Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Искане за горд BGN, излизане от оковите на валутния борд.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• mishomishev коментира
    Днес, 20:59
    Да - това е вярно!!!
    Но разликата е че преди не са имали толкова имигранти) И имаше откъде да се краде...
    Според "слуховете" от ЕС - нещата ще се решат това лято... Не е далече - ще поживеем ще видим...
    Франция е практически подменена етнически още преди 30-на години. "Бели хора" има само в малките градчета и села. Ако загледаш по-подробно горните клипове с кряскания за "Фрекзит" нема да видиш "галски" или "франкски" фенотип - всичкото протестиращ е мургаво или направо негърско.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Patr-01.png
Прегледи:168
Размер:635.9 КБ
ID:7025059

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Patr-02.png
Прегледи:161
Размер:788.7 КБ
ID:7025060
    Последно редактирано от Bogoljub Gagic; 05-02-26, 22:14.
    Има повече самолети на дъното на морето, отколкото подводници в небето. ©

Коментар

• sonda
      sonda коментира
      Редактиране на коментар
      То положението вече е на път да прелее чашата по отношение меркеловите идиотизми с "елате, ще ви приемем", и последствията...Няма много варианти, за да се спре и деескалира..

• mishomishev
      mishomishev коментира
      Редактиране на коментар
      Бате Гагич - с това евро луднахме..още не сме оправили всички неща и непрекъснато излизат нови и ми е през к.ра за французите..
      В нета има яка цензура но сега погледнах и тук:

https://pogled.info/avtorski/Radko-H...oogle_vignette

По принцип този сайт не му вярвам много но в случая говорят конкретно- партията на патриотите конкретна внесена петиция - тоест проверими неща.
      Има далеч по интересни неща които се случвам тези дни и гледам тях с интерес...
      Германците яко се разбунтували видели че нещата не вървят на добре - и изпратили неофициално група (индустриалци) при Путин да се молят отново да им даде газ по старите цени.. Това го няма по европейските новини но го има по руските индийските и други...Много е интересно...
      Другото което дават е че тази Вайдел директно изкара документи и обвини ЕС в кражби - отново се твърди че парите за Украйна се връщат обратно към европейските политици...
      И третото е - според приказките тази пролет трябва да има промяна. Драстична промяна - но не се знае точно каква.В най добрия случай - с пролетните избори Орбан Вайдел като дойдат на власт с Мелони и други - ще съборят сегашния брюкселски режим и ще реорганизират всичко..
      В най лошия случай - Брюксел ни тласка към война - упорито провокират Русия и желаят войната да продължи на всяка цена - защото иначе не само че губят власт ами и ще им се потърси сметка за краденето.Затова и Зеленски така нагло им говори-щото им връща обратно голяма част от "помоща"
      Всичко това - лятото трябва да стане...
      И на този фон - кой го интересува французите?!
      p.s
      Днес влязох в спор с юристите. Оказва се че всяка фирма трябвало да ходи да си оправя учредителния акт на фирмата там където пише начален капитал -е искат да се смени с евро.Имало някъв си нов закон..Изнервих се с тая бюрокрация и казах че няма да го правя.Само там където има ООД - там има смисъл щото нали са процентни дялове ама тези които са 100% няма смисъл.. Казаха и че ще удължат срока ...баси за пръв път чувам за това

• Гаврил Груев Хлътев
      Гаврил Груев Хлътев коментира
      Редактиране на коментар
      Мише много те моля - иди на добър лекар - НАИСТИНА съм притеснен за теб и тези около теб - ТОВА НЕ Е ШЕГА !!!

• Гагич!!! Не си "политкоректен" мамка му! Ц ц ц ... негри били!? Кажи поне печки!
    Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Аз съм негърски свекър, бря, не съм ли се хвалил? И новозеландски (ама не маорски, тюх язък) тъст.
      Така или иначе, нещата при мен вървят по план - децата са далече, мога спокойно да чакам ГПП ©️

• Стоян Боюков-Sariones
      Стоян Боюков-Sariones коментира
      Редактиране на коментар
      Брейиии не съм разбрал за тия работи! Ма знам виц за един дето се чудил каква фуга да слага на черните плочки!

• Bogoljub Gagic
      Bogoljub Gagic коментира
      Редактиране на коментар
      Кажи вица?

• Първоначално публикуван от krassitch Преглед на мнение
    Османската империя (днешна Турция) е наричана „болният човек на Европа“ в продължение на около 70 години.Определението остава актуално до самия разпад на империята и обявяването на Република Турция през 1923 г..Клуб на богатите ли е в момента ЕС?Или е болен човек?Колко от тук пишещите имат критическо мислене, и осъзнават, че ситуацията е фарс, като в "Новите дрехи на краля"Ако продължават неадекватните решения на ръководството на тоя съюз, аз нищо добро не бих очаквал.След х брой години или десетилетия грешни решения, колосът с глинени крака ще се сгромоляса.Нашите управници имат традиция да ни включват в губещи съюзи отдавна...
    1875 и 'околните' години Османската Империя плаща между 50 и 60% от бюджетните приходи за лихви....
    (сещай се защо помаци башибозуци усмиряват Батак вместо редовен аскер с офицери и дисциплина.)
    В ЕС Италия и Унгария са първенци със около 7 до 9 %

Просто османците не е имало начин да приложат ИНФЛАЦИЯ щото 'златен стандарт баце'.

АКО нямаше инфлация ....... Франкрайх и Италиен щяха да плащат между 20 до 25% от бюджета си за лихви..... но чрез инфлацията всички ние европейци - с ЕВРО или без ЕВРО го плащаме това дето са крали единици
    И хАмериканците тоже, както казват руские.... а че и те Karera mo kamo o tabemasu както казват нипонците.

обаче АКО лихвите се вдигнат ........... ЕС ще се разпадне за месеци....
    Което просто значи , че някой е стиснал ЕС за топките и му нарежда какво да прави.
    а тез в евро зоната освен със топки в менгеме са и със наврян автоматичен нож в ... трибуквието.
    Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 08-02-26, 21:31.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 15,151 в 18:11 на Вчера.

Зареждам...
    X