Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вицове
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
-Мамо, мамо, а ти сутрин защо сядаш на корема на татко? Майката усилено мисли как да се измъкне:-Ами, защото на баща ти корема е много голям, и аз му го спадам.-Аааа, така няма да стане!-Ти па откъде знаеш, вчерашно лапе?-Защото, ти когато тръгнеш на работа, идва една какичка и пак му го надува!
- 3 likes
-
Урок по история:
- Деца, отговорете ми, чий принцип е това "От всекиго според способностите, на всекиго според потребностите"?
- Така работят торентите, госпожо!
- 1 like
Остави коментар:
-
Седи заека на поляната, сложил тетрадка на един пън и пише.
Минава лисицата:
- Зайо, к'во правиш?
- Пиша дисертация.
- Интересно... А на каква тема?
- Как зайците ядат лисици.
- Я стига бе, дай да прочета?
- По-добре направо да ти покажа, я ела с мене...
Сле малко заекът излиза от храстите и сяда обратно да пише.
Минава вълка:
- Зайо, как е?
- Пиша тука за това как зайците ядат вълци.
- Да не се побърка? Искам да го видя това!
- Ела с мене...
По-късно минава мечката:
- Зайо, какво пишеш?
- Дисертация на тема как зайците ядат мечки. Ела да ти покажа...
Сцена финална:
Лежи пред пещерата Змея Горянин, а наоколо се търкалят купища овъглени и оглозгани кости на лисици, мечки, вълци...
Извод:
Не е важно с каква дивотия защитаваш докторската, важно е кой ти е научния ръководител!!!
- 3 likes
Остави коментар:
-
Катаджия спира руса секси мацка : -Защо шофирате без колан?-Миии, коланът се търка в гърдите ми и много ме възбужда...Бедрата ми се разтреперват, задъхвам се, и... не мога да карам в такова състояние! -Мдаа!Моля, сложете си колана и отбийте в тая пресечка отдясно...
- 1 like
Остави коментар:
-
Жената пили мъжа:
- Ей мръсник, вчера, га са върна пиян, те търси някой, на име "Пешо". Аз отговорих, а там женски глас! Не искаш ли да ми обясниш нещо!!???
- Мноо просто ма! Пешо също е женен за откачалка, дето е решила да провери к'ва 'урва му е записана в телефона, като Иван...
- 4 likes
Остави коментар:
-
Новият български филм "Запек", още се мъчи да излезе по кината!
- 1 like
Остави коментар:
-
Клиент:
- Ягодите нали не са ГМО?
Продавачката:
- Нямам идея!
Ягодите:
- Не сме.
- 7 likes
Остави коментар:
-
На гарата в Русе момче изпраща гаджето си. Момичето влиза във влака и гледа по земята бели и червени рози и се провиква от купето:
-Мило, чирвенити рози от теби ли са?
-ДА! И белити са!
-Много, ама влака тръгва.
- 3 likes
Остави коментар:
-
Нане пита Вуте:-Я кажи ти сега,кво е туй,когато ти влиза, те боли, а когато излиза - те сърби?Започва с буквата "к", и завършва с буквата "р".Следва солидна порция псувни от Вуте...Нане:-Я си те знаам, че имаш мръсно подсъзнание, и баш какво си помисли.Ама това е комар...
- 3 likes
Остави коментар:
-
През далечната 1942г в разказа си Runaround Айзек Азимов формулира първия закон на роботехниката:
"Роботът не може да навреди на човешко същество или чрез бездействие да причини вреда на човешко същество."
А сега се пренасяме в днешни времена:
"Докажете, че не сте робот - идете и убийте някого...".
- 4 likes
Остави коментар:
-
Един подарил на гаджето разкошен букет.Тя се обажда на приятелката си и се оплаква:-И той кво, сега си мисли че ще прекарам една седмица с краката нагоре?-Що бе Муци?Нямаш ли си ваза вкъщи?
- 4 likes
Остави коментар:
-
Един арабин отишъл с три от жените си на плаж.Едната му казала:-Господарю, всички гледат само нас!А той ядосан:-Ще ви гледат,я...Виждат ви се пръстите на краката.Вкъщи ша са разправяме...
- 2 likes
Остави коментар:
-
- Скъпи, искам да ми подаряваш цветя всеки ден, не само на 8-и март!
- Жена, искам да се качваш на метлата само на Хелоуин, а не всеки ден!!!
- 2 likes
Остави коментар:
-
В централата на БМВ прослушват последните 5 секунди от черните кутии след фатални инциденти в различни държави.
Германия:
- Scheiße, Scheiße, Scheiße...
САЩ:
- Oh shit, man, shit, fucking shiiittt...
Турция:
- Аllah bizimle birlikte olabilir...
България:
- Глей на втора кво прай!
- 1 like
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: