Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Вицове

Момичета, като се снимате казвайте зеле а не ютия.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от swartalf Преглед на мнение
      След разгонването на гей парада, на жандармерията се губят седем палки
      Натиснете снимката за да я уголемите

Име:806.jpg
Прегледи:1
Размер:69.4 КБ
ID:5615305

Коментар

Мъж си проверява фиша пред тото пункт и изведнъж възкликва:
        - Господи! Петица!
        И припада от радост. Стоящият до него човек бързо подменя своя фиш с неговия. След малко човекът се свестява, поглежда фиша и възкликва още по - силно.
        - А стига бе! Не било петица, а шестица!
        Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
        Стефан Арзатов

Коментар

Един ден леля Добринка, която живеела в Люлин 5, а работела в Младост, се прибирала след работа. Докато пътувала, обаче, се сетила че
          вкъщи е свършило зелето и решила да мине през пазара и да купи. Слязла тя на пазарската спирка, пообиколила пазара, купила 10 кила
          зеле и така натоварена като родопски катър се затътрила към вкъщи. Не била изминала и 100 метра, когато двама младежи и препречили
          пътя. Момчетата явно били напушени, целия свят им бил крив и си търсели на кого да си го изкарат.
          - Момчета направете път да мина, де. Много съм натоварена и ми тежи.- казала леля Добринка.
          - Я глей, бе, брато- захилил се единия от младежите- дъртата май се отваря.
          - Така ли, ма?!- ревнал другия- На отворена ли ш` ми са прайш, ма?! Сега като та заблъскам с шамари и ритници здраво ребро няма да ти
          остане!!!
          - Чакай брат- обадил се пак първия- преди да я биеш, аз смятам да я опъна.
          Леля Добринка въздъхнала примирено и казала:
          - Момчета, то така и така ще се мре, ами я да ми помогнете да занеса зелето у дома, пък там ще ви сипя по ракийка, а после правете
          каквото сте решили.
          Двамата гамени се замислили, че всъщност нищо не губят и затова помогнали на женицата да си занесе зелето до вкъщи. Когато влезли в
          панелката и точно се канели да нападната леля Добринка, вратата се отворила и от работа се прибрал мъжа на леля Добринка чичо Добри.
          Чичо Добри работел като месар и затова бил облечен в окървавена бяла манта, освен това бил висок около 2 метра и тежал към 160 кила.
          По принцип бил дружелюбен човек, но като видял двете бандитчета свъсил вежди и избоботил:
          - Добринке, какви са тез, ма?!
          - Ами, Добри, как да ти кажа- закършила ръце леля Добринка- срещнаха ме на улицата и единия ми каза, че ще ми счупи всичките ребра, а
          другия каза, че ще ме е"е. И аз, какво да правя, помолих ги поне за зелето да ми помогнат, пък да става каквото ще.
          - Вярно ли е, бе?!!!- изгърмял чичо Добри към младежите, които почти се напикали.
          След което чичо Добри хванал за врата побойника, тръшнал го на земята и седнал отгоре му. Като се уверил, че не му е останало и едно
          здраво ребро, чичо Добри изхвърлил побойника през вратата и се обърнал към ебача. Бавно си разкопчал панталона и пред ужасения поглед
          на младежа си извадил к"ра, който к"р бил с размерите на детска ръчичка държаща портокал. И докато „е""ча“ пищял и ритал, чичо Добри
          го замъкнал в спалнята за да му открие някои тайни на половия живот. В продължение на половин час от спалнята се чувало пъшкане,
          охкане и стенене. По едно време чичо Добри се показал от спалнята и подвикнал:
          - Добринке, я ми донеси швейцарското ножче, дето ми го подари за Нова година, че тоз младеж много тесен отзад и ще трябва да го
          поразширя.
          А от спалнята младежа се обадил с хленчещ глас:
          - Моля ти се, бе, чичо Добри, като на човек ти се моля, пробвай пак сигурен съм, че ще влезе.
          Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

15-ти септември, Иванчо в ново даскало.
            Даскалицата им дава задача да напишат разказ на тема "Какво ми направи най-голямо впечатление през първия учебен ден".
            Иванчо съответно написал есе със заглавие "На учителката г-жа Енева й смърди п.......а".
            Скандал. Енева води Иванчо за ухото при директора. Караници, викове, заплахи.
            - Утре - казал директорът - да дойдеш с баща си.
            - Абе, отговорил му `ванчо, той тато е бая зает, ша знайш - дай да му се обадим направо по телефона?
            - Хубаво, казал директорът, дай номера.
            - 02/ 9 666 777 вътрешен 01 - отговорил спокойно `ванката.
            Директорът набрал. Свободно.
            - Добър ден - чул се глас от слушалката - вие се свързахте с кабинета на министъра на образованието. За кого да предам?
            Спокойно, но леко запотен, директорът затворил слушалката и казал -
            - А МИЙТЕ ГИ ТИЯ П.......И БЕ Д@ЕБА, ЕНЕВА...

edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.
              Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
              Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Мъж , живеещ в далечния север изпраща жена си до града на покупки, като и дава само една бележка.Тя гласяла:
                " Джо , дай всички продукти от списъка , и ги запиши на сметката ми.Не смея да дам на жената пари , докато ледът на реката е толкова тънък. Майк"
                Последно редактирано от Вива ViRuS4eto; 08-10-14, 13:30.
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Защо са измислили белия шоколад?
                  За да могат чернокраките да го ядат без да си хапят пръстите.
                  За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                    Защо са измислили белия шоколад?
                    За да могат чернокраките да го ядат без да си хапят пръстите.
                    Иии...за да има с кво да се цапат децата им...

Коментар

Специално за чернокожи - бяла "Нутела".
                      Пътят е целта.

Коментар

Замръкнал един пътник в бедничко село и хората го упътили да търси подслон накрай селото при една вдовица, че само тя имала свободно легло като за гостенин. Похлопал той, казал каквото трябвало, а вдовицата му отвърнала:
                        - Разбира се, имам едно легло, но тук сме на село, а аз съм вдовица, нали разбирате деликатното ми положение...?
                        - Но моля Ви госпожо, аз съм джентелмен. - казал пътникът.
                        - Не знам какво точно означава тази дума, но се надявам, че се разбрахме. - склонила хазяйката.
                        На другата сутрин по време на закуската гостът забелязъл че между кокошките на двора се мотат три петела и полюбопитствал, защо така три, един не стига ли?
                        - А не, Господине, той само единият е истински, другите два са джентълмени...

.............

Говорят си две приятелки:
                        - Имам идеален мъж: не пие, не пуши, не ми изневерява, не обича футбол, а и даже не ми вика.
                        Другата:
                        - Отдавна ли е парализиран? ;D
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Един мъж отишъл при приятеля си, който работел като зъболекар. Поседели, поприказвали. Звъннал телефонът. Жената на зъболекаря го молела спешно да се върне у дома. Той помолил госта:
                          - Хайде да постоиш половин час тук, докато отскоча да видя какво става. Ей сега се връщам.
                          Останал мъжът. След минута влиза възрастна жена, цялата в злато. Моли спешно да й извади зъба.
                          - Ще ви платя 500 долара, само веднага ми го извадете.
                          Какво да прави, заради парите решил да рискува човекът. Хванал клещите, пъхнал ги в устата й и започнал да дърпа с всичка сила. Жената закрещяла, хванала с ръка устата си и изхвръкнала от кабинета. След пет минути спират отпред два джипа и излизат от тях няколко мутри. Най-здравият влиза в кабинета и вика:
                          - Ей, ти ли си зъболекарят?
                          "Край, ще ме гръмнат" - помислил си човекът и само поклатил глава. Изведнъж мутрата хвърлил на масата пачка долари, свалил си златния ланец, часовника, сложил всичко това на масата и казал:
                          - Всичко е за тебе! Знаеш ли защо? Знаеш ли какво си направил?
                          - Н-н-не...
                          - Изтръгнал си езика на тъщата!
                          ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Внук отива при 80 годишния си дядо и го пита:
                            - Деди, я кажи ка така си на 80 годин и мадамите ти се лепат като муи на мед. Разкрий ми тайния номер да знам и я...
                            - Ми немам никва тайна, рекъл дядото и си облизал веждите!

-----------------

Събудих се със силни болки по цялото тяло.Отворих очи и видях една сестра, която стоеше до леглото ми.
                            -Господин Фуджима – каза тя- Вие сте късметлия, успели сте да оцелеете след бомбардирането на Хирошима преди два дни. Сега сте в болница, на безопасно място
                            С мъка изговаряйки всяка дума, аз я попитах:
                            -Къде съм?
                            -В Нагасаки – каза тя
                            Последно редактирано от musovir; 09-10-14, 14:14.
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

Умната жена винаги ще пусне съпруга си на футболен мач.
                              Мъдрата ще изпрати и децата с него.
                              ..........
                              -Тате, къде са Алпите?
                              -Не знам...тя майка ти подрежда...
                              Mitsubishi Pajero 2, 2,5 tdi, ss, glx, 95, къса база
                              0895445845

Коментар

Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
                                Стефан Арзатов

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X