Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

Първоначално публикуван от lopotok Преглед на мнение
    Може го за 35000 Лъва остава и да не може........нали?
    На мен лично ми хареса човека дето мина с Оная Гега светло синята, слезе от джипа и се провикна АЗ НЯМАМ ТУНИНГ......
    Смешно да си подготвил джип за състезание и да го сравняваш с такъв дето човека ни кара дърва за огрев и пак ни показа, че "който си го може си го може" със или без тунинг.
    Поздрави! Не искам да обидя никои просто давам мнение на пресъстваш на разходката.
    П.С Нека сравним двата джипа по 2-ки подготвени и стандартни и тогава спора ще приключи
    Здравейте колеги! Не искам да взимам страна по въпроса, само искам да ви кажа, че онова момче което първо остана в калта с нисана /в събота/ същия мина от там в неделя вечета- без да има тунинг, блокажи и много други работи. Съжелявам,че нямам снимка, но Краси беше там и без блокажи не можа да мине.

Коментар

Колега,пьрво тест не е имало, пьк и на Слави дефендера е много направен за което евала му на момчето хвьрлил е бая пари .

Коментар

Абе казвах ли аз, казваааах: Сравняват се съпоставими величини. Матапът настрана.
        Трябва тестове между серийни машини. Това е истината. Имаше едно време в зората на офа в България една Уазка на П.Цикалов, направена в Самоков на шаси от виетнамка. Е мисля, че нямаше конкуренция нито с УАЗ, нито с Дифендър, както и с Г.
        И тук искам да цитирам небезисвестния Стефан / по друг повод /: "Все едно да срвняваш Тико с експреса за Варна"
        За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от cvetan LJ73 Преглед на мнение
          Здравейте колеги! Не искам да взимам страна по въпроса, само искам да ви кажа, че онова момче което първо остана в калта с нисана /в събота/ същия мина от там в неделя вечета- без да има тунинг, блокажи и много други работи. Съжелявам,че нямам снимка, но Краси беше там и без блокажи не можа да мине.
          Възможно е, не казвам нищо, просто коментирам съботата
          [LEFT][B][COLOR=Blue][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic7072_2.gif[/IMG][/COLOR][/B][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B]Следвайте мечтите си![/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT]

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
            ......Имаше едно време в зората на офа в България една Уазка на П.Цикалов, направена в Самоков на шаси от виетнамка. Е мисля, че нямаше конкуренция нито с УАЗ, нито с Дифендър, както и с Г.
            Да не би да става въпрос за тази на снимката?

Сори за качеството на снимката,но не ми работи скенера и я снимах с телефона за да мога да я кача а и снимката е правена през 2002-03г. с най обикновен фотоапарат и лента 100аса, на хижа Мусала.
            Прикачени файлове
            . LRE Bulgaria.
            RRC SE V8 91г.

Коментар

Първоначално публикуван от nasko76 Преглед на мнение
              Здравеите отдавна си мисля кои от двата джипа е по добьр и понеже не видях такьва тема, реших да я пусна . Интересуваме следното за градско каране, за разходки по гора, и издръжливоста, но не на последно място, функционалност и качество. Понеже сьм фен и на двете марки постояно клоня и кьм единия и кьм другия.
              най-добър приятелю е служебния автомобил,само караш а друг го подържа
              не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

Първоначално публикуван от bochopz Преглед на мнение
                Да не би да става въпрос за тази на снимката?

...........
                Мисля не е тази. Но и тая е читава.
                За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Аз,съм карал тази Уазка,от снимката,тя беше на Пепи Американеца,от Самоков и въобще не беше на Цикалов,той само я снимаше от време на време.Дефендърите,и Г-класите,бяха несръвнимо по-добри от нея.Много тежка,със слаб мотор-Перкинс с турбо.Освен фрапиращ външен вид и лебедка от Джуган/която е несравнима с електрическите лебедки/друго достойнство нямаше.Можеби че за направата и се израсходваха -200-тина кила електроди ,друго няма. Понякога външния вид на монстър не крие кой знае какви оффроад качества.

Коментар

Това нещо по-горе какво е?Някаква Българска доработка на братушките. Интересно е ,но трябва да се монтира къртечница на него ,за да стане като от пустинна буря...
                    0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Нека си припомним, че просто си приказваме и може вечно да продължи този разговор и да спорим кое е по-добро.

От състезанията и разходките, на които ходим разбирам, че една машина е добра ако е добре балансирана, като тегло, мощност, размер на гумите, разтягане на окачването и от това зависи колко е проходима.
                      Така като гледам има толкова много модели на Г, че мога да кажа някои са по-добри от Дифендър, други Не при определени препядствия.

Относно тунинга, който съм направил е, за да ходя да се състезавам с него, а не да го сравнявам дали е по-добър или не от Г.
                      sigpic

Коментар

Евала, мъжки поздрави за добрите думи
                        [LEFT][B][COLOR=Blue][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic7072_2.gif[/IMG][/COLOR][/B][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B]Следвайте мечтите си![/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT]

Коментар

Като видях на Слави-Купона джипа всичко ми стана ясно.Трябва да си търсим друг Дефендър,защото с този не можем да ги мерим,много е подготвен.Днес показа много добро време в Карлово на затворения кръг .На него му е второ състезание ,но това май не е от значение ,а и джипа много си върви.За този джип спираме темата ,търси се друг.
                          Последно редактирано от lyubo73; 14-06-09, 21:44.
                          0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от kupona Преглед на мнение
                            Нека си припомним, че просто си приказваме и може вечно да продължи този разговор и да спорим кое е по-добро.

От състезанията и разходките, на които ходим разбирам, че една машина е добра ако е добре балансирана, като тегло, мощност, размер на гумите, разтягане на окачването и от това зависи колко е проходима.
                            Така като гледам има толкова много модели на Г, че мога да кажа някои са по-добри от Дифендър, други Не при определени препядствия.

Относно тунинга, който съм направил е, за да ходя да се състезавам с него, а не да го сравнявам дали е по-добър или не от Г.
                            Слави, поздравявам те за състезанието което направи в Карлово. Вече имаш доста фенове от нашия район, които ще те подкрепят за вбъдеще. Пожелавам ти безавариино каране, нови победи и скоро да те видим в клас ЕКСПЕРТ

Коментар

Здравеите колеги,вече имам реален шанс да преценя поне за мен ,кои е по добьр дефендьр ели мерцедес.Няколко дни разполагам с един чудесен чудесен екземпляр наречен Ланд ровьр дефендьр(макар и служебен) започнах тестовете по горите.
                              Прикачени файлове

Коментар

Джипа е с вьздушни блокажи ,на предния мост и но задния,марка арб. Сменено окачване по високо ,гуми 33ки гудиар,фланци ,усилен сьединител,лебетка и броните и двете са сменени.
                                Прикачени файлове

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X