Първоначално публикуван от Urko
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.
Свий
X
-
И това какво точно има общо с еврото? Данните са за четвърто тримесечие на 2025. Или принципа еврото е виновно за всичко важи в пълна сила. Иван Костов е виновен.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
-
Не следя словоизлиянията в тази тема, още повече да ги помня. Но въпросът е риторичен, така че няма значение.
-
Спарки, понятието "живее се добре", не е ли субективно?
Според теб в коя държава се живее добре?
Ето, според мен например и според моя мироглед, бих казал Гърция. Ич и не се впускам в икономически показатели, критерии, данни и т.н. (които знаем нe са най-блестящите).Последно редактирано от Urko; Вчера, 16:06.
-
-
Bogoljub Gagic коментира
Днес, 21:32
Дойде Радев и вече отлéпихме? Е, те тАва е чу-до!
Гагич - гледай във вашата градинка кво става!
Говорят за преврат - имало е изключително инфарктна нощ - с преговори с заплахи с ....
И Сарафов се е оттеглил а Бареков дава интервюта а МВР отговаря официално че Пеевски има два самолета а Десислава Атанасова е била в единия самолет...
Там - там коментирай!!!
И се чуват разни слухове - вървят предложения договорки - в смисъл че ако откраднатите пари се върнат - ще има пощада!!
Изобщо не е тихо и кротко в съдебната система сега....
Коментар
-
Мишев, разбери- няма ваша и наша. Всички сме в галерата и гребем. Това, че едните гребат от левия борд, а другите на десния, не променя нищо. Ако потъва галерата- всички потъваме Ако плува- всички плуваме. Зависими сме от тея горе на паулбата, дето бият тупана, държат камшиците и управляват.Първоначално публикуван от mishomishev Преглед на мнениеГагич - гледай във вашата градинка кво става!Спрете Земята, искам да сляза!
- 2 likes
Коментар
-
Аааааааа без такива !!! Категорично !!!
Не е вярно бе човек - как така сме в една галера?! Аз не съм крал не съм ползвал обществени поръчки и не съм източвал бюджета и не съм корумпиран!!!
Как така ще ме слагаш на едно ниво с тия? АЗ НЕ СЪМ МАГИСТРАТ - тоест предполага се че не съм зависим...
Ако потъва галерата - НИЕ (аз ) потъваме... Крадците не потъват - предполага се че ще избягат и ще живеят с откраднатото...
Въобще не сме от единия борд ДАЖЕ НА ЕДНА ЛОДКА не сме...
Ти или си от крадците или си напълно неориентиран...
Гагич отлично разбира какво казвам... А за неориентираните казвам дословно :
Висшия съдебен съвет и Главната прокуратура изобщо висшите магистрати имат една единствена цел - да пазят и защитават корумпираните политици. Тоест да ги пазят от нас - народа.. или някой по отракан или някой който тръгне да търси правдата...
Това правят висшите магистрати - затова вземат пари -да пазят политиците а не да има правосъдие!!
Тоест висшите магистрати и корумпираните политици - вече са се слели в една система една организация...
Никво правосъдие няма...
Заради това - запознатите реват "Сарафов Сарафов" и говорят за съдебна реформа...И че това е най важното.
С две думи - всички знаят крадците кои са. Ама главния съдия каза "НЕ"
И е ясно че докато не се смени главния съдия - ще се краде до безбожност!
Защото е безнаказано.
Айде сега отново прочети какво се случва точно сега в правосъдната система!
Не би трябвало да освободят някои магистрати - трябва директно в затвора да влязат.
И текат в момента преговори договорки и прочие...
Защото се случи нещо безпрецедентно:
Радев има пълната власт - не зависи от никого! Утре ако реши - може да ги разстреля всичките...
Виж Гюров какво казва: 72:0 за МВР...
Виж какво каза Парамов (айде за Гагич той е спорен) но Парамов каза нещо съществено: има (л) списък на откраднатото от България - къде се намира в кои сметки и че са 55 милиарда.. И че тия пари са живи (съществуват) - друг е въпроса ще си ги приберем ли...
Но е възможно - да се изтъргуват...
Може и само слухове да са ... ама то във всеки слух има зрънце истина
И пак основното:
Радев с 131 депутата има правото да изоре парламента и да обърне всичко...
Не казвам че ще го направи ами че има правна възможност...
-
С тия хич не сме в една галера:
https://www.facebook.com/reel/1913560449216344
Хванали го с 200 000еврака за гласове той избягал в чужбина!!
А защо е избягал?? Защото нямаме съдебна система - затова!!!
Ти чу ли какво казват хората като ги арестуват? Ами обадете се на съдия ХХХ и да ме пуснат по бързо...
Гагича - е старо куче - от старата школа тия хора са класи над другите.. Те знаят съдебните практики познават отлично човешката психология и си познават "контингента" - кой магистрат за какво става.
Така че ....
Айде и след запорите на Киро Брейка - как изпонаплюха съдиите като "Петито от Троян" като онзи ЧСИ от .... дето само той не дигнал запорите...
Въобще Гагича е много в час да знаеш...
Скрита лимонка е той!
-
Нищо не е скалъпено... За Теменужката предвижда ли се място в новия парламент или по-зАветно
?
https://ec.europa.eu/eurostat/databr...gfs10.gov_10dd
Коментар
-
В Полша за 700$ ли бачкат? В Чехия ?Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
E, как виждаш Ганя, че и бай Мангау да бачка за 700 $ (~ под 600 €)
Под МРЗ в КМБ?
За Гюнтер, че и Ахмед в Германия нема да питам.
забавен си, но и си предствителна извадка на 'средния българин = Мичо Бейзадето'
Дънинг-Крюгер с добавен Балкански колорит.
Коментар
-
1. Фалшифициране на Държавния Бюджет с прехвърляне на милиарди задължения в следващата година - за да се отговори на критериите за вкарване на Е .Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
И това какво точно има общо с еврото? Данните са за четвърто тримесечие на 2025. Или принципа еврото е виновно за всичко важи в пълна сила. Иван Костов е виновен.
2. Фалшифициране на % инфлация - по същата причина
това води до невъзможност да се спазва фалшивия бюджет
което води до невъзможност да функционира държавата БЕЗ ДА СЕ ТЕГЛИ МНОГО НОВ ДЪЛГ.
Ако има и други неясни за теб въпроси - питай и ще ти отговорят.
но помни:
Никой не може да ти помогне АКО НЕ ИСКАШ ДА ВИДИШ ИСТИНАТА.
Коментар
-
А ИСТИНАТА е, че краденето си върви със или без еврото. Точно специалисти като теб не искам да ми отговарят на нищо. Чеши си клавиатурата с другите тук и чакайте края на света.Първоначално публикуван от Гаврил Груев Хлътев Преглед на мнение
1. Фалшифициране на Държавния Бюджет с прехвърляне на милиарди задължения в следващата година - за да се отговори на критериите за вкарване на Е .
2. Фалшифициране на % инфлация - по същата причина
това води до невъзможност да се спазва фалшивия бюджет
което води до невъзможност да функционира държавата БЕЗ ДА СЕ ТЕГЛИ МНОГО НОВ ДЪЛГ.
Ако има и други неясни за теб въпроси - питай и ще ти отговорят.
но помни:
Никой не може да ти помогне АКО НЕ ИСКАШ ДА ВИДИШ ИСТИНАТА.
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Да преговорим: когато отговаряш на мнение непосредствено преди твоето, не е необходимо да го цитираш. Последователността на разговора е видима и логична.
Коментар
-
Може би на някои индивиди, като моя милост са им минавали подобни мисли през главата, обаче не могат да ги синтезират.Съгласен съм с професор Иво Христов на 100 %-"Факт е, че с обезкостяването на Източна Европа след 1989 г. западните икономики удължиха живота си с едни 30 години. Първата работа на западняците беше да ни убият като техни конкуренти още в зародиш – и в промишлеността, и в земеделието. Вследствие на което ги захранихме с евтина работна ръка, осигурихме им пазарите си, на които да пласират некачествената си продукция.
През цялото това време Западът привидно се възмущаваше от високите нива на корупция и липсата на правосъдие у нас. Но в крайна сметка, те самите захранваха тази бандитска среда, защото им е изключително полезна. А бих казал дори и жизненоважна.Най-лошото е, че българинът не оказва абсолютно никаква съпротива на безобразията на родни и чужди политици. Смята, че щом „Брюксел казва“, значи всичко е наред.
И продължава с овчедушие да се възхищава как на Запад всичко било уредено, без да си даде сметка, че това са колониални държави, чието богатство се е натрупало вследствие на вековна експлоатация на чужди земи и народи.".Естествено, сега ще скочат да ме оборят тези роби, които не могат да осъзнаят реалностите.Западните държави имат нужда от свежа кръв, модерни роби.Много са хитри, и когато видяха отворилите се възможности, решиха и се възползваха.А ако го представят като чист алтруизъм, и желание да се изравним с тях-няма лошо.И за имидж трябва да се мисли, нали?
Коментар
-
Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение...Иво Христов...

И за двамата с такова име и фамилия.
Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 7 потребители онлайн. 2 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.
Коментар