Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

За мен такъв тест е с предизвестен победител и е безинтересен.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      ....тамън след замерването шъ се олеем
      Моа и преди.

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
      За мен такъв тест е с предизвестен победител и е безинтересен.
      Андро, гледай Търтея, той от един път схвана каква ми е идеята.
      Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
      Вальо
      Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
        Моа и преди.
        Оно принципно мое и по време на
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Колеги,до колкото разбрах Ровера е с турбо ,не е ли по точно да се мерят по стария дето е без турбо 2,5 ли е не знам,ама е мн. умрел.Той сигурно е около конете на Г-то.

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
            ...
            Андро, гледай Търтея, той от един път схвана каква ми е идеята.
            На мен също ще ми е приятно да се събереме. Може и да тестваме машините, коя с блокажи, коя без, кой с какви гуми, лифт, как кара и т.н. Ще е приятно и поучително. Но да правиме официален тест на машина с блокажи и машина без блокажи и после колко е добра едната и колко е зле другата, не ми допада. Най вече щото на повечето машини може да се монтират фабрични блокажи и тогава машината става друга. Такъв тест, със сходни по параметри, гуми, лифт, блокажи и т.н. машини, би бил наистина интересен и меродавен. А така поставен въпроса е ясен - Гето, което стандартно излиза с фабрични блокажи, е по добро от Дифендъра, който стандартно излиза без фабрични блокажи.

Коментар

Въпросът е донякъде и от кои години ги тестваме. Дифендъртите с ТД5 например си идват серийно с тракшън контрол, който плюс големите ходове, компенсира донякъде липсата на твърди блокажи.
              Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Говорим си ние, ама единствения Дифендър, готов за тест, на 10-ти ще е на състезанието в Лазарово. Мислете друга дата, аз предложих 24 май, ама междувременно ме поканиха на сватба, така че без мен тогава. Но това не е проблем, ще снимате и аз ще се кефя после.
                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                  Говорим си ние, ама единствения Дифендър, готов за тест, на 10-ти ще е на състезанието в Лазарово. Мислете друга дата, аз предложих 24 май, ама междувременно ме поканиха на сватба, така че без мен тогава. Но това не е проблем, ще снимате и аз ще се кефя после.
                  е то кво ни пречи два теста да направим
                  агнета има достатъчно, надявам се
                  мога да включа един патрул с лсд към теста в името на спорта
                  И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

А бре хора,сумата му и странници исписахте е и какво.Това са два автомобила с традиции които са се доказали с времето.Неуместно е тепърва да се мерят карданите.Друк е въпроса,че е добър повод за нови запознанства,хапване и пииване и измерване на търбусите участващи на трапезата(кои колко може),и съм сигорен че ви бива.
                    Емил-00356 99872043-Малта
                    Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от Lany Преглед на мнение
                      че е добър повод за нови запознанства,хапване и пииване
                      Това е есенцията на всичко, първо купона и веселбата, пък после зрелището.
                      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ако ще продължавате да пишете за ядене и пиене, що не се преместите в друг подфорум.

Коментар

Ами защото то друго смислено няма,особенно заглавието на темата.Било то и за която е и джипка
                          Емил-00356 99872043-Малта
                          Defender-90

Коментар

Може да направим теста ето тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...373#post732373 Ние имаме 2-3 Мерцедесчета.Някой да докара и някой Дефендър.Мисля ,че местото е добо.Има от всичко.Само да ви се кара.
                            sigpic

Коментар

Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение
                              Може да направим теста ето тук http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...373#post732373 Ние имаме 2-3 Мерцедесчета.Някой да докара и някой Дефендър.Мисля ,че местото е добо.Има от всичко.Само да ви се кара.
                              Е*ати полянката,да не сме отишли на излет,или сме на OFfRoad>>>
                              [SIGPIC][/SIGPIC]

3.0 v6 24

Коментар

Aми видях го Дифендъра на Слави (Купона), на Лазарово. "Вълк в овча кожа"! Преден и заден блокаж, V8 мотор - май 3,9, добри ходове, перфектен водач! Фен съм ти колега и поздрави! Трябва да е някоя бая пипната Ге-класа, за да има интрига теста.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X