              Той Сифона, и на танк Т-34 няма да прости.

Коментар

Троши се , но когато върви ВЪРВИ.

Аз ОТНОВО да си повторя че още не мога да продам тая писта прокажена и ще изпусна КТМ-а дето съм си харесал и скачам от балкона тва на сериозно го казвам.
                                [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X