Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти за домашен майстор - Лидл и други

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от orela Преглед на мнение
    Купих си работни обувки от пуснатите преди някоко седмици (от останалите бройки). На няколко модела палеца на десния крак ми опираше в бомбето, левия беше добре. На тези бройки от вътре на бомбето се усещаше нещо като ръбче
    Металната пластина.
    Тойота Ленд Крузер RJ 73 22R-E,LPG
    Субару Форестер 2.0 ХТ,253к.с.
    Враца

Коментар

• orela
      orela коментира
      Редактиране на коментар
      Да

• orela
      orela коментира
      Редактиране на коментар
      Като мнение за тях мога да кажа:
      - Много твърда стелка. Вчера ги носих към 9 часа и след това възглавничката на пръстите ми се чувстваше пресилена (ако мога така да го кажа). Не беше като да ме убиват за мазол, по-скоро разтривано, разтривано, че вече неприятно от разтриване. Иначе подметката лесно се огъва, Днес бях с тях по-малко време и нямам това усещане.
      - Връзките качат от вътрешната страна на дупките си.
      Като цяло са ми удобни и в кал добре се държат.

• Някой за акумулаторния шлайф?
    Заслужава ли си 75тте лева да не опъвам всеки път кабел за някой профил или тръбичка.
    преди години съм използвал такъв, и беше ок, ама беше 2018-9...

Коментар

• stanislaffff
      stanislaffff коментира
      Редактиране на коментар
      Аз съм доволен,имам го от година някъде.Точно за такива дребни неща е много полезен.Малко бързичко "яде" батерията на най-високата степен но...няма пълно щастие.

• Никола
      Никола коментира
      Редактиране на коментар
      Благодаря за отговора!
      Ами значи в петък очаквайте отзив колко "филийки" тръба половин цол отрязва преди да прегрее батерията.

• mitko 53
      mitko 53 коментира
      Редактиране на коментар
      Много е кекав, моят два пъти ми го сменяха докато беше в гаранция. Връзката между пиньончето и ротора са някакви вилки, която влизат в по два отвора на някаква пластмасова шайба, като се натовари с повече рязане, пластмасарката се разпада и спира да върти. Гледах някъде клип как един поляк си направи шайбата от метал https://www.youtube.com/watch?v=gTp5...nnel=DahenZana , та ако пак ми се прецака, вече извън гаранция, поне знам как да го лекувам.
      Последно редактирано от mitko 53; 15-10-21, 18:11.

• Първото им гедоре изцяло на 3/4 https://www.lidl.cz/p/parkside-sada-...lna/p100334958 .

Коментар

• Никола
      Никола коментира
      Редактиране на коментар
      На който му трябва за 150-60лв. е супер той един камък 36, 41 струва 25-30лв.

• 19R
      19R коментира
      Редактиране на коментар
      Как се поръчва от Чехия?

• Абе Лидл не вземат обратно използвани стоки. На входовете им пише, че до 30 дена имаш право за нехранителни стоки и до 60 ако си ползвал Lidl+ (и на дигиталната бележка го пише) но не искаха да ми вземат една глупост за бавно готвене. Условието им е да е в перфектно състояние. При мен е така, щото на практика два пъти топлих вода с него, но то дори не се стигна и до оглед. Директно отказва, щом бил ползван. КЗП ми върнаха 3 страници обяснения, от които разбрах само, че нищо не можели да направят. Някой знае ли лечение на тази измама?

Коментар

• IvanIvanovi
      IvanIvanovi коментира
      Редактиране на коментар
      Кое е измама? Крайно време беше да прекратят тази практика: масово се взимаха инструменти, например къртач или дрелка и да ги връщат след като си направят ремонта.

• Veselin Monkov
      Veselin Monkov коментира
      Редактиране на коментар
      Изненадвам се, че трябва да обяснявам нещо ясно (според мен) написано. Когато ясно си обявил условие (за връщане) преди покупката, а после не го изпълняваш - какво е?

• Някой с преки впечатления от ъглошлайфа? който пускат от четвъртък
    0осем9осем7шест0осем7едно
    Миро

Коментар

• turtey
      turtey коментира
      Редактиране на коментар
      Чак подарък не ща, но имам интерес

• Roninn
      Roninn коментира
      Редактиране на коментар
      Давай адрес за доставка....тея дни го пускам...ако държиш да си платиш,две бири...що две...незнам.лакомия

• turtey
      turtey коментира
      Редактиране на коментар
      Писах лс

Благодаря!

• С малката батерия реже 3 железа ф 25 да речем.
    И до там.Та да.Не става.
    Няма страшно в умирачката...
    Страшното е да си жив!...

Коментар

• Ъглошлайфът с малката батерия е тотално безсмислен.

С голямата обаче се работи съсем нормално. Поне предишния модел който имам аз.

Коментар

• Малкия шлайф ще го вземам за втори път. На предния моторчето се прецака. Четкодържача е много тъп. Инструмент за прецизна работа и не е за натоварване. С голямата батерия става. Суперудобен инструмент и преценявам че трябва да си държа един подръка
        Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

• Ще си взема и един резервен импакт-от това нещо съм меко казано очарован.

Коментар

• kbot
            kbot коментира
            Редактиране на коментар
            Подкрепям. Рядко го ползвам, но се чудя как съм се справял преди да го купя

• mitko 53
            mitko 53 коментира
            Редактиране на коментар
            И аз подкрепям, добра е машинката. Перфораторчето също е много добро.

• От тип хоби и да си ги имам,ми се наложи техните инструменти да влязат в употреба почти всичките. Една къща +100 кв дървени конструкции да изкарат и да са още живи си заслужават парите. Към някои имам забележки ,но като знам колко съм ги платил го играя на "е.еш и фърляш"
          На акумулаторните дразнещо е непостоянната наличност по магазините,защото си заложник на батериите и трябва да чакаш да излезе

Коментар

• IvanIvanovi
            IvanIvanovi коментира
            Редактиране на коментар
            батериите на Rider стават 1х1, но са по-скъпи. Ама пък имат 5Ач

• Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Ъглошлайфът с малката батерия е тотално безсмислен.

С голямата обаче се работи съсем нормално. Поне предишния модел който имам аз.
          И, по закона на Мърфи, винаги се предлагат само малките батерии като отделен артикул

П.П. Питанка - със зарядното, което се продава с малката батерия, може ли да се зарежда и голямата?
          Последно редактирано от коко келеша; 18-10-21, 07:23.
          Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
          Из "Златния телец"

Коментар

• mitko 53
            mitko 53 коментира
            Редактиране на коментар
            Зарежда си и голямата, но за повече от два часа. Имам и бързото зарядно 120W, там вече 4Ah я зарежда за час.

• Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
          Абе Лидл не вземат обратно използвани стоки. На входовете им пише, че до 30 дена имаш право за нехранителни стоки и до 60 ако си ползвал Lidl+ (и на дигиталната бележка го пише) но не искаха да ми вземат една глупост за бавно готвене. Условието им е да е в перфектно състояние. При мен е така, щото на практика два пъти топлих вода с него, но то дори не се стигна и до оглед. Директно отказва, щом бил ползван. КЗП ми върнаха 3 страници обяснения, от които разбрах само, че нищо не можели да направят. Някой знае ли лечение на тази измама?
          Ако не работи в сервиза.
          Grand Cherokee 3.0 CRD 2006 г.
          Kia K5 LPG 2012 г.
          LZ1DED

Коментар

• Работи си, но нещо не ми се получава су вид готвенето с него.

Коментар

• kbot
              kbot коментира
              Редактиране на коментар
              Връщах един фритюрник. Взеха без обяснения, но не беше използван.

• Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнение
            Работи си, но нещо не ми се получава су вид готвенето с него.
            E няма такъв филм да върнеш употребявана стока, която не е с някаква повреда.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

• Такова, където уж готви на пара, връщах преди години, пробвах го и не ми хареса. Взеха го без проблеми обратно, без обяснения, но явно вече са решили да сменят условията. Преди срокът за връщане беше 90 дена.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 13 потребители онлайн. 4 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
              X