Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Кой е по добрия Г-класа или Дифендър?

За сега ще го пробвам и ще пиша.

Коментар

Хайде 2 дена тестове минахаПиши впечетления

Коментар

изчакаи малко.

Коментар

Дифендера е много добре направен,зелено много му тича и точно дълга база каквато харесваш.Какво да ти кажа, имаш Г и Дифендер и най-важното можеш да тестваш Г-то срещу Дифендера като стандартни коли както излизат от завода, не вклучваш блокажите на Дифендера(Дифендера излиза заводско с един блокаж) и след това с вклучени блокажи.Тествай ги ти, за да не дойдеме да ги тестваме ние хахаха.

Коментар

Първоначално публикуван от nasko76 Преглед на мнение
            изчакаи малко.
            Аре, бе Баце, к'во стана с тоя Дифендър бе, потъна ли или отлете, или се запали, или това беше титаник, ли тутманик ли там нещо друго. А, че ни се отчака чакалото, забравихме че има такава тема, де.
            Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
            Вальо. О888 557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от alexi2828 Преглед на мнение
              Дифендера е много добре направен,зелено много му тича и точно дълга база каквато харесваш.Какво да ти кажа, имаш Г и Дифендер и най-важното можеш да тестваш Г-то срещу Дифендера като стандартни коли както излизат от завода, не вклучваш блокажите на Дифендера(Дифендера излиза заводско с един блокаж) и след това с вклучени блокажи.Тествай ги ти, за да не дойдеме да ги тестваме ние хахаха.
              А Г-то излиза заводско с 3 блокажа,и е излишно да ги сравняваш,в последните 7-8 г няма много добре представи ли се Дефендри.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                А Г-то излиза заводско с 3 блокажа,и е излишно да ги сравняваш,в последните 7-8 г няма много добре представи ли се Дефендри.
                Няма къде? Май не си гледал снимките от Румъния?
                За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Признавам ,не съм,но това е моето мнение.Ако някога ме убедят в противното ще напиша че не съм бил прав.

Коментар

Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнение
                    И аз мисля,че е излишно Тъй като има хора да мислят,че единия блокаж на Ровера му стига да мине там, където Джипове минават с три.Да поясна, че става въпрос за стандартни машини да не почнете, аз имам един зъл Дифендер,докарайте Г-то да го видим и т.н.Нямам нищо против Ленд Ровер, но всяка жаба да си знае гьола.От както е излезел Дифендер сложи го с която и да е Г класа и се получава все едно да биеш уличен помияр с пит бул.

Коментар

А всички ли Г-та излизат фабрично с 3бр блокажа и това допълнителна екстра ли е и ако е така какво ще сравняваме две джипки без блокажи и две с допълнително монтирани.
                      [/SIGPIC][/SIGPIC]

Коментар

И аз мисля,че е излишно Тъй като има хора да мислят,че единия блокаж на Ровера му стига да мине там, където Джипове минават с три...
                        Не, че един блокаж е по-добре от три, но да не се залъгваме. Дифендъра по-трудно губи контакт със земята в стандартна комплектация. Г-то излиза с 3, просто защото стандартно от завода отлепя гума и на 10см бабуна. А представете си Ге без блокажи?Ще е малко по-проходим от един Мускал.. Не споря, ама леко се отплеснахте ми се струва... То цялата темата така или иначе е тотално безсмислена...

...Да поясна, че става въпрос за стандартни машини да не почнете, аз имам един зъл Дифендер,докарайте Г-то да го видим и т.н...
                        Еми какво сравняваме така или иначе? То и два зли е наджипени Дифендъра пак излизат под цената на едно ново Г от магазина?.... Когато се продаваше Г-ето, пардон....

Коментар

И аз мисля,че е излишно Тъй като има хора да мислят,че единия блокаж на Ровера му стига да мине там, където Джипове минават с три.Да поясна, че става въпрос за стандартни машини да не почнете, аз имам един зъл Дифендер,докарайте Г-то да го видим и т.н.Нямам нищо против Ленд Ровер, но всяка жаба да си знае гьола.От както е излезел Дифендер сложи го с която и да е Г класа и се получава все едно да биеш уличен помияр с пит бул.
                          Ако машините наистина са стандартни... май в планиска страна, като България, не са малко местата, където единия блокаж на Дифендъра няма да е проблем, а Г-то с малките си ходове ще се търкаля по покрив или поне ще полегне на врати . Особено при по-висока скорост. Тези Г-та по състезанията, също хич не са фабрични . Пък свястно окачване за Г, май струва повече от два блокажа за Ровър .

Всъщност спорът е доста безпредметен. Много добър джип купен от магазина просто няма. От там се купува по-скоро база, върху която да се гради. Така че би трябвало да сравняваме по-скоро бюджети. За еди колко си пари, какво можеш да направиш с едната и другата платформа.
                          Грамотността е прозорец към интелекта, ако човек не може да усвои дори майчиния си език, то потенциала му за нещо повече е под въпрос.

Коментар

Тоя дефендер дето го тестваме тука във Велинград е доста направен, вложени са много пари в него, но пак не е като Г-то на еднакви терени двата джипа или минават еднакво или мерцедеса е фаворит, като изкам да подчертая, че мерцедеса е без кални гуми...
                            Чесно да ви кажа имах по големи очаквания към дефендера особенно на кал и наклони кадето вместо джипа да върви вертикално той вървеше хоринзонтално.....
                            [LEFT][B][COLOR=Blue][IMG]http://forum.offroad-bulgaria.com/signaturepics/sigpic7072_2.gif[/IMG][/COLOR][/B][SIZE=3][COLOR=RoyalBlue][B]Следвайте мечтите си![/B][/COLOR][/SIZE][/LEFT]

Коментар

Я го щракни тоз Дефендер и пусни тук да се види с какво е направен за много пари че чак да е такъв нещастник
                              Емил-00356 99872043-Малта
                              Defender-90

Коментар

Първоначално публикуван от lopotok Преглед на мнение
                                Тоя дефендер дето го тестваме тука във Велинград е доста направен, вложени са много пари в него, но пак не е като Г-то на еднакви терени двата джипа или минават еднакво или мерцедеса е фаворит, като изкам да подчертая, че мерцедеса е без кални гуми...
                                Чесно да ви кажа имах по големи очаквания към дефендера особенно на кал и наклони кадето вместо джипа да върви вертикално той вървеше хоринзонтално.....
                                Ееееееей сериозно ли говориш за гумите,щот ми се види че ни подхвърляш.

Имайте предвид,че и ние караме джипки и горе-долу знаем за какво става въпрос,тоя без гумите да върви повече от подготвен и то с гуми за кал
                                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.

Зареждам...
                                X