Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
    Аз все още не мога да приема Фетел за "израстнал", "и-нам-си-къф-още" пилот. И никой не може да ме убеди, че печели той, а не колата. Има по 5-6 изпреварвания на сезон...
    Вярно е, че подпомага колата сигурно, но за сега толкова.
    Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
      Аз все още не мога да приема Фетел за "израстнал", "и-нам-си-къф-още" пилот. И никой не може да ме убеди, че печели той, а не колата. Има по 5-6 изпреварвания на сезон...
      Ами да.Сложи го в Лотус или Уилямс или Заубер и моментално е излязъл за дълго време от зоната на точките.
      Иво (таксито) Андреев
      0988 91 80 50
      Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Не бъдете толкова категорични. Такава доминация вече толкова време не може да се случи при случаен пилот. И аз не го харесвам, ама и случайни неща няма. И Еди Ървайн навремето караше колата на Шумахер, ама въпреки че след контузията на последния целия отбор работеше за него, пак не успя да се пребори.
        Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
          Не бъдете толкова категорични. Такава доминация вече толкова време не може да се случи при случаен пилот. И аз не го харесвам, ама и случайни неща няма. И Еди Ървайн навремето караше колата на Шумахер, ама въпреки че след контузията на последния целия отбор работеше за него, пак не успя да се пребори.
          Не знам на кое викаш "пребори"? Стартира първи, защото двете обиколки, които направи в квалификацията, очаквано бяха най-добри, направи две секунди в първата обиколка, още две във втората и се возеше до края на чиста писта. Как се правят две секунди в първата обиколка с пилотски умения... не знам. Това за Фетел, не за Ървайн.
          edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Не коментирам конкретното състезание. Коментирам всичката доминация от няколко години насам. И Уебър кара същата кола все пак, а не му се получава по същия начин. Рядко е плътно зад Фетел в класирането, а би трябвало, ако само колата беше по-по-най.

Това са 4 години пълна доминация. Каквото и говно да си, все пак трябва и да можеш нещо зад волана.
            Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Далеч съм от мисълта, че който и да е от тия 22-ата, не могат нищо зад волана, но продължавам да твърдя, че Доминаторът става шампион с по няколко изпреварвания на сезон, което му осигурява колата. Много рядко и двамата състезатели се представят еднакво, независимо че колите им са еднакви, или поне така изглеждат. Колкото и години да се върна назад с моята къса памет, всеки е ставал шампион с много повече борба. Изобщо не отричам постигнатите успехи, но по-голямата заслуга за тях е на Нюи, Хорнер.......
              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Е това си е състезание между автомобили. Нормално с най-добрата кола да се печели по-лесно. Съответно по-добрия пилот в екипа да стане световен шампион.
                За нас зрителите по-интересно би било ако са по-равностойни колите, но уви на този етап това е положението.

Коментар

Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнение
                  Е това си е състезание между автомобили. Нормално с най-добрата кола да се печели по-лесно. Съответно по-добрия пилот в екипа да стане световен шампион.
                  За нас зрителите по-интересно би било ако са по-равностойни колите, но уви на този етап това е положението.
                  Е то има и състезания с еднакви автомобили. Не че не са интересни, но някак не са с имиджа на F1. Мисля че точно F1 би загубила от това.

Коментар

Еднакви коли във Ф1, в никакъв случай. Имах предвид различните коли да са по-равностойни..

Коментар

Е, и да гледаш развитието на един отбор си е част от чара на F1, дори с цената на моментни превъзходства на един отбор над останалите. Те не виждаш ли че от ръководството на F1 постоянно въвеждат нови и нови ограничения и правила с цел точно това, макар понякога да изглеждат глупави.

И това, дето е сега ще свърши все някога. Нюи колкото и да е мозък, един мозък не прави отбор - трябва да има и кой да му кара творенията и да се разбират достатъчно за да се развива колата.

Коментар

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
                        И това, дето е сега ще свърши все някога. Нюи колкото и да е мозък, един мозък не прави отбор - трябва да има и кой да му кара творенията и да се разбират достатъчно за да се развива колата.
                        Възможно следващия сезон! Ще бъдат абсолютно различни колите и не се знае дали Редбула пак ще е по-по-най!
                        יעבור
                        «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                          Възможно следващия сезон! Ще бъдат абсолютно различни колите и не се знае дали Редбула пак ще е по-по-най!
                          Докато Нюи го има се съмнявам (изключая инцидентни случаи) някой тотално да го прескочи.Аеродинамиката в Формулата винаги е била на 1-во място.Чисто информативно-знаеш ли защо му викат Въздушния? Конкретната случка родила това име.Само за протокола-нито на Ред Бул съм фен,нито на Фетел!Но на Нюи-Да!И на Кими и на Бътън,точно в този ред!
                          Иво (таксито) Андреев
                          0988 91 80 50

Коментар

Кими в Ферари, мисля че това е силен ход.Както казва Култард, това ще помогне и на Алонсо да се мобилизира, а Кими е спокоен човек и ще се разберат според мен.

Коментар

Не е много сигурно доколко ще се разберат тези двамата.Ако се разгледа историята на всеки от тях поотделно,в случаите с разните им съотборници които са имали,не съм много сигурен че ще се разберат.И със сигурност първите гръмотевици ще дойдат откъм Алонсо.А и по следващите също.Иначе от Кими оплакване някакво надали някой някога ще чуе изобщо.Той е доказал че винаги и всичко си решава сам,дори когато това е във разрез с някакви нареждания от отбора.За едното има и примерче,той дори и фанелки си направи после с фразата.А и в случая когато взе точки с половин предно крило-също!Влез в бокса да го сменим-абе не ме занимавайте сега!
                              Иво (таксито) Андреев
                              0988 91 80 50

Коментар

И двамата пилоти са вече улегнали, не са новобранци готови на всичко да се доказват.Но ок, ще видим, има и рискове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X