Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с турбо и съединител Nissan Patrol Y60 2.8TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми с турбо и съединител Nissan Patrol Y60 2.8TD

Чува се от човек, който знае какво трябва да чуе, аз чувам рев и вой и не различавам. Спукана е, но ще я заведа да я заварят и тогава ще направя теста с вестника. И ще ви направя едно клипче, как загрява, може да се окаже, че заради мен загрява

Коментар

Първоначално публикуван от nikyyyyyy Преглед на мнение
      Чува се от човек, който знае какво трябва да чуе, аз чувам рев и вой и не различавам. Спукана е, но ще я заведа да я заварят и тогава ще направя теста с вестника. И ще ви направя едно клипче, как загрява, може да се окаже, че заради мен загрява
      Бе земи ела да го видим тва нещо да го чуем и да го тестваме.

Перката НЕ може да се заварява. Ще й отиде баланса на кино.
      И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Разбрах, отпада заварката. Ще трябва наистина да дойда до София, за да го видите. Да попитам: пазя старото серво на спирачките, ако може да се отремонтира (мембрани ли, какво ли) да го пратя на някой, да си го ползва

Коментар

Първоначално публикуван от mitkochanev Преглед на мнение
          Все пак, зависи на какви джанти ...
          Ако и те са оригиналните -7 инча, първо ще са малко тесни за този размер гуми.
          На второ място, но не по важност, с какво ЕТ?
          Доколкото знам, този размер се побира при оригинално окачване, но бих заложил, в такъв случай на ЕТ-0/джанти/, понеже в средата калниците са "най-големи".
          Здравейте,джантите са оригинални и пише 7J,а ЕТ незнам какво е и къде го пише.Според вас 33 на каква ширина ще влезнат(12.5,11.5 или10.5)

Коментар

Има ли филтър на купето Патрола!? (ако има, опасявам се, че ще Ви покажа оригиналният ) И може ли някой да обясни малко по-подробно за ЕГР клапата, по-точно как се затапва?

Коментар

Индианския вариант за затапване е с ламаринка.
              Климатик има ли твоята?
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Има ли филтър на купето Патрола!? (ако има, опасявам се, че ще Ви покажа оригиналният ) ...

Филтър на купето ли?!?
                Ние не сме неутрални!

Коментар

Няма климатик. А кой е качественият вариант на затапване и всъщност кое и как се разглобява и затапва? И маркуча с едно болтче го затапвам нали? И как се сваля задното радиаторче, че тея изроди от сервиза са го изолирали (уж от него губило антифриз, изгнило било, стареел мат'ряла) Само глупости.

Коментар

Е кое се затапва - маха се тръбата и се затапват колекторите.
                    Изработва се една планка и една тапа. Не е атомна физика.
                    Можеш да го махнеш принципно парното. Дали сам ще се справиш виж не знам
                    А е по-добре да си го оставиш ако не ти пречи и да се оправи.

Коментар

От къде може да ми се губи спирачната течност за спирачките? Долях наскоро 1 казанче почти и сега е малко над половината... Да не би да отива на мястото на въздуха в системата?

Коментар

Е ся разстилам колодата карти. Добре че баба ми е циганка

Трее се види бе, не става онлайн тая работа.

Коментар

Махнаха интеркулера вече, сложиха някакъв нов маркуч от турбото към двигателя (30лв). Още не съм усетил някаква разлика. Дали има вероятност да е пречило на водния радиатор, понеже стоеше точно по средата пред него? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1135.jpg
Прегледи:1
Размер:140.4 КБ
ID:5311275 Това е въпросното нещо. Пише Made in W Germany. как се тества дали е спукан и за какво може да послужи?
                          Последно редактирано от nikyyyyyy; 13-10-11, 16:41.

Коментар

Това "нещо" вземи го подари на някого и не се занимавай повече с него...толкова малък кулер със сигурност е "душил" мотора , оттам по голям разход на горива ,повече раздаване на газ за да върви ,недобро изгаряне на горивото вследствие на което температурата на двигателя се повишава ,не изключвам разбира се и затрудненото обдухване на водния радиатор от "нещото" ,абе все такива "весели" неща ...
                            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Впечатленията ми до момента са: върви по-добре, при традиционното каране държи малко по-ниска температура: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1145.jpg
Размер:42.0 КБ
ID:5311484Но при теста пак загрява: Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_1147.jpg
Размер:55.4 КБ
ID:5311485 Възможно ли е да е от некачествено масло? Слагано е Мобил, но не се знае с какво качество всъщност. Като се запали лампата на маслото стои за някакви 2-3сек. светната. Мисля, че след махането на кулера при теста (настъпването) колата пуши повече черното, отколкото преди. Възможно ли е да е от това, че перката е спукана на няколко места в основата (държи си се здраво) но примерно да не зацепва добре? И друг въпрос: как се свързват 2 клаксона така, че да свирят на пълния си капацитет? Съжалявам за глупавите въпроси постоянно

Коментар

Като се запали лампата на маслото стои за някакви 2-3сек. светната.
                                Ей казах ти да не ходиш при хора дето се учат на тая кола ...

Патрула иска маслен филтър с клапан.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X