Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ей този чичко обяснява не лошо нещата и какво мазало е било и може да стане:

Никола Стоянов: Процедура по прекомерен дефицит е сериозен сигнал към пазарите и към инвеститорите

Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Спарки какво стана ? Нали нямаше проблеми ? Някой процент да скрием ? Румен Радев пак излезе прав . https://bntnews.bg/news/balgariya-vl...95764news.html
      Станьо, по времето на Асен Василев не бяхме в свръх дефицит. Знаем че откак свят светува, все твойте камилчета са преебаните и все някой друг им е виновен - и на Блян Рибенов, и на Орехчето все някой друг им беше виновен. Да видим тоя път какво ще фалират - държавата няма да е, щото вече започнаха да ги бият през ръцете. Аз изобилно количество пари по банки нямам, така че и това не ме вълнува.

При такава история от избранници, мен би ме било срам, ама ти явно се гордееш с "постиженията" им.

ПП: И да, аз нямам проблем. Вързал съм си гащите, та каквото и недоразумение да изберете, и него ще го преживея. Както винаги.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Спарки няма никакво значение кой какво е направил преди 30 години . Важно е какво направиха сега вашите . За един месец Румен Радев свърши това което вашите не свършиха за 10 години .

• Защо всички смятат, че Радев и Асен Василев не са от едно котило?

Коментар

• Първоначално публикуван от ezhko Преглед на мнение
        Защо всички смятат, че Радев и Асен Василев не са от едно котило?
        А защо трябва да смятаме нещо? Единия е доказан финансист, другия е доказано руски проект със ЗКПЧ за финансов министър. ТезИлтатът е предизвестен.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Погледни по нагоре снимките щото не си гласувал за тях . Важно е какво правят в момента не преди 30 + години .

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Да, гласувал съм за ПП-ДБ.

Самостоятелно правителство на ПП-ДБ не е имало никога.

Правителството на К..Петков изкара 9 месеца, свалено от подлогите на Чалгаря, правителството на Денков изкара 10 месеца, свалено от ГЕРБ.

От 2013-та година до сега управляват Тиквон и Шиши. От кабинета Борисов-3 насам Радев сумарно е управлявал 24 месеца - с 5 повече от НЕсамостоятелните правителства на ПП-ДБ.

Здрастиииии!

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Правителството на ПП - ДБ си отиде като му изтекоха договорените месеци в които ГЕРБ ви подкрепяше в така наречената сглобка . Когато дойде времето Мария Габриел и ГЕРБ да управляват според договорката вашите се извъртяха като фурнаджийски лопати .

• sek.1 коментира
        Днес, 18:49
        Спарки за един месец Румен Радев свърши това което вашите не свършиха за 10 години .
        И което построЙ за един месец, за триесе годин нимой го боядишеме?
        Въоръжете се с тРъмПение, настават интересни времена © Мозъчният тръст Тръмпаняху се е погрижил.

Коментар

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Сменете боята и цвета . Стига с тоя цвят червен . То ясно че все натам ви тегли .
          Последно редактирано от sek.1; 30-05-26, 19:20.

• mishomishev: Ами като те слушам как расъждаваш - излиза че ЕС е лошо нещо... или най малкото - с по лоша икономика от нас...Като погледнеш задлъжнялостта?
        Е тогаз що умнокрасивите тука и викат "клуба на богатите"??

Що тогаз въобще се натискахме ?
        Не е лошо. Просто струват едни пари удоволствията и ползите, които предлага. И ние ги плащаме. Те дават каквото имат, и ние даваме .

Влечението към запада е възпято в много песни. Go west .

Коментар

• kartechar
          kartechar коментира
          Редактиране на коментар
          ..

• #824.2

sek.1 коментира
        Днес, 05:26

Излиза че само Румен Радев е предвидил още тогава едно към едно какво ще стане и го каза .

Еееее, няма го другаря ДИмитров (да се чете с ударение), та и той да ги предвиди тия работи. Венсеремос, бандера роса!!!

Коментар

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Да де, той народа се произнесе и с Блян Рибенов. После потекоха реките от мед и мАсло.

• sek.1
          sek.1 коментира
          Редактиране на коментар
          Спарки ситуацията е много по различна от тази през 1997 година . Този път простотиите ги сътвориха вашите . БСП не е фактор в управлението на държавата от поне 20 години . Спарки защо гнома е в социологията една идея и под Делян Пеевски а Кирил Петков една идея над него ?

• sparkybg
          sparkybg коментира
          Редактиране на коментар
          Да, със сигурност е по-различна, и слава Богу - сега няма кой да им позволи да направят чак такива простотии. Вижда се - вече ги бият през пръстите. И това е само началото.

Нашите не вдигаха заплати в МВР на парче със 70+ процента. В цифри (инфопрмацията е публична и леснмо проверима), това са 1.8 милиарда евро, от които увеличението е около 650 милиона евро. Изобщо не зпоменавам купуването на BMW-та и прочие неща. Свършиха го Тиквон и Шиши. Повтарям, щото явно не вдяваш: "Т-И-К-В-О-Н И Ш-И-Ш-И". И когато го свършиха тия неща, ПП-ДБ не бяха във властта.

Твойте хора (в лицето на БСП) бяха във властта, когато се вършеха тия работи. Когато във властта бяха ПП-ДБ, процедури по свръхдефицит нямаше. И свръхдефицит нямаше. Едни липсващи милиарди се оказа че не са липсващи и прочие интересности.

Със соченето на други за виновници никого не учудванте и изненадвате.

И да, гнома носи негативи на ДБ. Той е олицетворение точно на стар номенклатурчик, а избирателите на ПП-ДБ имат капацитета да ползват главите си и за нещо повече от пазене на равновесие. От там и рейтинга. И пак е мноооого далече от дъното да си ЗКПЧ.

След лятото иде есен и зима. Тогава ще си говорим за рейтинги, ако и до тогава изкарат. Предишните ти избранници ги изритахме от парламента 3 пъти, та вече и трайно са навън. Заради "висок рейтинг", вероятно.

• Спарки една снимка говори много . Натиснете снимката за да я уголемите

Име:be9e63a446ec591efe530fb1a3d8b922-19ef1661-275e-4a5b-9a51-3c94496f4afe.jpeg
Прегледи:266
Размер:31.1 КБ
ID:7041029
        Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

• Да, Станьо. Една снимка наистина може да говори много.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:b_650_0_16777215_0___images_stories_Komentarno_2026_foto_radev-putin.jpg
Прегледи:275
Размер:49.3 КБ
ID:7041034

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Спарки резултатите ви от изборите нагледно показват колко сте се усрали . За това не ви е виновен Румен Радев .

• sparkybg
            sparkybg коментира
            Редактиране на коментар
            Да, и на Блян Рибеонов резултатите бяха такива. Нарича се 'Глупостта на един народ" и резултата е закономерен.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            А не приписвайте вашата глупост на целия народ . Вашето в момента е кой ми сра в гащите .

• Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Не се е провалило дясното. Всъщност абсолютно всичко не-провалено в тая държава е благодарение на дясното - и строгата фискална политика до сега, и ниския дълг и т.н.

Провалиха се преяли с власт, дето го удариха на популизъм и "дайте да дадем". Текущите не могат нищо повече - и те ще се провалят. Днес тутманика Влаго Николов се изцепил че щели да намаляват майчинството. В деня на детето.На 24-ти се изцепика че режат с 10% бюджета за култура. Леви та леви ти казвам.

То не е изненада де. Те програма така и не представиха. Представиха дъвките как ще борят корупцията и други подобни. Експертиза зад това - нула. Комплексираното недоразумение Иво Христов ще организира Евровизия. Няма такава смешка!
          Спарки нещо ви е много менте информацията . https://www.gov.bg/special/bg/prests...rskoto-pravilo

Коментар

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Нищо не са се пробвали . Нищо от това не е обсъждано дори на ниво министерски съвет . Ракетите са по наследство . До последно Бойко се опитваше да откупи от американците размагнитването на шиши .

• ezhko
            ezhko коментира
            Редактиране на коментар
            Ще мине, споко. Малко по-късно, но ще мине.

• sek.1
            sek.1 коментира
            Редактиране на коментар
            Нищо няма да мине . Тенденцията е Европа да се откъсне по всякакъв начин от САЩ .

• Спарки какъв рев удариха вашите от ПП - ДБ че им изхвърлиха от топлото място " великия специалист " Румен Спецов . Тоя по " кадърност " бие всички наши . https://btvnovinite.bg/bulgaria/gerb...a-haznata.html И финансовия ви гуру Асен Василев не е по назад .https://breaking.bg/vodeshti-novini/...-3-mln-dolara/
          Последно редактирано от sek.1; 05-06-26, 20:11.

Коментар

Че то няма значимо поскъпване, свързано с Еврото. Петрола НЕ поскъпна заради еврото, а в Румъния и Гърция например инфлацията е сравнима. Тая дъвка си я дръжте за собствена (зло)употреба. Повтарянето на една глупост безброй пъти няма да я направи по-малко глупост, точно колкото поръсването на лайно с пудра захар няма да го направи нещо, различно от лайно.

Ми, НЕ СЕ налага. Налага се тъкмо обратното - час по-скоро да се престане с комунистическите и популистки похвати в икономиката и отчитането на дейност пред електората. Няма място във вселената, където опити за регулирани цени посред пазарна икономика да са довели до нещо добро.н Резултатите винаги са най-малкото лоши, по-често много лоши, понякога трагично лоши.

ОГРОМНА част от инфлацията е заради дивашкото покачване на заплати в публичния сектор. Но сегашните специалистори вместо да обявят замразяване и на 5-тата минута да отменят механизма на автоматично увеличение на заплати, което изначално беше ясно че е дивашка глупост и ще доведе точно до това (щото нова математика не е измислена, въпреки че кухоглавите опити продължават), спират всички други плащания, освен на заплатите, и нещо повече - ще теглят още дълг за да може тая глупост да продължи с пълна сила.

Избраниците ви правят точно същото, което правеше шайката некадърници около Блян Рибенов. Буквално 100% същото, че даже ги и изпреварват. Но вие очаквате друг край на същия филм - за това си има диагноза.

Клъвнахте на гола кука, както винаги. И сега кански се опитвате да се оправдаете пред самите себе си.
            Най-точно си го казаха едни клинични психолози:

https://www.facebook.com/reel/2041487619750159

ако некой не разбира ингилизки - толкова по-зле за него.

Коментар

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

Най-точно си го казаха едни клинични психолози:

https://www.facebook.com/reel/2041487619750159

ако некой не разбира ингилизки - толкова по-зле за него.
              Гледането на такива клипчета и приемането им за "репер" обяснява доста неща за постналия ги. Има и един подобен специалистор (психиатър), разхождащ се по телевизиите в момента. Зеленият чорап за него е центъра на вселената.

Силно "негативното" последстие от еврото до тук е че никой не отваря приказка за печатане на кинти, махане на валутен борд, връзване към друга валута и прочие полюции. Което са такива покемони на власт щеше вече да е на дневен ред.

Тия са толкова зле че даже не съм предполагал че е възможно да са толкова зле. Да пресушиш сметките на държавните училища, които и без друго не изобилства от пари - няма такава вопиюща некадърност!

А вие си дъвчете дъвките как еврото ви е виновно...

Коментар

Гледането на такива клипчета и приемането им за "репер" обяснява доста неща за постналия ги. Има и един подобен специалистор (психиатър), разхождащ се по телевизиите в момента. Зеленият чорап за него е центъра на вселената.

Силно "негативното" последстие от еврото до тук е че никой не отваря приказка за печатане на кинти, махане на валутен борд, връзване към друга валута и прочие полюции. Което са такива покемони на власт щеше вече да е на дневен ред.

Тия са толкова зле че даже не съм предполагал че е възможно да са толкова зле. Да пресушиш сметките на държавните училища, които и без друго не изобилства от пари - няма такава вопиюща некадърност!

А вие си дъвчете дъвките как еврото ви е виновно...
                Наблюдаваме начина на комуникиране на талибаните с bold.

'проблема евро' ще се реши чрез хиперинфлация при която Българите ще платят солидарно сметките на гърците, талянците, шпаньолците, франсетата ... последния да затвори вратата.
                Под Българите се разбират предимно децата на евроталибаните и децата на планктона, който се остави да загуби това за което умряха Ботев, Левски, Ангел Кънчев, Стамболов, Списаревски, и стотици хиляди други - СУВЕРЕНИТЕТ.

И България НАИСТИНА не е била под туско робство, защото прадядовците ми 'роби' са пътували до Виена и Ерусалим..... но управлението на ЕС ( бюрократи) ни дава толкова суверенитет , колкото и Османската Империя.
                - без валута
                -без външна политика
                -без вътрешна икономическа политика - има евродирективи

а плюса е, че децата Ви не искат да живеят в България.... членката(утката) на ЕС от 20 години

Коментар

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

Наблюдаваме начина на комуникиране на талибаните с bold.

'проблема евро' ще се реши чрез хиперинфлация при която Българите ще платят солидарно сметките на гърците, талянците, шпаньолците, франсетата ... последния да затвори вратата.
                  Под Българите се разбират предимно децата на евроталибаните и децата на планктона, който се остави да загуби това за което умряха Ботев, Левски, Ангел Кънчев, Стамболов, Списаревски, и стотици хиляди други - СУВЕРЕНИТЕТ.

И България НАИСТИНА не е била под туско робство, защото прадядовците ми 'роби' са пътували до Виена и Ерусалим..... но управлението на ЕС ( бюрократи) ни дава толкова суверенитет , колкото и Османската Империя.
                  - без валута
                  -без външна политика
                  -без вътрешна икономическа политика - има евродирективи

а плюса е, че децата Ви не искат да живеят в България.... членката(утката) на ЕС от 20 години
                  Да, да знаем Ви опорките - вън от ЕС, НАТО, Еврозоната и всичко останало. За да имаме сувренитееееееет. Блейте си опорките, ама живия живот показва едни други работи.

Иначе ти не си от никои от малоумниците и безморалниците. Съвпадъка на твоите тези с техните е чиста случаЕност!.

ПП: "Без вътрешна икоонмическа политика" е толкова далече от истината, че няма къде повече. Директивите са правила. Толкоз. За Полша, Чехия, Финландия, Ирландия, Португалия, Холандия, действат същите директиви, каквито за нас. Защо се справят по-добре? Нито е заради въведеното или невъведеното евро, нито е заради директивите. Некадърността си е изцявло от нас.
                  Последно редактирано от sparkybg; 10-06-26, 22:11.

Коментар

• blackfirefly
                    blackfirefly коментира
                    Редактиране на коментар
                    Ако не друго това "че децата Ви не искат да живеят в България...." е жестоката истина!...

• sparkybg
                    sparkybg коментира
                    Редактиране на коментар
                    Това си има име - национален нихилизъм. Възпитава се. Та ако нечии деца не искат да живеят тук "щото така" - така са възпитани.

Едни публични дани обаче показват други тенденции, драстично несъвпадащи и с тия ви опорки.

• blackfirefly
                    blackfirefly коментира
                    Редактиране на коментар
                    Ами не е вярно, че така са възпитани. В днешно време информацията, избора, нещата които можеш да правиш са в пъти, спрямо едно време. А и един образован и знаещ и можеш млад човек трудно се подава на идеологии, политики и разни шамани, защото следва своите желания и мечти, които му се получават. Имам доста примери пред очите ми..

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 116,523 в 10:45 на Вчера.

Зареждам...
                X