От: Най после и аз да се похваля TERRANO 2
 имам такава идея, даже специално съм си записал от предишен пост ника на колегата дето внася оргинални части, но се опитвам да степенувам и си правя по-обширен списък с необходимото, че за 20лв. не си струва да тормозя човека, толкова ми излизат немски(поне така пише на опаковката им
 имам такава идея, даже специално съм си записал от предишен пост ника на колегата дето внася оргинални части, но се опитвам да степенувам и си правя по-обширен списък с необходимото, че за 20лв. не си струва да тормозя човека, толкова ми излизат немски(поне така пише на опаковката им  ) За шарнири слава богу след 10 х.км. още нямам проблеми
) За шарнири слава богу след 10 х.км. още нямам проблеми  чукам на дърво
 чукам на дърво  .
.
Някаква помощ за това гаснене на празен ход , на бензин като че също спадат оборотите, но не толкова фрапиращо и най-важното не гасне, а на гас направо ми сви сърцето днес...
, на бензин като че също спадат оборотите, но не толкова фрапиращо и най-важното не гасне, а на гас направо ми сви сърцето днес...

имам такава идея, даже специално съм си записал от предишен пост ника на колегата дето внася оргинални части, но се опитвам да степенувам и си правя по-обширен списък с необходимото, че за 20лв. не си струва да тормозя човека, толкова ми излизат немски(поне така пише на опаковката им
 имам такава идея, даже специално съм си записал от предишен пост ника на колегата дето внася оргинални части, но се опитвам да степенувам и си правя по-обширен списък с необходимото, че за 20лв. не си струва да тормозя човека, толкова ми излизат немски(поне така пише на опаковката им  ) За шарнири слава богу след 10 х.км. още нямам проблеми
) За шарнири слава богу след 10 х.км. още нямам проблеми  чукам на дърво
 чукам на дърво  .
.Някаква помощ за това гаснене на празен ход
 , на бензин като че също спадат оборотите, но не толкова фрапиращо и най-важното не гасне, а на гас направо ми сви сърцето днес...

Относно вентилатора, току що слизах да огледам на фенерче
 Относно вентилатора, току що слизах да огледам на фенерче  да си оправям пръскалката на задното стъкло, разглобих де що намеря снадки по системата от помпата та до дюзите, накрая установих, че се е скапала някаква джаджа която според мен е клапа , представлява две пластмасови тръбички -черна и бяла, пъхнати една в друга и вътре имаше съчма, друго и да е имало, отдавна е станало на каша. Въпрос, къде освен в моргите мога да намеря такава клапа, че от моргите най вероятно ще е в същото състояние в каквото бе и моята. Клапа е на около 100мм от дюзите, т.е. в горната част на задната врата.
 да си оправям пръскалката на задното стъкло, разглобих де що намеря снадки по системата от помпата та до дюзите, накрая установих, че се е скапала някаква джаджа която според мен е клапа , представлява две пластмасови тръбички -черна и бяла, пъхнати една в друга и вътре имаше съчма, друго и да е имало, отдавна е станало на каша. Въпрос, къде освен в моргите мога да намеря такава клапа, че от моргите най вероятно ще е в същото състояние в каквото бе и моята. Клапа е на около 100мм от дюзите, т.е. в горната част на задната врата.

Като порасна искам такъв да стана
 Като порасна искам такъв да стана 
Коментар