Първоначално публикуван от Tramp
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
"Новото" Grand Cherokee WK на sparkybg
Свий
X
-
Даа да..Все едно не разглоби преди това и терано и друго терано и т.н на парчета...И сувалка да земе, исти...0899 шест5313нула
За всекиго по нещо
-
Тсъ. Няма какво да взема, освен 6.4, а те са... абе гроздето е кисело.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеДжипката понавъртя пробег и "години". Нема ли да я сменаш?
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Много ми е автобусесто това, трябва да взема още 2 котарака минимум че да оправдая употребата му.Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнениеЕскалейд 6.2 !!!
Ъъъ, ти нали го отключи уж? Може да му стъкмим един CAN лог някой път, докато го чете и пише читалката.
Последно редактирано от sparkybg; 30-08-26, 15:48.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Не съм добре запознат с "джиповия жаргон". Това е SRT8 или е друг модел?Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнениеТсъ. Няма какво да взема, освен 6.4, а те са... абе гроздето е кисело.
Коментар
-
Да, Grand Cherokee SRT8 от 2011 нататък, първоначално с 5 степенна кутия, а от 2014 с 8 степенна. Пред това 5.7 - цата е кротка семейна колица.Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнениеНе съм добре запознат с "джиповия жаргон". Това е SRT8 или е друг модел?
...но, както писах, гроздето накиселява, та май още дълго време ще си карам сегашното.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Колко средно струват Grand Cherokee SRT8 след 2014, че откак те чета "огладнях". Имат ли читав сервиз в София и близките далечини?
-
Кофти му е 4х4 системата на SRT-то
Исках Wrangler 392, ама след Тръмпутин 2,0 за наказание на хамериканците - няма да си взема.
-
Тя всяка 4x4 система е по-гадна от QD2 при WK1.
С 8 степенната кутия това че няма бавни не е чак великия проблем (първа е с доста по-ниско предавателно число), ако това имаш предвид. И да, с мокър пакет е в раздатката вместо с диф, но пък отзад LSD-то си стои, макар и с моторче, а не с хидравлична помпа като в момента.
-
-
Има сервизи за всичко. От 25К нагоре са обикновено. Читаво по-скоро отива на към 30.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Начи шЪ пусна кучИ Пух да тЪ апнИ за ъзо и ще насадим 6.4 на "бабешкото комби" 😎
-
То е bolt-on - влиза си като у тЕх си и го подкарвам за 15 юонути с щатната инсталация и компютър. Само кюнците са малко проблем, но преодолим.
...обаче после скорости, раздатка и дифове стават консуматив, или трябва да го скопя и пак лел файда.
-
Файда щоТ не си първа младост, ще си намериш секретарка, ще я водиш да е обучаваш и само лекичо ще го вкарваш , т.е подкарваш 200-210 км/ч ,да разказва на персонала шефа какъв го вади пред "гоУфувете" и "бенветатЪ" .....🤣😂🤣
-
Активност за темата
Свий
Тук са 4 потребители онлайн. 2 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 287,789 в 18:08 на 26-08-26.
Коментар