Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• cnc82
    отговори
    Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
    - Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
    - Ами, зависи къде е останал асфалт...

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:462685578_1093811878968672_8234666856727515010_n.jpg
Прегледи:797
Размер:81.3 КБ
ID:6977517

Остави коментар:

• Absolut
    отговори
    Гледайки постиженията от лятото, ми се иска комарите да смучеха сланина, а не кръв.

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    Гошо е на работа в чужбина от една седмица.Жена му се обажда по телефона:-Гоше, идвай си, прибирай се...Работата е много зле...Цело село обиколих, никой не е*е толкова добре като теб...

Остави коментар:

• Absolut
    отговори
    - Шкембе-чорба може да сготви всеки - трябва просто да излезете от зона на комфорт, да застанете до котлона и да започнете да я готвите!

- Какви изходни продукти ни трябват за чорбата?

- Всяка шкембе-чорба има своите неповторими компоненти. Просто вземете тези от тях, които познавате най-добре и започвайте да готвите.

- Разкажете как да я сготвим по стъпки.

- Няма единен шаблон. Вие трябва да си кажете "Да, аз мога да сготвя най-добрата шкембе-чорба на света!". И стъпка по стъпка да започнете да я готвите. Помнете, пътят от 10 мегапарсека започва от първата крачка.

- И все пак, с какво да започна?

- Започнете с приемането на решения. Най-важното, при приемането на решения, е целеполагането. Трябва ясно да си поставите целта: "шкембе-чорбата ТРЯБВА да бъде приготвена". А навиците и уменията ще дойдат от само себе си.

- Все пак, не се разбира какви именно действия трябва да предприема, за да приготвя чорбата.

- Не чакайте вълшебна таблетка! Просто заставайте до котлона и не се страхувайте да пробвате. Вие сами трябва да намерите решение!

- А какво ще препоръчате на начинаещите готвачи?

- Вярвайте в себе си - това е най-важното!

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    Учителю, тази предпазна маска, ще запази ли свежестта и еластичността на кожата на лицето ми?-Ей п@@ал, аз те уча да заваряваш...

Остави коментар:

• Маркони
    отговори
    В час по химия.
    Учителката:
    - И така, какво мерим в молове?
    Марийка:
    - Ми дрехи, госпожо.

Остави коментар:

• Absolut
    отговори
    Той и тя:

Мацката дълго и нудно пудри мозъка на мъжа, накрая вмъква:
    - Скъпи, няма ли най-накрая да ми направиш предложение?
    - Абе аз вече час дума не мога да вмъкна, камо ли пък предложение да формулирам!

- Прекрасна вечер, ти беше истински джентълмен, мил, обаятелен. И дори не се опита да ме опипваш. Благодаря ти!
    - Няма за какво...

Остави коментар:

• Absolut
    отговори
    Двама приятели:
    - Как я караш?
    - Кофти - заобикалят ме от далече.
    - Жените?
    - И парите!

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    Две кифли пият кафе.Едната:-И по време на секс ме осени брилянтната идея да кача краката си на раменете му...Другата:-Иии, кво?-Ааа, нищо...Избих му два зъба...

Остави коментар:

• коко келеша
    отговори
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Без име.jpg
Прегледи:487
Размер:42.4 КБ
ID:6974560

Остави коментар:

• krassitch
    отговори
    Иванчо случайно видял какви ги вършат родителите му, и пита баща си: -Тати, какво правеше върху мама? -Аааа, това ли...Нали искаше братче.Аз го слагах в корема на майка ти На следващият ден, когато бащата се върнал от работа, заварил Иванчо да плаче неутешимо.Той го попитал, защо реве -Нашият съсед, чичо Гошо, изяде братчето ми от корема на мама...А даже и после се облизваше

Остави коментар:

• Absolut
    отговори
    Жената звъни на мъжа си:
    - Скъпи, къде си?
    - Пониш ли бижутерския магазин, където си хареса онази диамантена огърлица и се влюби в нея?
    - Да, да! ПОМНЯ!!!
    - Аз съм в бара, отсреща.

Остави коментар:

• Absolut
    отговори
    Легендите лъжат: Прометей бил откраднал от боговете и предал на хората не огъня, а огнената вода. От тогава, последните си плащат с черния дроб...

Остави коментар:

• sek.1
    коментира - отговор
    Различни епохи различни реалности .

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X