Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти за домашен майстор - Лидл и други
Свий
X
-
-
Ще ти подскажа на уше и една еретична идея - и с ползвано двигателно масло става
Пробвано на много по-сериозен дзвер - верижна приставка на Спарки за голям ъглошлайф. 5 години работи безпроблемно преди да я откраднат заедно с ъглошлайфа естествено
)))))))))))))))
-
Не е добра идея защото един флакон 400 мл стува от 10 лева на горе, а я тия 400 милилитра я има 250 мл масло я - не, другото е азот под налягане да пръска спрея.
От друга страна наливното масло е по 7 - 8 лева за литър. А и отработеното дригателно върши работа безотказно
-
-
Ясно, в такъв случай ще използвам масльонката, но ще разкарам веднага био маслото, че прави големи мизерии и ще сложа от едно време на Хускварна минерално масло за вериги.Първоначално публикуван от Esper Преглед на мнениеРазточително скъпо без абсолютно никакви предимства.
Дори не е по-удобно.
Та за мен идеята за пръскане със спрей е точно обратното на добра
Коментар
-
Имам 4" акумулаторна резачка на друга марка. На снимката се вижда на какво прилича шината след 2 месеца работа, което тормози машинката. Проблема на 4" е, че почти всички нямат водещо зъбно колело на върха на шината, а там веригата се плъзга просто по нея и дори да се смазва постоянно като мен резултата ще е същия. Поръчах си 6" шина с водещо зъбно колело в комплект с 4бр вериги(разбира се китайски) за 30лв от ОЛХ. Звука и се промени и работи с лекота. Но мисля, че стъпката на Парксайта е друга. На снимката са широко използваните размери и стъпки на веригите..
П.П. Единствено на 4" Райдър който е същия на външен вид като Парксайта съм виждал, че има водещо колело."Няма как да обясниш нещо на човек, с когото ви делят два вагона книги!" Тодор Колев
- 2 likes
Коментар
-
Полезно инфо, в моя случай дали ще пасне малко по-дългата шина която има и водещо колело от тази верижната машина за рязане на високи клони, ще я разглобя тия дни и ще тествам дали може да стане тази шина и верига на малката машинка, ако стане ще е супер?Първоначално публикуван от dido uzunov Преглед на мнениеИмам 4" акумулаторна резачка на друга марка. На снимката се вижда на какво прилича шината след 2 месеца работа, което тормози машинката. Проблема на 4" е, че почти всички нямат водещо зъбно колело на върха на шината, а там веригата се плъзга просто по нея и дори да се смазва постоянно като мен резултата ще е същия. Поръчах си 6" шина с водещо зъбно колело в комплект с 4бр вериги(разбира се китайски) за 30лв от ОЛХ. Звука и се промени и работи с лекота. Но мисля, че стъпката на Парксайта е друга. На снимката са широко използваните размери и стъпки на веригите..
П.П. Единствено на 4" Райдър който е същия на външен вид като Парксайта съм виждал, че има водещо колело.
Коментар
-
Коментар
-
Мерси Сашо, имам и бензинова резачка но честно казано никога не съм мислил че въпросната дупчица е за да вкарвам грес, мислех че маслото за веригата си минава през шината по каналчета и към зъбното колело? Даже като се замисля не съм и виждал никой с бензинова или електрическа резачка да слага там грес?
-
-
Зарибяването почва от ранна детска възраст https://www.youtube.com/watch?v=OBqF...el=AllHandmade .
Коментар
-
Косачката е чудесна. Но тъкмо се зарадвах, че намерих уреда с който да кося и на втория ден тя умря! Май замина електрониката, защото прави опит да тръгне и показва, че едната батерия е изтощена. Размених батерийте и показва другата изтощена. С друг комплект пак същото. Иначе с 4Ah работи като змей.Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 г.
Kia K5 LPG 2012 г.
LZ1DED
Коментар
-
За по малко пари(99евро) в Германия я има в performance вариант за умните батерии. Доколкото виждам и тука ще я пускат(497665), но явно трябва да се пробутат първо старите модели. Същата работа като с верижната резачка 40V.Последно редактирано от mitko 53; 30-04-23, 06:19.
-
-
- 1 like
Коментар
-
Ако питането е към мен това са линковете https://stesbintegrationprod.blob.co...e85789622a.pdf и https://www.lidl.de/p/parkside-perfo...aet/p100361412 .
-
Благодаря на колегата за линковете. Това е тример и най-вероятно ще го тествам като се появи. Аз писах за косачката на колела. Впрочем вчера я върнах. Питаха ме повредена ли е защото ако не е, ще се води за продажба. В магазина имаше две бройки и посках да ми я заменят, не можело, защото е дефектна. Върнаха ми парите само срещи подпис на една касова бележка, която излезе от принтера. Купих си нова и веднага я пуснах в действие. Не засичах време защото правя много почивки. Но с един комплект смарт батерий напълни 6 коша със ситно нарязана трева за мулчиране. И жената доволна и аз доволен!Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 г.
Kia K5 LPG 2012 г.
LZ1DED
Коментар
-
Когато сипвам масло на бензинките с една сламка капвам и в тази дупчица. Когато си го изградиш като навик, няма да има проблем.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение
Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
На око е повече от 150 квадрата окосеното. Да отбележа, че управлението е интелигентно - работи на пълна мощност само ако усети затруднение, иначе е в икономичен режим.Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 г.
Kia K5 LPG 2012 г.
LZ1DED
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар