Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вицове
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Вървят францисканец, доминиканец и йезуит. Изведнъж те виждат Светото семейство.
Францисканецът пада на колене и си мисли: „Колко е велика Божията милост!"
Доминиканецът вдига очи към небето: „Неслучайно числото три съпътства съприкосновението на небесното със земното, тук се вижда образът на триединството в Божественото."
Йезуитът се приближава до Св. Йосиф, прегръща го свойски и пита: „Мислихте ли вече в кое училище да изпратите момчето?“
- 3 likes
-
В болницата, по време на визитация, болният:-Докторе, Вие ми казахте, че повече от седмица няма да изкарам...А скоро ще започне втори месец, откакто съм тук...Докторът:-Мдаааа....Значи, не са Ви лекували правилно...
- 1 like
Остави коментар:
-
Събрали се да си говорят мюсулманина, християнина и евреина чий Бог върши най-големи чудеса.И мохамеданина казва:
- Пътувам през пустинята с моята камила.И изведнъж се изви пясъчна буря.Адска работа - нищо не се вижда, животното се уплаши, а аз си помислих как ще се изгубя.И се помолих на Аллах - и о Чудо - отдясно буря, отляво буря, а по средата едно спокойно време и успях да се прибера по живо по здраво.
Християнина казва:
- Пътувам с моя кон през гората.И изведнъж ме нападат разбойници.Сръчквам коня и започвам да бягам.По едно време животното започва да се уморява, и усещам, че бандата ме настига.Точно тогава пред мен се появи река - буйна, дълбока, без брод, или мост.И се помолих на Иисус - и о Чудо.Реката се раздели - отдясно река, отляво река, а по средата суша.Бързо преминах по дъното на реката, а тя след мен веднага се затвори, и успях да се прибера жив и здрав.
Евреина казва:
- Разхождам се една Събота в Тел Авив.И ходейки пред мен виждам жълтица.След метър - втора, после трета.Цяла пътека от злато.Явно на някого му се е скъсала кесията.Но нали е Събота - не мога да работя.И тогава се помолих на Яхве - и о Чудо - отдясно Събота, отляво Събота, а по средата един Петък...
- 6 likes
Остави коментар:
-
В бюрото по трудоустройство:
- Имаме 2 подходящи места за Вас - търговия с метали и търговия с нефтопродукти.
- Избирам да работя на бензиностанцията, че в пункта за искупуване на вторични суровини ще се изгърбя.
- 3 likes
Остави коментар:
-
Вчера ходих до кардиологията и гледам, лампички на сърчица...И реших да се кача и до гинекологията, защото ми стана любопитно
- 9 likes
Остави коментар:
-
Портретите на:
Джавахарлал Неру
Вишванатан Ананд
Вигдис Финпогадоухтир
Цахиайгин Елбегдорж
висят на стената на всеки уважан логопедичен кабинет.
- 5 likes
Остави коментар:
-
Пешера, мъжете в пешерата си оправят копията, брадвите и останалото ловно снаражение. Само един чопли някакви семена, подрежда ги на купчинки, прибира ги в торбички и нещо отбелязва върху всяка торбичка.
Ловците го гледат с презрение и му подмятат
- Какво пощиш тези семена като кокошка?
- Това са житни култури. Правя им селекция.
- Кви житни култури бе! Утре ще ловуваме мамут!
- Ако ми дадете рецепта на бира от мамут, веднага тръгвам с вас, но до тогава ще си селектирам житните култури.
- 6 likes
Остави коментар:
-
Пенка пита мъжа си:-Гошооо, какви са тези бикини под седалката на колата, бе? -Ама че си глупава жена...С тях си лъскам буталата на двигателя на колата....
- 1 like
Остави коментар:
-
- Подарих на жената перлена огърлица и тя цял месец не ми говори.
- Но, защо!!???
- Такова беше моето условие.
- 3 likes
Остави коментар:
-
- Тате, ритахме мач срещу долната маала. И аз вкарах цели три гола!
- Юнак! Колко свърши мача?
- Загубихме с 1:2.
- 4 likes
Остави коментар:
-
- Айше, чувам, че си ми изневерила.
- Не е верно! Грешно си чул!
- А освен това си го направила с негър...
- Е, това пък изобщо не е верно!!!
- 3 likes
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 9 потребители онлайн. 1 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: