Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вицове
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
От: Вицове
Освен горното тълкувание, повече от явно, не си ял палачинка в Банско, да речем. За това и не знаеш, какво е да ти отрежат главата... :-)Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнениеКъде е смешното, извинете
08седемшест5едно513четири
Коментар
-
Мъж казва на жена си рано сутринта:
- Жена, излизам. Като се прибера ще ядеш бой.
И се изнизал. Жената се стреснала и цел ден се въртяла из къщата - подредила всичко, изпрала, измила де що види, лъснала на мъжа си въдиците, направила мусака, сложила във фризера ракия и мастика, направила салати и мезета... абе изобщо направила така, че да няма забележки.
Прибира се мъжът ѝ вечерта, поогледал се, ама не казал нищо. Седнал на масата, а жената припка около него, облякла къса рокличка. Сервира мезенца, налива по чашките и се грижи всичко да е ОК. Мъжът си похапва, пийва си, ама си мълчи. Минало известно време и жената замалко да започне да гризе нокти от любопитство. В един момент не издържала и попитала:
- Миличък, как мина денят ти? Какво прави?
- Играх карти с приятели, пихме бира и си направихме състезание на кого му е най-голям.
- И кой победи? - пита жената.
- Как кой, аз, разбира се!
А жената:
- Ха! че Кольо от последния етаж не беше ли там?
- Аз казах ли ти сутринта, че ще ядеш бой като се върна!!!
Коментар
-
Дъщеря споделя на майка си:
- Мамо, трябва да се разделя с гаджето си.
- Защо, скъпа?
- Мисля, че той е алкохолик!
- Какво те кара да си мислиш това?
- Вчера танцувахме валс, той се наведе към мен и аз почувствах, че той имаше бутилка в гащите си.
- И каква беше бутилката?
- Ами, мисля, че беше около 0,7 литра.
- Дъще, омъжи се за за този мъж! Аз цял живот живея с една чашка...
Коментар
-
София. Околовръстно шосе. Катаджия спира "Бентли" движещо се със скорост два пъти над разрешената. "Бентли"-то спира, бавно се отваря затъмненото стъкло. Катаджията:
- Петров, пътна полиция. Документите, моля.
От стъклото се подава ръка с банкнота от 100лв. Катаджията ги прибира и казва:
- Лек ден! Постарайте се да не нарушавате правилата...
През прозореца се подава ръката с втора банкнота от 100лв.
- И, бъдете внимателен, след два километра има други колеги...
Друга 100-левка. Катаджията след, като поглежда номера на колата:
- Аз работя тук вторник и четвъртък от 08.00 до 17.00 часа. Запомнил съм номера на колата - тогава можете да карате, както си искате... Отново 100 левка.
- Бъдете жив и здрав, вие и децата Ви! Успех в бизнеса, кучето Ви да печели награди на всички изложения... Пак се подава ръката със съответната банкнота... Катаджията я прибира, стои известно време, след това се прокашля, застава мирно и казва с тържествен глас:
- А сега - стихотворение....LZ1ZAH
Коментар
-
Литка си едно Бентли, може би същото, а може би не, спира го катаджия. Прозореца се спуска 5 сантиметра и катаджията започва:Първоначално публикуван от Zahari007 Преглед на мнениеСофия. Околовръстно шосе. Катаджия спира "Бентли" движещо се със скорост два пъти над ....
- Движите се с превишена скорост!
От прозореца се подава банкнота от 50 лева, която моментално изчезва няъде из многоизмерните джобове на униформата.
- Освен това се движите без включени светлини!
Изчезва още една банкнота.
- Освен това се движите без регистрационни номера!
Подава се трета банкнота от 50 лева, която също изчезва.
- Освен това нямате аптечка!
От прозореца се подава дулото на пистолет.
- Ъъъ... добре, разбрах, да се върнем на регистрационните номера...
О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Общинското предприятие за траурни обреди е променило името си. Вече се нарича "Довършителни дейности по здравни пътеки"Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
-
Аллах дълго време се чудил какъв е християнския рай и отишъл да го види. Почукал на райските двери Свети Петър погледнал през шпионката и рекъл:
- Ице, некой да е поръчвал дюнери?Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 11 потребители онлайн. 0 потребители и 11 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар