Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Вицове
Свий
Това е залепена тема.
X
X
-
Лична статистика: 100% от хората които знаят че политиците ги лъжат, журналистите ги лъжат, професорите, докторите и т.н. ги лъжат, та всички тези кълват на първия анти-системен, анти-демократичен и т.н. кьорфишек у сураттефтеря.
-
Не - това са % хора, които мислят първо логично. На тях емоционално заредените лъжи по медиите - не им действат.
не е гарантирано, че тези 20% имат морал. Може доста добре да 'експлоатираш' 80% 'съдечни' и да ги водиш като стадо, докато ги доиш и колиш.
Хумора, е че 100% от хората 'знаят' че не са от тези 80%Последно редактирано от Гаврил Груев Хлътев; 09-11-24, 17:27.
-
-
Този виц да го превеждам ли?
Approximately 20% of people are resistant to the effects of propaganda. This group remains unaffected by emotionally resonant persuasive messages, despite their widespread dissemination through mass media.
- 1 like
-
Надпис на шивашко предприятие с 99 % женски персонал: "Ако вечер след работа не ви е до секс, то това означава, че работата напълно ви задоволява!"
- 4 likes
Остави коментар:
-
- Петров, защо мирише от Вас на бъчва?
- Имам рожден ден шефе.
- Ти всяка седмица имаш рожден ден...
- Е, да - роден съм четвъртък!
- 1 like
Остави коментар:
-
"Баце Сандо от Враца много болен и ще мре. Един ден събрал синовете си и им рекъл.
- Значи. Сега като умра, сакам да ме турите у ковчего. Едната ръка да ми я турите на сърцето, а другата да ми я турите на оная работа.
- Оти така бе, татко, попитал през сълзи единият син и бащата рекъл:
- Да знаят хората, че каквото съм дал, е било от сърце, а каквото искат да ми вземат, ще ме хванат за дедовия."
- 2 likes
Остави коментар:
-
Решила Пена да изненада мъжа си.Прибрал се той от работа, взел си душ, а когато излязъл, жена му веднага го замъкнала в спалнята.Проснала го на кревата, и го намазала целия с бита сметана.И започнало едно облизване, стенания, и тъкмо стигнала до сюблимното място, спряла.-Аааа уууу, върти ма!!!Що спре?-Божееее, Вуте, я така се наедох, че не моам се мръдна...
- 2 likes
Остави коментар:
-
Само да напомня, че зимните гуми ги слагаме на четни избори, а летните - на нечетни!
- 6 likes
Остави коментар:
-
Жената:
- Отивам за малко при комшийката. Ако се забавя, щерката да кандидатства право.
- 4 likes
Остави коментар:
-
Чужденец пристига в България и започва да разпитва местните:
- Тук в дясно ли карате както в повечето държави или в ляво като в Англия?
- Ами, зависи къде е останал асфалт...
- 4 likes
Остави коментар:
Активност за темата
Свий
Тук са 9 потребители онлайн. 1 потребители и 8 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Остави коментар: