Първоначално публикуван от Tramp
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Новото" Grand Cherokee WK на sparkybg
Свий
X
-
Даа да..Все едно не разглоби преди това и терано и друго терано и т.н на парчета...И сувалка да земе, исти...0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
-
Тсъ. Няма какво да взема, освен 6.4, а те са... абе гроздето е кисело.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеДжипката понавъртя пробег и "години". Нема ли да я сменаш?
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Много ми е автобусесто това, трябва да взема още 2 котарака минимум че да оправдая употребата му.Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеЕскалейд 6.2 !!!
Ъъъ, ти нали го отключи уж? Може да му стъкмим един CAN лог някой път, докато го чете и пише читалката.
Последно редактирано от sparkybg; 30-08-26, 15:48.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Не съм добре запознат с "джиповия жаргон". Това е SRT8 или е друг модел?Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеТсъ. Няма какво да взема, освен 6.4, а те са... абе гроздето е кисело.
Коментар
-
Да, Grand Cherokee SRT8 от 2011 нататък, първоначално с 5 степенна кутия, а от 2014 с 8 степенна. Пред това 5.7 - цата е кротка семейна колица.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеНе съм добре запознат с "джиповия жаргон". Това е SRT8 или е друг модел?
...но, както писах, гроздето накиселява, та май още дълго време ще си карам сегашното.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Колко средно струват Grand Cherokee SRT8 след 2014, че откак те чета "огладнях". Имат ли читав сервиз в София и близките далечини?
-
Кофти му е 4х4 системата на SRT-то
Исках Wrangler 392, ама след Тръмпутин 2,0 за наказание на хамериканците - няма да си взема.
-
Тя всяка 4x4 система е по-гадна от QD2 при WK1.
С 8 степенната кутия това че няма бавни не е чак великия проблем (първа е с доста по-ниско предавателно число), ако това имаш предвид. И да, с мокър пакет е в раздатката вместо с диф, но пък отзад LSD-то си стои, макар и с моторче, а не с хидравлична помпа като в момента.
-
-
Има сервизи за всичко. От 25К нагоре са обикновено. Читаво по-скоро отива на към 30.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
То е bolt-on - влиза си като у тЕх си и го подкарвам за 15 минути с щатната инсталация и компютър. Само кюнците са малко проблем, но преодолим.
...обаче после скорости, раздатка и дифове стават консуматив, или трябва да го скопя и пак кел файда.Последно редактирано от sparkybg; 01-09-26, 09:20.
-
Файда щоТ не си първа младост, ще си намериш секретарка, ще я водиш да е обучаваш и само лекичо ще го вкарваш , т.е подкарваш 200-210 км/ч ,да разказва на персонала шефа какъв го вади пред "гоУфувете" и "бенветатЪ" .....🤣😂🤣
-
-
Не-не-не. Пропуснàл си моята стара тема за WK, където скочѝха болюк специалистори с формули да доказват, че съгласно теоремата на сферичния кон във вакУм WK не може да вдигне повече от 160 км/ч. Не може, бе. "Законите на физиката никой не ги е отменял" ©sparkybg коментира
Днес, 10:23
Че то и сега ги прави. Е, сигурно с 6.4 ще е по-пъргавичко, но мен някъде след 190 ме хваща шубето, щото при тия скорости вече си трябват нископрофилни гуми а и окачването хич не е предвиждано за това.
Деревянный сортир был сделан инженерами, а не маркетологами.
Коментар
-
Че аз често карам с над 160 при изпреварвне. Тривиалност, и си има доволно запас от пъргавина. Не вярвам 40-те коня отгоре при мен да имат особено значение.Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеНе-не-не. Пропуснàл си моята стара тема за WK, където скочѝха болюк специалистори с формули да доказват, че съгласно теоремата на сферичния кон във вакУм WK не може да вдигне повече от 160 км/ч. Не може, бе. "Законите на физиката никой не ги е отменял" ©
Някакви бройки са заводски ограничени на 110 мили, което е 177 километра, ама това се маха лесно.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
- Харесвани 1
Коментар
-
И ако им беше развил тези неща тогава, нали се сещаш какво щяха да ти отговорят? "Аз съм учѝл у "Вилхелм ПиГ", бе момче, по най-добрия учебник - на академик Бухасчук, лично ми е преподавàл преводачът на учебника гл.ас. Кухолейкин, ти ли ще ми разправяш на мен, бе?! Законите.На Физиката! На Физиката, повтарям!! Никой американски дарак не може да ги отмени!!!! Казах!!!" Следват френетични аплодисменти от собствениците и фенове на УАЗ-ГАЗ-МАЗ-и-ПрАЗ...
-
Не ти пука като вдига 100 с клизма. Като стигнеш 160 и нагоре разко започва да ти пука, щото това е разликата между нормално комфортно каране, и стиакане на волана докато пусне вода + склонност да тръгне на където си иска с гладък летеж. WK не е возило за скорости над 160-180, освен ако не е SRT.
-
Не ги схванах всичките тия глупости с 160-170км/ч на Гранда.
Моя сандък, с форма далеч по-неподходяша, пробвано лично от мен вдига 210....после ме достраша.
Попътен вятър ли е това или ще се хванат за тия 40-50 коня повече?Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
Съединител - долен, ляв педал.
Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i
Коментар
-
Прости сметки - горе. Няколко умножения и едно делене.Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеНе ги схванах всичките тия глупости с 160-170км/ч на Гранда.
Моя сандък, с форма далеч по-неподходяша, пробвано лично от мен вдига 210....после ме достраша.
Попътен вятър ли е това или ще се хванат за тия 40-50 коня повече?
Няма черна магия, при това съм ги правил песимистични, допускайки 30% загуби.
Не на последно място - има заводски ограничени на 110 или 130 мили в час, което е 177 и 209 километрра в час. Възниква въпроса, ако не могат да ги вдигнат, защо да ги ограничават?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
То мнението е като задника - всеки си го носи и няма две еднакви. Ама реалността е нещо друго.Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
Прости сметки - горе. Няколко умножения и едно делене.
Няма черна магия, при това съм ги правил песимистични, допускайки 30% загуби.
Не на последно място - има заводски ограничени на 110 или 130 мили в час, което е 177 и 209 километрра в час. Възниква въпроса, ако не могат да ги вдигнат, защо да ги ограничават?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Спарки, понеже аз съм фОндаментално слаб мЪтематик и генЕтално обремемен противник на сухата теория го карам на усет, усер , или там каквото се получи 🤣 та една служебна колица хубавица си имах която празна ( т.е само с мен) дори на прекъсвач вдигаше до към 175-180 на равен прав път, след това обтичащия е въздушен поток я повдигаше така че без да губи управляемост повече не можеше. Ако е напълня обаче с четири човека 200 си беше постижима цел, а веднъж е препълних 5 или шест (не помня) и по нанадолнище с попътен вятър превъртя километража ( някъде към 260 ) при това не стигна прекъсвач, т.е има разни променливи ъъъъ обаче вече тези скорости не ме интересуват, евентуално някой бърз старт и до там ....ЕГН 😥
-
-
-
В яслата сме. Група лайноягодка.Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнениеВие първи А или втори Б сте бе, пичове...Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Истината е, че скорости над 250 са суета. Независимо дали са километри или мили в час...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 40 потребители онлайн. 0 потребители и 40 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар