Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вицове
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Гошо, Гошо, събуди се бе!Говориш насън...-Аман бе жена.Остави ме поне насън да кажа нещо и аз...
-
-Мамо, мамо, страа мааа!У стаата ми има дзвер...-Стига рива глупак такъв.Ти си а доведе снощи
- 3 likes
Остави коментар:
-
- Защо си такъв кисел?
- Ами..., като ида за риба и комшията ходи при жената.
- А пробвал ли си да не ходиш за риба?
- Пробвах..., но онзи ходи но мойто място и ми лови рибата!!!
- 2 likes
Остави коментар:
-
За решаването на каква фундаментална задача, по времето на развития социализъм на Тато, събираха работна група от: Математик, физик, биолог, инженер, лекар, архитект, икономист, юрист и философ?
П.С. Наборите, дето вече са се досетили, опитайте да затраете!
Остави коментар:
-
"Някъде през 70-те. Инспектор влиза в една паралелка и класната задава въпрос на учениците "Как си представяте комунизма?"
Първа става Марийка:
– Аз си го представям като един красив парк. Всички са радостни и усмихнати, разхождат се под животворните лъчи на слънцето и ядат сладолед.
– Браво, Марийке! Друг?
– Аз, другарко! – обажда се Иванчо.
– Друг? – пита учителката, правейки се, че не го е забелязала, защото знае какво може да очаква.
– Нека каже момчето! - намесва се инспекторът.
– Аз си го представям, другарко, като един голям, бял кораб... - почва Иванчо.
– Браво, Иванчо! - обнадеждава се учителката.
– Пори бурното море...
– Браво, Иванчо!!
– Вълните го люшкат, но той не спира...
– Браво, Иванчо!!!
– На хората им се гади, зле им е, повръщат, ама не могат да слязат, другарко...".
- 6 likes
Остави коментар:
-
Прибира се жената в къщи, не казва нищо, гледа нещастно, като бито куче...Мъжът и:- Начи, ако пак си ударила колата, ще те е@а, и директно те връщам на майка ти! -Е@и ма... и да си ода...
- 5 likes
Остави коментар:
-
Мъж със сплескан нос влиза в бар и си поръчва питие. Барманът, който е бивш боксьор го пита:
- Извинете колега, и вие ли сте бивш боксьор?
- Не! 10 години, миех прозорците на женската баня!
- 3 likes
Остави коментар:
-
Ако Пепеляшка си беше изгубила гащите, а не пантофката, не мислите ли, че приказката щеше да е по-интересна...
- 3 likes
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: