Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

Направете си извод от тук
    http://www.youtube.com/watch?v=TRaNqWofwZU&feature=fvsr

Коментар

Жоро извинявай, ама какви изводи да си направим?
      Нито е ясно кой с какъв мотор е, с какви гуми, окачване, блокажи, подобрения по конструкцията и т.н.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
        Жоро извинявай, ама какви изводи да си направим?
        Нито е ясно кой с какъв мотор е, с какви гуми, окачване, блокажи, подобрения по конструкцията и т.н.
        От тази гледна точка си прав

Коментар

Дори при един и същ автомобил, водачът може да направи чудеса. Иска се опит, усет, акъл и прекрасно познаване на машината.
          А пък така един върви повече на сняг, друг на кал, трети ...
          Зависи от много неща.
          Дифендър не съм карал, но Г-класа от по-старите си е само за гора. Направо си е мъчение по асфалт - никакъв комфорт. Но пък си има фасон и може доста да я надграждаш. В Англия имам приятел, който ми говори такива чудеса за Дифендъра, че не е истина. Работи в сервиз и иска да ми направи там една машина. И аз искам, ама криза.
          Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
            От тази гледна точка си прав
            Няма проблем.
            За мен, за да е истински този тест, трябва да се спазят няколко условия - еднаква между-осова база, еднакви по мощност мотори, еднакъв лифт, еднакви блокажи, еднакви гуми и един и същ шофьор да ги тества.

Коментар

Първоначално публикуван от nikita66 Преглед на мнение
              Дори при един и същ автомобил, водачът може да направи чудеса. Иска се опит, усет, акъл и прекрасно познаване на машината.
              А пък така един върви повече на сняг, друг на кал, трети ...
              Зависи от много неща.
              Дифендър не съм карал, но Г-класа от по-старите си е само за гора. Направо си е мъчение по асфалт - никакъв комфорт. Но пък си има фасон и може доста да я надграждаш. В Англия имам приятел, който ми говори такива чудеса за Дифендъра, че не е истина. Работи в сервиз и иска да ми направи там една машина. И аз искам, ама криза.
              А ти колега,какво очакваш да ти хвалят в Англия-Уаз,ли?Иначе Дефендъра с 2.5 мотора преди да се включи турбината е такъв куц кон че и Уаза е пъргав спрямо него.

Коментар

Нищо не очаквам!
                Говорим за големият двигател, за специално окачване и гуми, преглед и смяна на необходимите възли и детайли.
                Търся приятел и в Германия. Там както се досещаш не очаквам да ми хвалят Дифендера. Но още не съм намерил.
                Това което очаквам наистина обаче, е една здрава пачка, пък ще ти обадя какво съм направил. Пък вие спорете - лошо няма. Аз обикновено ги правя нещата, не обичам много приказките.
                Няма безнадежни ситуации; има единствено хора, които гледат безнадежно на тях.

Коментар

Да така е Андро160,за гумите си прав .Но ако Дифендъра е без блокажи и Друкман няма да ги включва.А по отношение на каква база са и двата са направени за гората така ,че си зависи и как са произведени и излязли от завода производител.
                  0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                    ...
                    Но ако Дифендъра е без блокажи и Друкман няма да ги включва...
                    Taка става. Сега го загледах на Купона Дефендъра - къса база, кални гуми, може на Вальо да са малко по големи, Гето е с по слаб мотор, но по бавни дифове, абе горе долу става. Остава да се реши кой безпристрастен шофер ще ги тества.

Коментар

Някой умел Нисановод, или Тойотовъд

Коментар

Колеги дайте да вържеме на Дифендъра мостовете та да няма ходове и да му запушиме един цилиндър.

Ми то става смешно. Щяхме да сравняваме фабрични машини. Аз даже съм си приготвил старите пружини и оригиналните джанти с гумите за мъгла.
                        Понеже гумите и джантите обикновенно са свободни само споделих какво имам качено на колата. Мога да го махна. Двигателя е слаб ама това са сложили в фабриката. Това е. Ако ще е за магистрала казах, че се предавам. Ама за гора ...... да ме прощавате.
                        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
                        Вальо
                        Silverado 1.3 i

Коментар

Валка, ми то кво пречи Дефендъра да го поръчаш с блокажи? Ще откажат да ги монтират ли?
                          Ако окантариш двете машини диагонално и на някоя по височка бабунка, тая с блокажите е с огромно предимство.

Коментар

Първоначално публикуван от joro-g Преглед на мнение
                            Направете си извод от тук
                            http://www.youtube.com/watch?v=TRaNqWofwZU&feature=fvsr
                            Колега не си прави изводи от оная анимация която е сложена под историята на Тойота. Тава е избиване на комплекси.
                            Когато през 1936г. Джапанките са замисляли да започнат производство на коли сигурно са копирали това.

Вальо
                            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
                              Валка, ми то кво пречи Дефендъра да го поръчаш с блокажи? Ще откажат да ги монтират ли?
                              Ако окантариш двете машини диагонално и на някоя по височка бабунка, тая с блокажите е с огромно предимство.
                              Андро сравняваме ФАБРИЧНИ серийни машини. Нищо не пречи да поръчаш Дифрндъра с перка на покрива или Гто да стане Брабус.
                              http://www.youtube.com/watch?v=SmyCtH4ueio&NR=1

ПП На мене ми дреме за престижа на Мерцедес или Ровер. Просто това беше условието.
                              Последно редактирано от drukman; 07-05-09, 00:59.
                              Вальо
                              Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                                Андро сравняваме ФАБРИЧНИ серийни машини. Нищо не пречи да поръчаш Дифрндъра с перка на покрива или Гто да стане Брабус.

ПП На мене ми дреме за престижа на Мерцедес или Ровер. Просто това беше условието.
                                Е ся у неделята нал ше има мерене по план график - мое се мернете и вие
                                тамън след замерването шъ се олеем
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X