Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• И това какво точно има общо с еврото? Данните са за четвърто тримесечие на 2025. Или принципа еврото е виновно за всичко важи в пълна сила. Иван Костов е виновен.
    Ford Maverick II 2.3 XLT
    Ford Mondeo MK5

Коментар

• Asen Kushlev
      Asen Kushlev коментира
      Редактиране на коментар
      Не следя словоизлиянията в тази тема, още повече да ги помня. Но въпросът е риторичен, така че няма значение.

• sparkybg
      sparkybg коментира
      Редактиране на коментар
      Един още по-риторичен въпрос: И какво от това?

Жокер: В трите държави с най-ниско съотношение дълг към БВП най-добре ли се живее?

• Urko
      Urko коментира
      Редактиране на коментар
      Спарки, понятието "живее се добре", не е ли субективно?
      Според теб в коя държава се живее добре?
      Ето, според мен например и според моя мироглед, бих казал Гърция. Ич и не се впускам в икономически показатели, критерии, данни и т.н. (които знаем нe са най-блестящите).
      Последно редактирано от Urko; Вчера, 16:06.

• Bogoljub Gagic коментира
    Днес, 21:32
    Дойде Радев и вече отлéпихме? Е, те тАва е чу-до!

Гагич - гледай във вашата градинка кво става!
    Говорят за преврат - имало е изключително инфарктна нощ - с преговори с заплахи с ....
    И Сарафов се е оттеглил а Бареков дава интервюта а МВР отговаря официално че Пеевски има два самолета а Десислава Атанасова е била в единия самолет...
    Там - там коментирай!!!

И се чуват разни слухове - вървят предложения договорки - в смисъл че ако откраднатите пари се върнат - ще има пощада!!
    Изобщо не е тихо и кротко в съдебната система сега....

Коментар

• Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнение
      Гагич - гледай във вашата градинка кво става!
      Мишев, разбери- няма ваша и наша. Всички сме в галерата и гребем. Това, че едните гребат от левия борд, а другите на десния, не променя нищо. Ако потъва галерата- всички потъваме Ако плува- всички плуваме. Зависими сме от тея горе на паулбата, дето бият тупана, държат камшиците и управляват.
      Спрете Земята, искам да сляза!

Коментар

• mishomishev
        mishomishev коментира
        Редактиране на коментар
        Аааааааа без такива !!! Категорично !!!

Не е вярно бе човек - как така сме в една галера?! Аз не съм крал не съм ползвал обществени поръчки и не съм източвал бюджета и не съм корумпиран!!!
        Как така ще ме слагаш на едно ниво с тия? АЗ НЕ СЪМ МАГИСТРАТ - тоест предполага се че не съм зависим...
        Ако потъва галерата - НИЕ (аз ) потъваме... Крадците не потъват - предполага се че ще избягат и ще живеят с откраднатото...
        Въобще не сме от единия борд ДАЖЕ НА ЕДНА ЛОДКА не сме...

Ти или си от крадците или си напълно неориентиран...
        Гагич отлично разбира какво казвам... А за неориентираните казвам дословно :

Висшия съдебен съвет и Главната прокуратура изобщо висшите магистрати имат една единствена цел - да пазят и защитават корумпираните политици. Тоест да ги пазят от нас - народа.. или някой по отракан или някой който тръгне да търси правдата...
        Това правят висшите магистрати - затова вземат пари -да пазят политиците а не да има правосъдие!!
        Тоест висшите магистрати и корумпираните политици - вече са се слели в една система една организация...
        Никво правосъдие няма...
        Заради това - запознатите реват "Сарафов Сарафов" и говорят за съдебна реформа...И че това е най важното.
        С две думи - всички знаят крадците кои са. Ама главния съдия каза "НЕ"
        И е ясно че докато не се смени главния съдия - ще се краде до безбожност!
        Защото е безнаказано.
        Айде сега отново прочети какво се случва точно сега в правосъдната система!
        Не би трябвало да освободят някои магистрати - трябва директно в затвора да влязат.
        И текат в момента преговори договорки и прочие...
        Защото се случи нещо безпрецедентно:
        Радев има пълната власт - не зависи от никого! Утре ако реши - може да ги разстреля всичките...
        Виж Гюров какво казва: 72:0 за МВР...
        Виж какво каза Парамов (айде за Гагич той е спорен) но Парамов каза нещо съществено: има (л) списък на откраднатото от България - къде се намира в кои сметки и че са 55 милиарда.. И че тия пари са живи (съществуват) - друг е въпроса ще си ги приберем ли...
        Но е възможно - да се изтъргуват...
        Може и само слухове да са ... ама то във всеки слух има зрънце истина
        И пак основното:
        Радев с 131 депутата има правото да изоре парламента и да обърне всичко...
        Не казвам че ще го направи ами че има правна възможност...

• Urko
        Urko коментира
        Редактиране на коментар
        Па соре. Ама поне аз както го разбирам от контекста в тукашната среда, ти слагаш Гагич там с репликата "Гагич - гледай във вашата градинка". Демек и той е там.

• mishomishev
        mishomishev коментира
        Редактиране на коментар
        С тия хич не сме в една галера:
        https://www.facebook.com/reel/1913560449216344

Хванали го с 200 000еврака за гласове той избягал в чужбина!!
        А защо е избягал?? Защото нямаме съдебна система - затова!!!
        Ти чу ли какво казват хората като ги арестуват? Ами обадете се на съдия ХХХ и да ме пуснат по бързо...

Гагича - е старо куче - от старата школа тия хора са класи над другите.. Те знаят съдебните практики познават отлично човешката психология и си познават "контингента" - кой магистрат за какво става.
        Така че ....
        Айде и след запорите на Киро Брейка - как изпонаплюха съдиите като "Петито от Троян" като онзи ЧСИ от .... дето само той не дигнал запорите...
        Въобще Гагича е много в час да знаеш...
        Скрита лимонка е той!

• Нищо не е скалъпено... За Теменужката предвижда ли се място в новия парламент или по-зАветно?
      https://ec.europa.eu/eurostat/databr...gfs10.gov_10dd
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:image201212.png
Прегледи:82
Размер:244.1 КБ
ID:7036543

Коментар

• Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение

E, как виждаш Ганя, че и бай Мангау да бачка за 700 $ (~ под 600 €) Под МРЗ в КМБ?
        За Гюнтер, че и Ахмед в Германия нема да питам.
        В Полша за 700$ ли бачкат? В Чехия ?
        забавен си, но и си предствителна извадка на 'средния българин = Мичо Бейзадето'
        Дънинг-Крюгер с добавен Балкански колорит.

Коментар

• Bogoljub Gagic
          Bogoljub Gagic коментира
          Редактиране на коментар
          Не всички сме като теб, Хлътю, не обобщавай съдейки по себе си.

• Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение

И това какво точно има общо с еврото? Данните са за четвърто тримесечие на 2025. Или принципа еврото е виновно за всичко важи в пълна сила. Иван Костов е виновен.
        1. Фалшифициране на Държавния Бюджет с прехвърляне на милиарди задължения в следващата година - за да се отговори на критериите за вкарване на Е .
        2. Фалшифициране на % инфлация - по същата причина

това води до невъзможност да се спазва фалшивия бюджет
        което води до невъзможност да функционира държавата БЕЗ ДА СЕ ТЕГЛИ МНОГО НОВ ДЪЛГ.

Ако има и други неясни за теб въпроси - питай и ще ти отговорят.
        но помни:

Никой не може да ти помогне АКО НЕ ИСКАШ ДА ВИДИШ ИСТИНАТА.

Коментар

• Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение

1. Фалшифициране на Държавния Бюджет с прехвърляне на милиарди задължения в следващата година - за да се отговори на критериите за вкарване на Е .
          2. Фалшифициране на % инфлация - по същата причина

това води до невъзможност да се спазва фалшивия бюджет
          което води до невъзможност да функционира държавата БЕЗ ДА СЕ ТЕГЛИ МНОГО НОВ ДЪЛГ.

Ако има и други неясни за теб въпроси - питай и ще ти отговорят.
          но помни:

Никой не може да ти помогне АКО НЕ ИСКАШ ДА ВИДИШ ИСТИНАТА.
          А ИСТИНАТА е, че краденето си върви със или без еврото. Точно специалисти като теб не искам да ми отговарят на нищо. Чеши си клавиатурата с другите тук и чакайте края на света.
          Ford Maverick II 2.3 XLT
          Ford Mondeo MK5

Коментар

• Да преговорим: когато отговаряш на мнение непосредствено преди твоето, не е необходимо да го цитираш. Последователността на разговора е видима и логична.
            Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• Рано сабалем не съм го обмислил толкова, пък с толкова велики мисли тук, моята може да се загуби.
              Ford Maverick II 2.3 XLT
              Ford Mondeo MK5

Коментар

• Може би на някои индивиди, като моя милост са им минавали подобни мисли през главата, обаче не могат да ги синтезират.Съгласен съм с професор Иво Христов на 100 %-"Факт е, че с обезкостяването на Източна Европа след 1989 г. западните икономики удължиха живота си с едни 30 години. Първата работа на западняците беше да ни убият като техни конкуренти още в зародиш – и в промишлеността, и в земеделието. Вследствие на което ги захранихме с евтина работна ръка, осигурихме им пазарите си, на които да пласират некачествената си продукция.
                През цялото това време Западът привидно се възмущаваше от високите нива на корупция и липсата на правосъдие у нас. Но в крайна сметка, те самите захранваха тази бандитска среда, защото им е изключително полезна. А бих казал дори и жизненоважна.Най-лошото е, че българинът не оказва абсолютно никаква съпротива на безобразията на родни и чужди политици. Смята, че щом „Брюксел казва“, значи всичко е наред.
                И продължава с овчедушие да се възхищава как на Запад всичко било уредено, без да си даде сметка, че това са колониални държави, чието богатство се е натрупало вследствие на вековна експлоатация на чужди земи и народи.".Естествено, сега ще скочат да ме оборят тези роби, които не могат да осъзнаят реалностите.Западните държави имат нужда от свежа кръв, модерни роби.Много са хитри, и когато видяха отворилите се възможности, решиха и се възползваха.А ако го представят като чист алтруизъм, и желание да се изравним с тях-няма лошо.И за имидж трябва да се мисли, нали? Натиснете снимката за да я уголемите

Име:631788386_33839704605645251_5166706617115063865_n.jpg
Прегледи:0
Размер:57.2 КБ
ID:7036713

Коментар

• Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
                  ...Иво Христов...

И за двамата с такова име и фамилия.

Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 7 потребители онлайн. 2 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                  X