Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

Ако се реши за 10ти, аз съм там. Хау.

G250GD 89г. 84 конски сили. Гими 33"/12.5"/16". По колата са сменени само пружините.
    Прикачени файлове
    Последно редактирано от drukman; 05-05-09, 23:17.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо. О888 557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
      Ако се реши за 10ти, аз съм там. Хау.

G250GD 89г. 84 конски сили. Гими 33"/12.5"/16". По колата са сменени само пружините.
      Добре е, че поне ти си точен, ама да няма после недоволни, че Г-то е само 84 коне, щото аз не се сещам за толкоз слаб дифендър, ще трябва да е някое серия примерно...

Коментар

Ако ще се бегаме на магистралата, да не идвам?
        За бабуни и локви 84са стига. Ето https://htftp.offroad-bulgaria.com/G...i/Babunata.wmv
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Аз това го знам, но понеже се спрягат разни коне съм длъжен да отбележа, че явно за офроуда сме на едно мнение по темата . То това сравнение ми е малко странно и безпочвено, та това се опитах да намекна в предния пост. Тест ще прави за да спрем безкрайните спорове, но те спорещите на такива теми виняги ще си намерят извинения за да си спорят, а който знае за какво става дума, няма да се хване да бръщолеви. Щото и 2-те машини смятам са достойни за това, което представляват и подобни спорове с нищо не подпомагат. Та ще е забавно и аз бих дошъл да се видим, да лафим, да пийнем и хапнем. Уважавам позицията на всеки, стига да е поне малко обоснована. Пак казвам, чест ти прави, че се отзоваваш и то без да пишеш глупости, а големите разбирачи защо зачезнаха ми е ясно ...

Коментар

Ако ще се бегаме на магистралата, да не идвам?
            За бабуни и локви 84са стига. Ето https://htftp.offroad-bulgaria.com/G...i/Babunata.wmv
            Така се защитава маркатаТози човек не го познавам ама ще направи чудесаВервайте ми
            RAV 4
            F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
              Колеги, на 10 май се заформя своеобразен пикап-тест над Бистрица http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59978, дали да не обединим двете мероприятия? Какво Ви е мнението по едно такова двойно шоу с хард барбекю и море от бира?
              на 9-10 сме в Лазарово на състезание
              Засега няма записани Г-а
              sigpic

Коментар

Лазарово не е лошо като идея. Има си трасе и купон.
                Да дойдат и Тойотите, че после ще се отвори нова тема.
                Ние с NISSAN-те ще гледаме сеира. Нема нужда да се праим!
                Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Лазарово не е типично трасе за Г-класата и Дефендъра,то е направено за малки и леки джипове.Не случайно Витарите и Самураите се представиха добре миналата година.Но за експеримента ще свърши работа.Макар че г-то на колегата е с дифове с предавателно число около 6.такива Г-та едва ли са повече от 10 в България.Срещу стандартен Дефендър няма да е коректно състезанието.

Коментар

Толкова ли е тежко това състезание?
                    Вальо. О888 557Ч7Ч
                    Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                      Истина или не, ще ми е интересно да видя нещо по-стабилно като довод, освен многото приказки тук
                      Довд 1, две каси бира от мен,може и малко мезе И аз ще си предложа гегата 300д 113кс гуми летни стандартна. Като няма риба и рака е риба. Един стабилен довод мисля, поне да се запознаем,ако искате да го направим на 24 май, ако има желаещи и им се пие бира.

Коментар

Толкова ли е тежко това състезание?
                        Не просто трасето е за по-малак и повратлив джип.Ако беше тежко щеше да имаш повече шансове.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                          Не просто трасето е за по-малак и повратлив джип.Ако беше тежко щеше да имаш повече шансове.
                          Мислиш, че Дифендъра е по малък?
                          Вальо. О888 557Ч7Ч
                          Silverado 1.3 i

Коментар

Не ,по-бърз,но пък ти ще имаш предимство в калната яма,и по-зле на страничния наклон.

Коментар

Тоя тест за да е коректен, Дефендъра трябва да е със заден и преден блокаж, които май стандартно не се монтират.

Коментар

Едно предложение за 24май за момента само предложение ,но ако има интерес може и да го направим на 24 май .Колегата Евгени турбото предложи една разходка да направи на белмекен .След това да изядем едно чеверме, има и хубава хижа , ако има интерес може хем да си направим теста, хем да хапнем и да пиинем ще оставим организацията на нашия сьфоромник Евгени турбото .Мое мнение ,че няма да сьжеляваме .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X