Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
    Сори, моя грешка! 2006 година. Тогава караше за Рено. Но още по-зле - втората победа я чака 7 години.
    Верно 2006 г.,, не знам откъде ми дойде другата дата!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Чакай чакай, Алонсо миналата или по-миналата година спечели в Валенсия мисля.Когато спря болида и даже слезе от него да поздрави публиката....

Тоест това също трябва да е негова публика.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Има архиви бе, хора (и фенове на Алонсо), направете си справка, а то... така, броите на пръстите си, пък преди колко години, май беше, ще ви стигне ли едната ръка...
        С приятелски поздрав! И с предизвикателство за все по-интересни състезания!

Коментар

Става интересно с гумите. Пирели май си сложиха таралеж, от огромна реклама да не стане обратното?

Коментар

Тоя дъртия няма ли да умре, че той иначе няма да се откаже и да се махнат всичките безумни ограничения?

Формулата да стане отново спорт, а не както сега рекламна кампания!
            Най обичам да ми обясняват как няма да стане!

Коментар

Пирели ще променят гумите за Канада. Някои отбори реват, и с право. Други също реват, и те с право.
              Пирели, и те се оплакват с право. Угодия нема, а същността на Ф1 все повече се изгубва.
              Знам че има много про и контра и всеки има своите доводи, но това според вас, гума ли е?!

И дали некой требе да се утЕпа, за да вземат мерки. Да им имам и интригата!
              Как ви се струват 84 питстопа в рамките на едно състезание? Ако не бяха отпаданията, щяха и да надхвърлят 90.
              Някой може ли да се похвали, че в края на състезанието е разбрал с кой отбор и пилот, какво става?

http://3.bp.blogspot.com/-fISg0MDTWk8/UZGGRw1D5CI/AAAAAAAACjs/MSGOjjSudQg/s1600/Tires.jpg

Последно редактирано от TigerHunter; 15-05-13, 13:57.
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Колко струва една такава разпадаща се гума . Сигурно ги правят в Китай.

В момента в който тотото свърши всичко ще стане като преди, ама няма да има толкова каране, ами сметки.

Коментар

Доколкото знам, гумите за Ф1 ги правят и в Турция и Румъния, освен в Италия. Не мисля, че там е проблема.
                  Бях чел някъде, че гумите за един болид, за един уикенд, струват около 20000 долара ли, евро ли бяха. Та, не е като да са евтини.
                  Миналата и по-миналата година, поне на моменти имаше каране с нож между зъбите. Тая година просто си прескочиха сенките Пирели.

На границата да престана да гледам Ф1 съм.

Коментар

Първоначално публикуван от Танасе Преглед на мнение
                    Тоя дъртия няма ли да умре, че той иначе няма да се откаже и да се махнат всичките безумни ограничения?

Формулата да стане отново спорт, а не както сега рекламна кампания!
                    Бърни, има толкова пари, че ако иска, може и Ники Лауда да направи шампион отново...
                    "Мюнхенската прокуратура е завършила разследването си срещу Бърни Екълстоун. Според информация на германския всекидневник Suddeutschen Zeitung на Екълстоун ще бъде повдигнато обвинение за подкуп и склоняване към престъпление.
                    Обвиненията са свързани с осъдения на 8,5 г. затвор бивш шеф в Байерише Ландесбанк (BLB) Герхард Грибковски, когото Екълстоун според обвинението е подкупил с $44 млн. Случката се разигра, когато BLB бе основен акционер във Формула 1. Според прокуратурата подкупът е с цел акциите на банката в спорта да бъдат продадени на CVC Capital Partners, а не на американска компания, предлагаща повече пари, но и желаеща да отстрани Екълстоун. Според разследването този ход е ощетил BLB с между $40 и $400 млн."

А за гумите, ей браво - и вие го казахте, щото очаквах да кажете, че Пирели правят промените за да спечели Ред Бул отново, след като и Кристиан Хорнер ги приветства: "твърде много зависи от гумите, не от състезанието между пилотите. В крайна сметка е в интерес на Пирели (да направи промени)" ... А, то май си е лош имидж за гумаджиите: "Виж ги тия една здрава гума не могат да направят, пък седнали за Ф1 да предлагат..."

А чухте ли за това: "Според японска информационна агенция предстои още тази седмица Хонда да обяви официалното си завръщане във Формула 1. Това до не малка степен се потвърждава и от нежеланието на Макларън да се възползва от опцията си за продължаването на договора за снабдяване с двигатели между отбора и Мерцедес. Очаква се японският производител да се завърне в Гран при през 2015 г.

От този сезон Макларън трябва да плаща на Мерцедес за получаваните двигатели, произвеждани в Бриксуърт. В края на сезона пък си отива и главния спонсор на отбора, телекомуникационния гигант Vodafone. Това изглежда създава сериозни проблеми за екипа от Уокинг, който ще получава безплатно двигатели от Хонда, при положение, че японците действително се завърнат. Още преди няколко месеца се появиха слухове, че промяната в правилата и използването на по-малки турбо двигатели, се е видяла достатъчно атрактивна за Хонда.
                    Последно редактирано от ivied; 15-05-13, 15:12. Причина: Бърни, гумите и Honda

Коментар

Забравяте Лотус. Те как успяват да направят бърза кола щадяща гумите.........

Коментар

Почна се:

http://www.formula1fancast.com/2013/...a+1+FanCast%29

Що ли ми напомня на ланшния лайтмотив: " Hamilton going nowhere...etc."

Мирко, аз затова писах горе, че едни реват в полза, други против. Шапка им свалям на Лотус, но няма как всички да са печеливши. Освен това, не вярвам промяната да е огромна.
                        Но, определено не съм гледал по-скучни и объркани и алогични състезания, както 2013.
                        Какво им беше на миналогодишните гуми, че трябваше да ги сменят?
                        Износваха си се порядъчно, имаше го резкия " fall off the cliff", състезанията бяха интересни и пилотите имаха възможност да натискат, когато има нужда, въпреки че си даваха сметка за гумите.
                        Това сегашното е пародия.

Коментар

Забраниха дозареждането. Сега остава да забранят и смяната на гуми и пей сърце!
                          Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Мен пък зареждането ме кефеше. Много рядко ставаха сакатлъци със заливане на болида с гориво и подпалване, пък и там има пожарогасители и всичко бързо приключваше. Болидите бяха по-леки и вървяха повече. Можеше реално да се сравни темпото. А сега какво стана. Махнаха зареждането, оставиха гумите. Болидите вече не се палят, но за сметка на това от бързане колко гуми не се завиха и изпопадаха по пистата! Ето това е сигурност...

Коментар

http://formula1.sportal.bg/news.php?id=16314

Коментар

Мда. Виж и последните два коментара.

...http://www.anchorfan.com/image/ferra...ate-60620.html

Мога и още линкове да дам.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X