Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кой е по добрия г-класа или дифендьр

В днешни дни, както по-горе писах двата джипа са несъпоставими. Единият е снобарски автомобил, а другия е работен. Друг е въпроса, че и двете марки произвеждат джипки за венните, където сравнението е възможно. Лично аз не познавам тези версии и не мога да кажа нищо.

Коментар

Първоначално публикуван от Виктор Мечкаров Преглед на мнение
      В днешни дни, както по-горе писах двата джипа са несъпоставими. Единият е снобарски автомобил, а другия е работен. Друг е въпроса, че и двете марки произвеждат джипки за венните, където сравнението е възможно. Лично аз не познавам тези версии и не мога да кажа нищо.
      Съгласен съм с Виктор.
      Г-то също се произвежда в армейски вариант, който не е толкова напудрен колкото т.нар кубче. И е съпоставима с Дефендъра. Но все пак винаги съм смятал сравненията на коли за малко нереални. Прекалено много неща зависят от шофьора и от допълнителното оборудване. За пример - Дефендъра на Виктор е невероятно подготвен и много малко коли могат да оспорват, но за определен вид и маниер на каране.
      Всеки знае истории от типа " Аз знаеш ли какво Г извадих от една локва" или " Леле тоя Дефендър го влачихме по корем цял ден" или подобни за уазките и прочие.
      Аз съм вадил Г дълга база AMG 55 от локва закъсало , пък мен ме е вадил Самуря на Каскадьора. Това означава ли, че Самурая е по-добър от Г? Не разбира се, всичко зависи от ситуацията.
      Колкото и коне да има под капака, важното е магарето зад волана
      NULLA TENACI INVIA EST VIA

Коментар

Няма такъв,Кажи какво търсиш,и ще получиш отговори.За всяка марка има доказали се хора в форума на които можеш да вярваш.
        Емил-00356 99872043-Малта
        Defender-90

Коментар

В подкрепа на думите си ви предлагам да направите сравнение на цените на амортисьори от една марка в един интернет магазин на аналогични машини:
          Г W460:
          http://www.europerformance.co.uk/pag...sub_category=1
          Дифендър:
          Поводът е, че колега се учуди на каква смехотворна цена съм си купил лифтово окачване за Дифендъра и му търсех амортисьори за Г-то изхождайки, че в специализираните за Ленд Ровър сайтове амортисьорите са на съвсем прилична цена. Оказа се обаче, че за Г-то цената съвсем не е прилична. Този сайт е просто за сравнение - нито е реклама, нито цените са най-оптималните.
          Последно редактирано от chris_vicom; 20-03-09, 17:53.
          "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Първоначално публикуван от chris_vicom Преглед на мнение
            В подкрепа на думите си ви предлагам да направите сравнение на цените на амортисьори от една марка в един интернет магазин на аналогични машини:
            Г W460:
            Дифендър:
            Поводът е, че колега се учуди на каква смехотворна цена съм си купил лифтово окачване за Дифендъра и му търсех амортисьори за Г-то изхождайки, че в специализираните за Ленд Ровър сайтове амортисьорите са на съвсем прилина цена. Оказа се обаче, че за Г-то цената съвсем не е прилична. Този сайте просто за сравнение - нито е реклама, нито цените са най-оптималните.
            Има и за Дифендър на цени , от които може да ти настръхнат косите. Но там става въпрос за по-сериозен тунинг.

Коментар

Викторе, спор за това няма, но дадените, като сравнение са "original equipment".
              Иначе, като "порастна" и аз ще мина на Qt.
              Между другото пусни, ако обичаш някой линк, освен известните вече, за хубави неща.
              "Обичам България, само по една причина - защото си е моя! А иначе, кой би живял доброволно в кучи ..."

Коментар

Викторе, спор за това няма, но дадените, като сравнение са "original equipment".
                Иначе, като "порастна" и аз ще мина на Qt.
                Интересното е, че не съм виждал специално за Г подобни на тези които предлагат QT и други.

Коментар

Колеги,от изказаните ваши мнения лично аз разбирам,че Г класата е по добра и заводско подготвена като двигатели екстри и блокажи ,а дифендара не е заводски чак толкова подготвен като здравина не разбрах като цена е ясно ,че г -то дьржи цена като екстри е пак г- то само за резервните части все още сьбирам мнение ,но пьк нали за това е форума човек да сьбира мнение. АЗ лично харесвам и двата .

Коментар

Лоша новина за дефендера, прочетахте ли новия брои на ауто билд 4х4 нашия любим джип за които спорим бая време вече на теста с паркетниците като ,тоиота -ауди -каиен-и други .Нашея любимец е на почетното пред последно място .ужас

Коментар

• До: Кой е по добрия г-класа или дифендьр

Г-то е по добро заради трите 100% блокажа

Коментар

И ако на Дифендър сложим 2 принудителни в мостовете и ще се на = ли

Коментар

Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнение
                          И ако на Дифендър сложим 2 принудителни в мостовете и ще се на = ли
                          Може би да,може би не... тук говорим за джипките в оригиналния си вид,без никакви допълнително слагани блокажи лифт китове и т.н

Коментар

Първоначално публикуван от ivako Преглед на мнение
                            Г-то е по добро заради трите 100% блокажа
                            А ти лично колко пъти си ползвал блокажи на мостовете?

Коментар

А ти лично колко пъти си ползвал блокажи на мостовете?
                              ами доста.. ама само заден защото нямам преден на бившата ми джипка

Коментар

Предлагам след майските състезания и празници да направим тест, защото доста се изприказва и сега мисля е време да се види нещо на яве.
                                От мене е Дифендъра и предлагам тестовото поле да е лозенска планина. Тестването ще е лесно, минава се през едни и същи препятствия и...
                                Накрая в знак на братска дружба ще пием по бира(2) малко скара и футболче на високите поляни в планината?
                                sigpic

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X