Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тема за оплаквания - "Да се оплача"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Тема за оплаквания - "Да се оплача"

ако не се лажа ти го взе от колега от форума ?са6око може би? в момента има такова кавазаки и го питах за бартер и ми каза 4е искам по голямо едуро 650 а и видях 4е продава и доминатор 650 не е не6то редовено маи?>
    Опел Корса В 1,4 82 коня
    Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
    Ямаха ХТ 600Е
    Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Аиде и аз да се оплача Днес със мнооого голям мерак запалих мотора на бутане,ама какво бутане падна... и на сичкото отгоре паднах лошо но се изкефих и вече съм убеден че с мерак и желание всичко се постига. след това падане мерака ми да карам се вдигна 2-но(Двойно)

Коментар

То аз го взех от негов приател де. Незнам дали неговя мотор е добре гледан. Но този негов приател явно си ме прецака
        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Първоначално публикуван от ivan_pk Преглед на мнение
          ако не се лажа ти го взе от колега от форума ?са6око може би? в момента има такова кавазаки и го питах за бартер и ми каза 4е искам по голямо едуро 650 а и видях 4е продава и доминатор 650 не е не6то редовено маи?>
          Значи моторът които аз продадох е на мои приятел и аз изобщо не сам усведомен за състоянието му и това момче не сам го виждал от мн време,само пуснах обявата!!!! И второ аз казах че си търся по голям мотор от рода на 400 ендуро или 450 ендуро или в краен случаи 250 4т чист крос каде ме видя да пиша за 650 ТРАКТОР ... ако може без такива конспирации!!! аа за доминатора пак просто пуснах обява на приятел от квартала които не му се занимава,ако искаш ела да видиш диминатора поне го знам е перфектен просъто пускам обяви на приятели които са ме помолили ааа не да проучвам моторът на приятеля!! А накрая да кажа че това Кавазаки клх кадето пита за бартер е моито собствено и знам че аз сам си го гледал!!!
          [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Според вас колеги нормално ли е 1 пратка която е изпратена, и трябва да се получи на следващия ден до "13 часа" работно време , тя да закъснява вече 2 дни?

Коментар

Първоначално публикуван от nemeca Преглед на мнение
              Според вас колеги нормално ли е 1 пратка която е изпратена, и трябва да се получи на следващия ден до "13 часа" работно време , тя да закъснява вече 2 дни?
              Всичко е нормално все пак това е България.Щеше да е ненормално ако беше дошла на време.По добре се обади и виж къде е объркана.

Коментар

То не е точно оплакване....
                По-миналия петък тръгнах сам за Самоков с кроса. Точно му бях сложил нови гуми, всички течности сменени... Тръгнах от софия почти към 7 вечерта. Карах си през Плана от където си знам и накрая излязох в Ковачевци на асфалта. Карах малко по него и видях че има и черен път , и се качих нагоре с надежда да си карам паралелно с пътя до Самоков. Тръгнах така на посока по едни пясъчни пътища, които преминаха в горски, през все по гъсти гори. По едно време стана на пътека, през която май беше минало само едно АТВ и аз по следата, покрай една река... лека по лека пътеката се изгуби, нагазих в едни толкова гъсти гори, че не можех да завия даже. Паднали дървета, клони. Водата извря, вече стана 8:30, почна да се стъмва. Разбрах, че няма оправия и трябва да се връщам. Ама гъсталаци, борова гора, бутане. Търсих си следата, ама не, само се въртях в кръг. Вече почнах да се примирявам, че ще си спя там. Накрая стана вече съвсем тъмно, и си зацепих пак на посока направо през гората надолу и някакаси намерих пак реката и по пътеката надолу. Като излязох от гората вече беше изгряла луната. Така си мечтаех за фар тогава: ) после на откритото карах по пясъчните пътища на лунна светлина, а накрая излязох на асфалта и се лепнах за един камион. Голямо преживяване си беше. Май толкова късно и сам няма да карам в планината.

Коментар

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
                  То аз го взех от негов приател де. Незнам дали неговя мотор е добре гледан. Но този негов приател явно си ме прецака
                  Приятелю, хората са го казали - "Когато купуваш нещо, първо го огледай добре!". Незнам какво точно е станало, но все пак при твоята покупка, ти си видял мотора, сигурно и си го карал... Освен, че бившият собственик те е прецакал малко, ти сам си се измамил. Постъпката на бившият собственик не е достойна, но така е в днешно време... И аз като си взех моята машина, която струва по-малко от една твоя част на мотора ми казаха, трябва да смениш само това и това... И аз викам "Ок" няма проблем. Но после се оказа, че тези части който трябва да купувам а и трудно се намират, струват повече от моята машина... Затова, като купуваме 2-3 ръка, неможем да сме сигурни какво ни предлагат. Неискам да ви се мешам в разправийте, но мисля, че сам си си виновен.

П.С. Извинявам се за спама.
                  Пази душата си, не гумите!

Коментар

Вчера карам по двулентов асфалтен път и от другата посока колона 4-5 коли, като единия по средата започва изпреварване ама не може да се набере и си кара в насрещното т.е. срещу мене. Ама изобщо никакво внимание не ми обръща, кара си нагло насреща, нито намаля нито се прибира. Излязах в банкета за да се разминем и му дигнах средния, пък гледам в колата и жена му и две деца... ебаси селянията

Коментар

Първоначално публикуван от Di4kata Преглед на мнение
                      Приятелю, хората са го казали - "Когато купуваш нещо, първо го огледай добре!". Незнам какво точно е станало, но все пак при твоята покупка, ти си видял мотора, сигурно и си го карал... Освен, че бившият собственик те е прецакал малко, ти сам си се измамил. Постъпката на бившият собственик не е достойна, но така е в днешно време... И аз като си взех моята машина, която струва по-малко от една твоя част на мотора ми казаха, трябва да смениш само това и това... И аз викам "Ок" няма проблем. Но после се оказа, че тези части който трябва да купувам а и трудно се намират, струват повече от моята машина... Затова, като купуваме 2-3 ръка, неможем да сме сигурни какво ни предлагат. Неискам да ви се мешам в разправийте, но мисля, че сам си си виновен.

П.С. Извинявам се за спама.
                      О аз това си го знам. А и никаква разправия няма. Просто си се оплаквам ей така профилактично, но след няколко дни ще се похваля щото ми връщат мотора от ремон и найсетне и аз ще покарам.

Първоначално публикуван от Godman Преглед на мнение
                      Вчера карам по двулентов асфалтен път и от другата посока колона 4-5 коли, като единия по средата започва изпреварване ама не може да се набере и си кара в насрещното т.е. срещу мене. Ама изобщо никакво внимание не ми обръща, кара си нагло насреща, нито намаля нито се прибира. Излязах в банкета за да се разминем и му дигнах средния, пък гледам в колата и жена му и две деца... ебаси селянията
                      А те такива състезатели навсякъде. Само дето покрай себеси
                      изтрепват и сумати невинни хора ИДИОТИ
                      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Моторът ми неиска да пали,вчера от ритане на манивелата вода започна да тече от мен,май ше трябва нова свещ.
                        [I]Радослав Димчовски[/I]

Коментар

И аз да се оплача . Yamaha-та , която трябваше да пристигне вчера , ще пристигне чак след 15 дни , а аз след 8 дни зминавам в Бургас да уча Много Гадно ! И няма да мога подкарам красавицата поне 3 месеца . А какво и бях намислилза 1 седмица
                          http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                            По-миналия петък тръгнах сам за Самоков с кроса. Точно му бях сложил нови гуми, всички течности сменени... Тръгнах от софия почти към 7 вечерта. Карах си през Плана от където си знам и накрая излязох в Ковачевци на асфалта. Карах малко по него и видях че има и черен път , и се качих нагоре с надежда да си карам паралелно с пътя до Самоков. Тръгнах така на посока по едни пясъчни пътища, които преминаха в горски, през все по гъсти гори. По едно време стана на пътека, през която май беше минало само едно АТВ и аз по следата, покрай една река... лека по лека пътеката се изгуби, нагазих в едни толкова гъсти гори, че не можех да завия даже. Паднали дървета, клони. Водата извря, вече стана 8:30, почна да се стъмва. Разбрах, че няма оправия и трябва да се връщам. Ама гъсталаци, борова гора, бутане. Търсих си следата, ама не, само се въртях в кръг. Вече почнах да се примирявам, че ще си спя там. Накрая стана вече съвсем тъмно, и си зацепих пак на посока направо през гората надолу и някакаси намерих пак реката и по пътеката надолу. Като излязох от гората вече беше изгряла луната. Така си мечтаех за фар тогава: ) после на откритото карах по пясъчните пътища на лунна светлина, а накрая излязох на асфалта и се лепнах за един камион. Голямо преживяване си беше. Май толкова късно и сам няма да карам в планината.
                            В гората никога сам, когато караш.
                            Имал си късмет, в случая. Но недай се боже паднеш лошо в тези места, които си описал и не можеш да се движиш...
                            .

Коментар

Първоначално публикуван от iassen Преглед на мнение
                              То и мойто не е точно оплакване....но и аз като закърмен с шопландска жилка реших, че вече е време да се покара сериозно и сам в гората (к'во от тва, нали съм близо до София) няма как да се объркам или да се замотам някаде, докато не се озовах през нощта на супер стръмна и тясна пътека някъде над Бистрица без идея как да сляза по-надолу. Хубаво де...оправих се някак си, слизам до първия магазин (цивилизация най-накрая), свалям каската и установявам, че водата по главата ми е повече от тази в минералната вода която току що съм купил и първото нещо което ми изплува в главата е постовете със съдържание "Никога в гората сам!" и съответно решавам, че така не трябва, но пък гората си е гора, трябва да се уважава, да се внимава и т.н.

Та тоя ред на мисли ми държа влага до 12.00 часа в неделя, когато реших, че най-добре да не карам сам в гората, та от вкъщи цъкър-цъкър към Бонсови поляни (над Горна Баня, пък и нали са поляни, вилна зона туй-онуй). Общо взето хубави черни пътища, манастир, нудисти и туристи, много пътеки (но да ги знае човек къде водят и така докато не се наложи да превключа на резерва - точно в момента, когато излезнах на асфалт. Тръгвам към София и гледам отбивка в дясно - още едно хубаво черно пътче, което ме заведе до една чешма до която пътя беше преграден с трънаци. Тръгвам да обръщам и един местен дядо ме гледа и вика "Момче само тука е преградено, че оправят плета. Те твоите колеги тука минават по тая пътека за към Княжево да тренират."

Малко се усъмних в "тренировките", но нали са минали хората, та и аз барабар Петко с мъжете - 100 метра направо и хоп 3-4 метра надясно в дерето почти с нулева скорост..и докато падах към трънака за част от секундата си мисля "Добре, че не падна мотора" до момента, в който го видях да ме задминава.
                              Борих се геройски около два часа и половина да го върна на пътеката, веднъж успях, но не можах да обърна и пак в дерето, докато не стигнах до едно ми ти хубаво буксуване (направо стопих съединителя) и от там насетне "Неволиооооооооооооо". Добре, че е вилна зона и намерих трима пичове дето ми помогнаха да избутам мотора, че иначе още щях да съм там и освен синките и надраното можеше и друго да ми има Хвала и на пичовете, че се отзоваха, та помогнаха хем да избутам мотора, хем да стигна до следния извод:

Никога сам в гората, нито по козите пътеки, недай си Боже в дерето и трънака
                              Ако няма къде да отидеш, ела на себе си!

Коментар

доиде да и мои ред да се оплача!!!!
                                в понеделник се разбирам за един мотор от сливница за бартер разбираме се за цена и питам има ли там нотариус за прехварляне документи аз си имам на 100% изрядни.Взех от един приятел микробус за скутера че още нама книжка А категория и трагвам обадих се на момчето кам 11- 12 чче трагвам от перник!!!пристигнах и му званнах и го 4акам на входа на града ,свалям скутераи го 4акам идва разбирасе и огледах мотора гледам .... малко мрасен и момчето каза"тия мотори не се мият "замалчах си !!!!!!!!!!!!
                                както и да е да трагваме кам нотаруиса отиваме в центара оказва се че нотариуса е по4инал и 4е мотора ена друг човек които го няма в момета дахаците не са платени и така нататак 4овека 6те си доиде довечера !!!двигатела е друг сигурно и номера не е оправян и ако искам да го зема да опарвим парите и по натам документите ще оправиме направо побеснях качих си скутера и право в пернишкия раи кажете колегиално ли е да се правят такива работи излезе ми 50 лв и отгоре тая разправия не сам за парите ама не колегиално да се лажеме така ?
                                Опел Корса В 1,4 82 коня
                                Пасат 1,9 ТДИ 90-ка
                                Ямаха ХТ 600Е
                                Симсон SR 49 1959 г. :D

0898234666:D

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X