Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Кои е по добрия г-класа или дифендьр

другя варянт да напрам тестове с двете коли един дефендер и една г класа. и така ще решим този спор

Коментар

Колко тежи късата Г- класа? И какво междуосие има?

Коментар

Първоначално публикуван от Lazar Преглед на мнение
        Колко тежи късата Г- класа? И какво междуосие има?
        http://www.mercedes-benz.bg/content/...ical_data.html

Тегло празен/полезен товар (kg) [4] 2260/590 2250/600

Коментар

ето едно видео сръвнение на двата джипа, вдеки може да види как се държи единия и другия джип на терените на който се движиhttp://www.youtube.com/watch?v=kAHcH53pv8k
          [LEFT][B][COLOR=Blue][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic7072_2.gif[/IMG][/COLOR][/B][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B]Следвайте мечтите си![/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT]

Коментар

Колега браво хубави клипчета,но не разбрах ели по точно не си личи кои е по добьр.

Коментар

ПО добьрВ изкачване ,здравина,лек комфорт евтини части в Бьлгария и добри сервизи

Коментар

Първоначално публикуван от nasko76 Преглед на мнение
                Колега браво хубави клипчета,но не разбрах ели по точно не си личи кои е по добьр.
                Ами колега, писъл съм всеки да види за себе си и да прецени за какво му е нужен джипа и да избере........мисля че сръвнението в клипа е обективно тоест се вижда и добрите и лошите черти на двата джипа
                Предполагам знаеш аз избирам Г-то/лично мнение/
                Поздрави
                [LEFT][B][COLOR=Blue][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic7072_2.gif[/IMG][/COLOR][/B][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B]Следвайте мечтите си![/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT]

Коментар

ДА колега прав си ,но аз искам да разбера КОИ от двата е по добьр ,че и двата ми харесват.

Коментар

Първоначално публикуван от nasko76 Преглед на мнение
                    ДА колега прав си ,но аз искам да разбера КОИ от двата е по добьр ,че и двата ми харесват.
                    Емии вземи си една маргаритка и късай цветчетата с думите Дефендер после Г класа и накрая което ти се падне вземаш.

Коментар

Мнение от мен(имал съм Воуг и сьм карал нова Г)
                      Воуга е нещо....уникално,новото Г е касетка за краставици на 160 не можеш да си чуеш телефона.По неволя карам ГЛ и сега ше пробвам Г за оффроуд.Ако искарат нов Воуг не само феис лифт скачам веднага.А мнениата на хората толкова ме объркаха че сега просто реших да взема Г и да го прая .Ако някои има мнение за 463 с двигател 300 бензин , слушам внимателно,щото нищо не знам....АМА новите Г са да си ххх ххххххх х щаиги....Явор Вромос знае,от Мюнхен до Бургас бях схванат ама истински а с Вога съм обиколил Европа и...страшен кеф
                      Последно редактирано от kinex; 06-02-09, 08:41. Причина: цензурирано
                      ПРАВЕТЕ СИ КЕФА БЕ ХОРА!!!!!!!!!

Коментар

Здравеите днес изкарах от бокса,г300дизела 6 цилиндров 113 кс кьса база .И понеже много питах в темата реших веднага да почвам да сдобивам впечатления.И от сервиза та право в близката река.ЗА реката останах доволен ,като се има пред вид ,че имаше много лепкава кал.Гто се справи добре в калта излезе дори без да включвам блокажите.

Коментар

Първоначално публикуван от tnt1111 Преглед на мнение
                          Мнение от мен(имал съм Воуг и сьм карал нова Г)
                          Воуга е нещо....уникално,новото Г е касетка за краставици на 160 не можеш да си чуеш телефона.По неволя карам ГЛ и сега ше пробвам Г за оффроуд.Ако искарат нов Воуг не само феис лифт скачам веднага.А мнениата на хората толкова ме объркаха че сега просто реших да взема Г и да го прая .Ако някои има мнение за 463 с двигател 300 бензин , слушам внимателно,щото нищо не знам....АМА новите Г са щаиги....Явор Вромос знае,от Мюнхен до Бургас бях схванат ама истински а с Вога съм обиколил Европа и...страшен кеф
                          Колегата вече е взел Г-е класа и честито! Но защо намесвате тоя Воуг в сравнението между Г-ето и Дифендър-а? Г-ето и Дифендъра са с конструкция проектирана за движение извън пътя. Нормално е от Мюнхен до Бургас с Г-ето да се схванете. Сложете му обаче едни хубави кални гуми, изкарайте го извън пътя и ще забравите за схващане. И може да ви закара там, където телефон няма да ви трябва.
                          А Воуг-а го сравнявайте с други 4x4 автомобили.
                          Последно редактирано от kinex; 06-02-09, 08:45. Причина: цензуриран цитат

Коментар

Цената определя качеството,Гето е доста по скъпо от Дифендър ,защо е така можеби има защо.ИМА МНОГО МАРКИ КОЛИ НО САМО ЕДНА Е ОТ STUTTGART
                            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Мерцедес реализира най-голяма чиста печалба именно от този си автомобил.В случая с по-голямата цена не си купуваш космическо качество,а имидж и марка.Не че не е добър,напротив просто въпрос на вкус и възможности.

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                                Цената определя качеството,Гето е доста по скъпо от Дифендър ,защо е така можеби има защо.ИМА МНОГО МАРКИ КОЛИ НО САМО ЕДНА Е ОТ STUTTGART
                                Цената се определя от пазара, с качеството трудно ще я свържеш мога да ти посоча и други боклуци които струват един кашон пари.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X