Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вицове

Свий
Това е залепена тема.
X
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • bogilloff
    коментира - отговор
    Специално за скумрията, печено филе на плоча още не са се научили да го правят от нфтопродукти.
    А за хлебарките - там пък едни "протеинииии", хитинови черупки, закърнели ципести крила и хиляди тръбички за дишане. Звучи ми като еко журналистическа измислица с нпо подкрепа.
    Китайците изнасят какво ли не, ама не съм чувал да изнасят месо. Него го внасят. Както и японците.
    Преди наколко години някакви "активисти" в Китай слагаха на кучетата нашийници с надпис - "това не е за ядене". Изнасяли месо. Дане са идиоти. Достатъчно печелят от боклуците.
    Последно редактирано от bogilloff; 03-03-23, 22:18.

  • bogilloff
    коментира - отговор
    Превантивните мерки винаги имат ефект.

  • cnc82
    отговори
    Петък вечер, квартална кръчма някъде в Перник. 5-6 развеселени мъже поливат уйкенда. Влиза техен приятел, присъединява се към компанията, люсва една голяма почти на екс и казва:

    - Пичове, требе да ви кажем нещо и че ви искам акъл, ама ако може без глупости и простотии!

    - Казвай, казвай! С тебе сме! - подканила го компанията.

    Нашият човек люснал още една за кураж и рекъл:

    - Ся, сички знаете, че съм сериозен, семеен човек, деца имам, жената си обичам, ама нá... случИ се, фанАх си любовница. И тя като мене - семейство, деца, мъж. И ся не знам каква да я къдря. С жената ли да остана, да се раздЕлим с нея и да се сбЕрем с любовницата ли, така ли да оставя нещата? Дайте ми акъл! Нема да ви кажем коя ми е любовницата, да не ѝ развАлим доброто име!

    На масата се възцарило гробно мълчание. Мъжагите изпили по още една грозданка на екс, а един от тях с дрезгав глас съобщил:
    - Яс мойта че я прЕбием... За секи случай!

    Остави коментар:


  • MitkoAl
    отговори
    - Брато, ти снощи как изгърме...
    - Не съм бре, що?
    - Ми, викна си такси да те прибира!
    - Нормално, не искам да ме глобят!
    - Брато...ние пихме у вас бре?!

    Остави коментар:


  • Никола
    коментира - отговор
    Аз мислех, че най-после са дошли хеликоптерите.

  • cnc82
    отговори
    В центъра на един български град, тръгнало свлачище и се образувала огромна дупка. Маса народ изпопадали в дупката и се понатрошили. Поради сложността на ситуацията кмета събрал общинския съвет да дискутират какви мерки да се вземат, за да решат проблема. Един от най-умните общински съветници казал:
    - Трябва да паркираме една линейка да стои постоянно до дупката, така ако някой падне в нея ще можем да го извозим много по-бързо до болницата.
    Предложението било гласувано и прието.
    В крайна сметка ефекта бил минимален и маса народ ежедневно продължавали да се трошат. Свикан бил нов общински съвет и друг от най-умните общински съветници предложил по пътя до болницата да се забрани движението с коли, за да може линейката по-бързо да стига до болницата.
    Предложението било гласувано и прието.
    В крайна сметка ефекта отново бил минимален.
    Общинския съвет трябвало да вземе някакви ДРАСТИЧНИ МЕРКИ.
    В крайна сметка стигнали до единодушно решение - да съборят сегашната болница и да построят нова до дупката. Тогава вече кметът не издържал и скочил:
    - Ама вие сериозно ли мислите да затворите сегашната болница и да построите нова!? Това ще ни струва абсурдно много пари. Има много по-добро решение - просто можем да запълним дупката и да изкопаем друга точно до болницата.

    Остави коментар:


  • krassitch
    коментира - отговор
    Това ли означава написаното на рибата от хипермаркетите-произход:Аквакултури Китай,Виетнам???

  • bogilloff
    отговори
    На бордюра пред кварталното гаражче Геле и Вуте пият бира, четат весник ... По едно време Геле към Вуте - гледай какво са написали тука. Един сексуален контакт се равнявал на 800 м бягане с препятсвия....
    Вуте: абе остави ги тия, нищо не разбират, журналисти ... За 3 минути как да пробягам аз 800 м, че и с препятсвия.

    Остави коментар:


  • Absolut
    коментира - отговор
    Ние тук се бъзикаме, а китайците вече повече от 10г сипват битовия отпадък на хлебарки. После ги сушат и смилат на протеиново брашно, с което хранят риби, птици и др.домашни животни. А добитото месо вече изнасят от страната...

  • krassitch
    отговори
    В кръчмата,Геле към Вуте:-Кво си се замислил таквоз,та и не пиеш даже?-По телевизоро казаа,че едно кило брашно от щурци е 200 лв...-Ееее,кво ти дреме,ти ручаш ли туй?-Не бе,ама са чудя,сега да пръскам ли дръвчетата,или не...На есен гъсениците може да са по-скъпи от ябълките...

    Остави коментар:


  • MitkoAl
    отговори
    - Ти с к'во се занимаваш?
    - Работя в сферата на високите технологии?
    - А... и к'во по-точно?
    - Кранист съм...

    Остави коментар:


  • bogilloff
    отговори
    • Шефът на митницата, шефа на ДНСК и шефа на РИОСВ хапват и пийват на лятната тераса на едно приказно ресторантче на дунавския бряг ( познавам ги и тримата, ама отдавна вече бивши, а единия и в едни по-добри вечни ловни полета), обсъждат бизнес проекти ... любуват се на последните слънчеви лъчи, преплетени в чашите с шампанско, поемат кобалтовата небесна синева отразена от тихия бял Дунав .... Тишина ... . Идва времето на едрите звезди и ... сметката. Носи келнера "тефтерчето", отваря го шефа на ДНСК - 600 лв, ей момче, каква е тая сметка, ти знаеш ли, че нямате рарешение за строеж на тая тераса, я оправи сметката. Идва коригираното "тефтерче", отваря го шефа на РИОСВ - 400 лв, абе пак има някаква грешка, вие май и преценка по ОВОС нямате, виж какво може да се направи..... Третото "тефтерче" го отваря шефа на митницата - 200 лв. Двеста, двеста .... Все е нещо, давай ги, че много окъсняхме.
    Последно редактирано от bogilloff; 25-02-23, 22:04.

    Остави коментар:


  • bogilloff
    отговори
    Като сте се открехнали на митничарски, не знам дали го има ама не мога да се сдържа :
    Прибира се митничаря в къщи, след извънредна акция и сварва жена си сама в леглото, ама ... изоставена по средата на разгорещен с-н контакт. Край, хванах го. Ще му .....
    Под леглото, няма го. На терасата (тука ми изплуват още няколко стари вица), няма го. В банята, няма го. В гардероба (още много стари вицове), първа врата, няма го. Втора врата, няма го. Трета врата..... От последната врата (на гардероба) се подава една ръка с банкнота 50 (00000) лева. Митничаря бързо я прибира, оглежда се и въздъхва - и тука го няма.
    П.п. Не знам дали го има за крилатия кон Пегас и терасата, не се оправям добре с търсачката, ама ако го няма, струва си да напиша и него.
    Последно редактирано от bogilloff; 25-02-23, 21:11.

    Остави коментар:


  • MitkoAl
    отговори
    Митничар се прибира от работа ухилен до ушите:
    - Уволниха ме!
    - И какво си се нахилил тогава?
    - Останалите ги арестуваха.

    Остави коментар:


  • MitkoAl
    отговори


    След 45 минутен разговор по телефона мъж прави забележка на жена си:
    - Какви са тия разговори, ма? Кажи-речи час!
    - К`во искаш, бе! Беше грешка!

    Остави коментар:

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 1 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
X