Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Новото" Grand Cherokee WK на sparkybg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
    Все повече се убеждавам, че тази кола е била специално произведена за теб.
    Много усилия им е струвало на Jeep това custom изпълнение, но са успяли
    Даа да..Все едно не разглоби преди това и терано и друго терано и т.н на парчета...И сувалка да земе, исти...
    0899 шест5313нула
    За всекиго по нещо

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
      Джипката понавъртя пробег и "години". Нема ли да я сменаш?
      Тсъ. Няма какво да взема, освен 6.4, а те са... абе гроздето е кисело.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Ескалейд 6.2 !!!
        Чакам го от години! Да огрее и на нашата улица слънце.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Съединител - долен, ляв педал.
        Вальо O888557Ч7Ч Silverado 1.3 i

Коментар

• Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
          Ескалейд 6.2 !!!
          Много ми е автобусесто това, трябва да взема още 2 котарака минимум че да оправдая употребата му.

Ъъъ, ти нали го отключи уж? Може да му стъкмим един CAN лог някой път, докато го чете и пише читалката.
          Последно редактирано от sparkybg; 30-08-26, 15:48.
          Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
            Тсъ. Няма какво да взема, освен 6.4, а те са... абе гроздето е кисело.
            Не съм добре запознат с "джиповия жаргон". Това е SRT8 или е друг модел?
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
              Не съм добре запознат с "джиповия жаргон". Това е SRT8 или е друг модел?
              Да, Grand Cherokee SRT8 от 2011 нататък, първоначално с 5 степенна кутия, а от 2014 с 8 степенна. Пред това 5.7 - цата е кротка семейна колица.

...но, както писах, гроздето накиселява, та май още дълго време ще си карам сегашното.

Коментар

• trapper
                trapper коментира
                Редактиране на коментар
                Колко средно струват Grand Cherokee SRT8 след 2014, че откак те чета "огладнях". Имат ли читав сервиз в София и близките далечини?

• Bogoljub Gagic
                Bogoljub Gagic коментира
                Редактиране на коментар
                Кофти му е 4х4 системата на SRT-то Исках Wrangler 392, ама след Тръмпутин 2,0 за наказание на хамериканците - няма да си взема.

• sparkybg
                sparkybg коментира
                Редактиране на коментар
                Тя всяка 4x4 система е по-гадна от QD2 при WK1.

С 8 степенната кутия това че няма бавни не е чак великия проблем (първа е с доста по-ниско предавателно число), ако това имаш предвид. И да, с мокър пакет е в раздатката вместо с диф, но пък отзад LSD-то си стои, макар и с моторче, а не с хидравлична помпа като в момента.

• Има сервизи за всичко. От 25К нагоре са обикновено. Читаво по-скоро отива на към 30.

Коментар

• дядо владо
                дядо владо коментира
                Редактиране на коментар
                Начи шЪ пусна кучИ Пух да тЪ апнИ за ъзо и ще насадим 6.4 на "бабешкото комби" 😎

• sparkybg
                sparkybg коментира
                Редактиране на коментар
                То е bolt-on - влиза си като у тЕх си и го подкарвам за 15 юонути с щатната инсталация и компютър. Само кюнците са малко проблем, но преодолим.

...обаче после скорости, раздатка и дифове стават консуматив, или трябва да го скопя и пак лел файда.

• дядо владо
                дядо владо коментира
                Редактиране на коментар
                Файда щоТ не си първа младост, ще си намериш секретарка, ще я водиш да е обучаваш и само лекичо ще го вкарваш , т.е подкарваш 200-210 км/ч ,да разказва на персонала шефа какъв го вади пред "гоУфувете" и "бенветатЪ" .....🤣😂🤣

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.

Зареждам...
            X