Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21.jpg
Прегледи:310
Размер:149.0 КБ
ID:7032888

Коментар

• krassitch
      krassitch коментира
      Редактиране на коментар
      Не всеки работодател има вълшебна пръчка, с която да вдигне приходи и заплати два пъти.А и не те въведоха еврото

• Еделвайс
      Еделвайс коментира
      Редактиране на коментар
      Именно, не е тайна че има продукти, услуги и в др, сфери при които цените станаха буквално едно към едно, което е струвало примерно 2 лева, сега е 2 евро,лошото е че цените постоянно се вдигат и са се вдигнали дотолкова че в най-скоро време, това което е струвало един лев си става буквално едно евро, но заплатите, заплатите, нали...
      Последно редактирано от Еделвайс; 28-03-26, 06:50.

• blackfirefly
      blackfirefly коментира
      Редактиране на коментар
      Заплатите... В някои сектори трескаво навлиза АИ. С него и обичайните съкращения. Дали на такива работодатели им пука за заплати!?!...

• Пълни глупости

Коментар

Име:orig.jpg
Прегледи:285
Размер:816.5 КБ
ID:7032940

Намерих готин тапет за тези на които им липсват - Левовете и Стотинките

Коментар

• krassitch
        krassitch коментира
        Редактиране на коментар
        По-скоро на някои им липстват по-нормалните цени, покрай левовете...Обаче, има и кефещи се на скъпотията.Твърда валута е тва, а не майтап

• Първоначално публикуван от Еделвайс Преглед на мнение
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:21.jpg
Прегледи:310
Размер:149.0 КБ
ID:7032888
      Хубавото е, че всеки който е недоволен от работодателя си може:
      - да го смени
      - да развие собствен бизнес, като сам стане работодател и се "уфърга целия у пачки"
      - да тегли една дългосвиреща, и да се изсели на някой остров където по цял ден ще чака банана да падне от палмата
      - да циври "у фейса" и във форумите
      - друго
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
        Хубавото е, че всеки който е недоволен от работодателя си може:
        - да го смени
        - да развие собствен бизнес, като сам стане работодател и се "уфърга целия у пачки"
        - да тегли една дългосвиреща, и да се изсели на някой остров където по цял ден ще чака банана да падне от палмата
        - да циври "у фейса" и във форумите
        - друго
        Това е ясно, въпроса е принципен...

Коментар

Име:658182345_27267964339460335_995845995484099779_n.jpg
Прегледи:283
Размер:17.8 КБ
ID:7033018

Коментар

• siem
            siem коментира
            Редактиране на коментар
            Мечтииии... За да имаш толкова в тоалетната, трябва да имаш Х 1000 в сметаката. "Гладна кокошка просо сънува"

• krassitch
            krassitch коментира
            Редактиране на коментар
            Нещо не си разбрал...Всичката инфлация в ЕС и печатане на пари, показва за какво точно стават евробанкнотите

• siem
            siem коментира
            Редактиране на коментар
            В контекста на темата, защо си мислиш, че ако бяхме все още с левчета, това нямаше да ни засегне?

П.П. Мисълта ми беше, че при всяка фиатна валута, количеството бие качеството. Да имам 100 милиона от тези в тоалетната -"па ме чекай да уМрем"

Име:SorosHour.png
Прегледи:258
Размер:94.9 КБ
ID:7033067
          Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• krassitch
            krassitch коментира
            Редактиране на коментар
            Имаше анкети, проучвания, да видят хората в различните страни в ЕС дали искат да спре местенето на стрелките.Ееее, видяха че иска.Преместиха си го в другия крачол...А явно на части от народа и му харесва да не го бръснат и за слива

• Темата трябва да се прекръсти на "Тема за тролнята на Гагич"...
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Bogoljub Gagic
            Bogoljub Gagic коментира
            Редактиране на коментар
            Това е автентичен коментар от патрЕотичен здраво-силен профил в суратя, каква тролня? Мигар не заради еврото Тръмп нападна Иран и нафтата поскъпнà? А? Скришен соросоЙд си ти, май, змия в пазвата на тоз ФорумЪт! Разкрит си!

• Държавата с нов дълг от 150 млн. евро, заемите за 2026 г. достигнаха 1 млрд. евро

Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• MFr
            MFr коментира
            Редактиране на коментар
            И общото с еврото е???

• Urko
            Urko коментира
            Редактиране на коментар
            Ша черпиш ли една боза от 6 стинки, ако ти кажа?
            Например повишеният ни кредитен рейтинг именно заради еврото, свързаният с това по-лесен и бърз достъп до кредити, отпадането на по-строгата финансова дисциплина и буфери. Перфектните условия за влизане в дългова спирала. Определените от ЕЦБ до 60% дълг спрямо БВП вече никой не ги бръсне за слива.

• Второ качество все пак, затова са евтинджос

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Djanki.jpg
Прегледи:153
Размер:44.1 КБ
ID:7034610
          Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• siem
            siem коментира
            Редактиране на коментар
            100 кила за рИкия =4500 ойро. От тях да илезат 15 кила идва по 300 литъра. Значи се очаква и поскъпване на пиенето.

• Urko
            Urko коментира
            Редактиране на коментар
            Баба ми от село се върти в гроба като вентилатор....

• Bogoljub Gagic
            Bogoljub Gagic коментира
            Редактиране на коментар
            https://www.faktibg.com/dzhanki-za-4...vzeha-za-meze/
            Джанки за 45 евро килото ядосаха хората: „Вече съвсем ни взеха за мезе“!

• Да съм знаел на времето да не режем на село имахме 3 джанки. Сега щях да съм джанков шейх-милионер.

Коментар

• Bogoljub Gagic
            Bogoljub Gagic коментира
            Редактиране на коментар
            При мен са плъзнали като паразити из двора, пет-шест дръвчета вече. Щото караме с жена ми на тип "резерват" - нищо не пипаме откакто тъстът почина, само берем Една година - ялова, втора година - чупят клони от плод. Шантава работа. А има и много из междублоковите пространства по комплексите. Някои хора застилат под тях и ги брулят - явно за рИкия

• Първоначално публикуван от Urko Преглед на мнение
          Да съм знаел на времето да не режем на село имахме 3 джанки. Сега щях да съм джанков шейх-милионер.

Стига да ги изкараш на пазара април. Ама надали.

Коментар

• Заменям 1 биткоин за 1 декар джанкови дръвчета и 2 туби нафта. С доплащане от мен.

Коментар

• Аз пък имам излишна джанковица. Само че въпроси на лични, ча НАП (Големия брат) гледа...
              Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

• Urko
                Urko коментира
                Редактиране на коментар
                Бартер за Royal Salute?

• siem
                siem коментира
                Редактиране на коментар
                Тия Хамерикански букви не им разбирам, ама може за половинка шиле, щото иде Джорджав дан и требва запас...

Име:669076988_1352206743305576_7069384746727095805_n.jpg
Прегледи:140
Размер:238.5 КБ
ID:7034649

Къде са Спартак и онзи чиновник "trav" да ни обяснят !? Що така става?
              Какво стана с онези велики таблици графики и чудесии?
              Аз бях на сто процента убеден че цените ще пораснат - но прогнозирах 20-30% . А то директно двойно... Това което беше 50 лв сега е 50 евро!!
              И това не е само за стоките.
              Онзи ден платихме на адвокат - човека директно си е сменил тарифата като лева го е заменил с евро. Само валутната единица...
              И не става дума за 500-1000 евро ами много повече.
              Сериозна работа е.
              И така ми става тъпо и смешно кат се сетя един съфорумец как беше ядосан че му закръглили 2 цента нагоре!! Бил принципен въпрос...Аве ей...
              А пък Спарки как се възмущаваше че сандвича му бил неизчислен правилно - пак за няколко цента...
              Имам чуството че само аз съм задържал цените - всичко друго е сменило валутата само...да смята по лесно.
              Само аз ли съм баламата??

Коментар

• krassitch
                krassitch коментира
                Редактиране на коментар
                Явно някои се радват на гордо евро, и че работят с "твърда валута"...Европейска работа е тва.А колко много цени вече изпревариха тези в старите членки.Август месец, когато вече няма обозначение в лева, ще има пак поводи за радост.Как пък бай Тошо не се сети едно време да въведе американския долар.Заплатите например 40-100 долара.Дънки и Кент на корем

• siem
                siem коментира
                Редактиране на коментар
                Щом 1000 евро за адвокат не те бутат, имам джанковица за 300 евро. И ще "полетиш" в очите на слепите, като разкажеш: "Тая я зИмах на 300. мНоу е яка.

Не ни е криво еврото, че сме лакоми и продажни зад.ици (да не изпущим келипира). А в същото време- "фукари" ( това го купих от скъпото) "Андрешко" и "Бай Ганьо" са ни национални герои.
                Последно редактирано от siem; 09-04-26, 20:53.

• trav
                trav коментира
                Редактиране на коментар
                Пак се почна с предизборните опорки, хайде сега и срещу еврото...
                Браво, Мишо! Ти си прекрасен пример за това докъде стига „инженер“ без диплома. Явно ученето е за баламите, а за теб остават агитационните материали.

""Инфлация имаше и ще има с или без еврото.
                Ако бяхме с лева - инфлацията щеше да е мноооооооооого по малка""

Аз не се наемам да ти обяснявам какво е процент и как се смята, но ето една задача за малки деца (дано се справиш):
                Ако едно нещо струва 100 лв. и инфлацията е 10% (давам кръгло число, за да не те затрудня), колко ще струва? Правилно, 110 лв.
                Ако същото нещо струва 50 евро и инфлацията пак е 10%, колко ще струва? Точно така – 55 евро.

Сега, Мишо, обясни ни по каква магическа формула тези 10% стават „много по-малко“, само защото валутата е друга? Инфлация имаше и ще има, с евро или без него, но математиката е една и съща навсякъде.
                Моля те, спести ни евтината агитация. Фактите не се интересуват от твоите проценти на око.“

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
            X