Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Проблеми с турбо и съединител Nissan Patrol Y60 2.8TD

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Проблеми с турбо и съединител Nissan Patrol Y60 2.8TD

Първоначално публикуван от pangarov Преглед на мнение
    Зравейте,
    Аз съм с стандартно окачване и ако сложа 33-12.5-15 дали ширината ще е проблем?
    Все пак, зависи на какви джанти ...
    Ако и те са оригиналните -7 инча, първо ще са малко тесни за този размер гуми.
    На второ място, но не по важност, с какво ЕТ?
    Доколкото знам, този размер се побира при оригинално окачване, но бих заложил, в такъв случай на ЕТ-0/джанти/, понеже в средата калниците са "най-големи".
    Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
    ... turn on your A/С !

Коментар

Първоначално публикуван от pangarov Преглед на мнение
      Зравейте,
      Аз съм с стандартно окачване и ако сложа 33-12.5-15 дали ширината ще е проблем?
      При заводското окачване и ЕТ - 0 или по малко / не че плюсова джанта можеш да сложиш на Патрол GR - опират в предните спирачните апарати и тогава ти трябват фланци / ширината и височината на посочения размер не пречат - отпред можеш спокойно да направиш пълен завой ,а отзад при сгъване не опира в калника и подкалника .
      VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Аз съм с ЕТ -25, в такъв случай какво става? И другото дали при пълен завой и сгънат преден калник няма да опират?

Коментар

Ако ще я караш по асфалт 33ки не ти трябва и за чеп за зеле. Кални (МТ) пък съвсем.
          И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от nikyyyyyy Преглед на мнение
            Аз съм с ЕТ -25, в такъв случай какво става? И другото дали при пълен завой и сгънат преден калник няма да опират?
            Какво значи "сгънат преден калник" ? Моите са 35" и предните калници съм ги отрязал само с 4 см и не опира /вярно че съм ЕТ -40 но въпреки това.../
            VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Бате Живкоо, 4 см да не са малко бе
              И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                Бате Живкоо, 4 см да не са малко бе
                Разликата между 33" и 35" е там някъде ,че и повече ...
                VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от Бакалов Преглед на мнение
                  Какво значи "сгънат преден калник" ? Моите са 35" и предните калници съм ги отрязал само с 4 см и не опира /вярно че съм ЕТ -40 но въпреки това.../
                  Слизаш от някой висок бордюр с ляв завой и първо слиза предната лява гума, тогава ще опира ли?

Коментар

Слизаш от някой висок бордюр с ляв завой и първо слиза предната лява гума, тогава ще опира ли?
                    Предния мост на Патрола не се слави с кой знае какви ходове ,така че спокойно можеш да сложиш 33"...макар че ,както те посъветваха Чавдар и Петьо за какъв чеп са ти тия 33-ки.Слагай едни 31-ци АТ-та и можеш да правиш стартове по светофарите с Гоуфовете ...
                    VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Не мога, че загрява и не мога да разбера защо .... стария рогльо А иначе на звук го докарвам - реве като лъв, махнал съм всички гърнета Кажете нещо за интеркулера, възможно ли е от него да загрява, вие с интеркулери ли сте всичките?

Коментар

Не мога, че загрява и не мога да разбера защо .... стария рогльо А иначе на звук го докарвам - реве като лъв, махнал съм всички гърнета Кажете нещо за интеркулера, възможно ли е от него да загрява, вие с интеркулери ли сте всичките?
                        Тоя интеркулер да вземеш да го изхвърлиш щото само души мотора ,макар че не е от него загряването .RD28T не предвиден за интерколер и от него освен да ти се вдигне разхода не виждам особенна полза .Казах ти и преди - реши проблема със греенето , защото този двигател ако всичко му е наред с охладителната система не можеш го накара да вдигне градуси /много завивиси и от задкормилното устройство /
                        VEREYA MOTORSPORT TEAM

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
                          Ако ще я караш по асфалт 33ки не ти трябва и за чеп за зеле. ...
                          За фасон му трябват бре! Дълъг Патрул на 31-ци ...
                          Ние не сме неутрални!

Коментар

Хаха, така изглежда все едно не искам да го реша, аз не знам къде е. Поръчал съм нова капачка (не вярвам да е от това) и на 19ти пристига - оригинална. Перката не вярвам да е от нея, тя си се държи, въпреки че е леко спукана на места в основата. 140лв просто не ми се дават за нова. Виското е омаслено, не знам как се тества дали е изправно, но и там е 400лв... Понеделник ще гледам да го махнат интерколера

Коментар

Идването ти до София е ~40 лв.

Коментар

Хаха, така изглежда все едно не искам да го реша, аз не знам къде е. ...
                                Кога загрява и как загрява?

Виското, като е омаслено, може и да е изтекло. Ако се включва като хората - то се чува. За пробване - като ти е стрелката на средата или отгоре, пробвай да спреш перката с навит на руло вестник. При читаво зацепило виско не би трябвало да можеш. Само да не вземеш да си счупиш перката, дето била спукана!
                                Ние не сме неутрални!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X