Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Не беше счупено самото крило, а супортите в пилоните.
    Имаше опасност да го прегази и да се заклещи под предницата.
    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
      Алонсо и Макларън болна тема ли ти станаха? Да не ги сънуваш?
      Чак пък "тъпанарски"? За Алфонсо да ти се извиня ли, макар, че не беше умишлено...
      И така нищо по същество не казваш - и защо така, не е ли това голямата тема? Или нека си седят там, където им е мястото ли? С Маруся се учат да ходят? Излагацията им е пълна, уви... Догодина и по-догодина пак нови правила и мотори, и каква стана тя...
      Бях им фен по времето на Сена, ама " каквото и да става, всички ще си даваме вид че така е планирано", а?
      И кой е казал, че Фетел е перфектен? Винаги? 3-ти е, с по-слаб двигател, а вие си го критикувайте, колкото искате, и е с 2,5 години по-млад от Хамилтън, и с 6 от Алонсо...
      Няма перфектни. Дори Сена не беше... Най-вече Шуми, ама не беше всеобщ любимец, точно за това, май...
      освен заради показваната на моменти арогантност и пресметливост... Както и да е...
      Жалко за традициите на Маковете, за това ставаше въпрос... А и вицовете са за това - да се кефим, не да им се ядосваме...
      Последно редактирано от ivied; 20-04-15, 18:17.

Коментар

Догодина няма да има нови правила, още по-малко мотори.
        2017, нови правила и изменения в болидите, да.
        Моторите ще останат същите субстанциално, като архитектура и хибридни системи.
        Не знам откъде се информираш.
        Колкото до Макларън, рано или късно ще изплуват.
        А за Алонсо не ми пука изобщо.

В този спорт всичко е циклично, както в живота, между другото.
        И Уилямс дълго време бяха опашкари, но се съвземат.

Никой не критикува Фетел.
        Добър пилот е и има потенциал.
        Има обаче и какво да учи още.
        Това че е млад, ще му е от полза.

Относно това, дали е с по-слаб двигател, никога няма да разберем точните числа.
        Сигурното е, че Ферари в момента са много по-добре, отколкото са били през последните години, когато Алонсо караше червената каруца.
        Имам силни съмнения, дали някой освен него и Хамилтън, би направил това, което той направи във Ферари.
        Да печели състезания завършва втори в шампионата с кочина.

При все че не съм му фен, както и на Фетел.

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
          .... И кой е казал, че Фетел е перфектен? Винаги? 3-ти е, с по-слаб двигател....
          Ами никой не е казал , че е перфектен . Отчитаме и факта , че е с по-слаб двигател и затова на 2 пъти Нико го отвя като пътен знак .

Тук по-скоро отбелязваме факта , че именно с въпросният Нико (който никога не е бил световен шампион и му е простено) направиха идентични грешки при "притискане отзад" , при което двигателят не е извинение.

Може би и затова Розберг (в отговор на Божич) беше весел по време на къпането с безалколно шампанско . Човекът все пак излезе на второ място в генералното класиране .
          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Незнам какво толкова плюете Алонсо.Не ми е любимеца,но го харесвам.Спомнете си битките му с Шумахер,спомнете си имал ли е съотборник който да е изцеждал от болида повече от него,правил е грешки-но кой не е правил,а до колкото по въпроса с Макларън-Хонда всички знаем че им трябва време да оправят болида,а когато дойде това време съм сигурен че изненадите няма да са от Бътън-нямам нищо против него,но мотивацията на Алонсо е друга когато усети болида.Чудя се само,ако и този сезон беше в Ферари какво щеше да се получи,но за жалост на този въпрос няма кой да ни отговори.

Коментар

Аз не го плюя, въпреки че не съм му фен.
              Двамата с Хамилтън, в момента са най-добрите пилоти на грида.
              Фетел им е по петите, но има какво още да научи и от двамата.

Коментар

Не ставаше ? за плюене на Мак-овете или Алонсо... Напротив!
                нито е преекспониране на симпатии-антипатии на фенове към този или онзи пилот
                ама как така - отбор като Макларън с 391 подиуми и 8 шампионски титли, е с 0 точки
                след 4 старта и е по-назад от Форс Индия само с 2 подиума, Торо Росо с 1 подиум...???
                Факта си е факт.
                За това колкото и обяснения да намира/т/те/ме... няма извинение!
                И исторически - и технически това си е... бурлеска, дори не е трагикомедия...
                Последно редактирано от ivied; 20-04-15, 23:18.

Коментар

Чекай па ти, бре! Они и с организацията имаа проблеми, та сега требва много да наваксват.
                  Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Аха, както викаше един приятел: "Организация! Що за гадна тъпа дума по адрес на този хаос?"

Коментар

Аз от теб извинение не търся, щот ми е се тая какво мнение имаш, но гледам по нагоре угодно за теб си цитирал не най важното което съм казал, а то е малко повече уважение към хората които гледаме и след това коментираме, щото как да се изразя по меко.... недомислени писания бъкат но на други места в нета.
                      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
                        1. уважение към хората които гледаме и след това коментираме 2. недомислени писания бъкат но на други места в нета.
                        По т.1 иначе нямаше да си правя труда и да пиша - ценя мнението на доста хора тук
                        По т.2 кое точно е "недомислено" в изказването ми - освен, че е малко емоционално, ами то нали иначе нямаше да си купуваме все по-големи LED TV?
                        A за "промените" Тайгъре, ако поживеем 2 години ще видим...

P.S. рискуваме да превърнем темата в нещо като личен спор на маса, за това спирам след:
                        т.3 Мак-овете - Алонсо - 0 точки

Коментар

Първоначално публикуван от ivied Преглед на мнение
                          т.3 Мак-овете - Алонсо - 0 точки
                          Това е точно написано.
                          Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

И пак котки! Навсякъде котки! Тема не за котки, ма нали е форум от котки, ето ти пак котки! Абе, имам на предвид котараци.
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение
                              И пак котки! Навсякъде котки! Тема не за котки, ма нали е форум от котки, ето ти пак котки! Абе, имам на предвид котараци.
                              Божич , не знам що пиеш братле , ама внимавай с метила !
                              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Ееее то Лимонадите,сигурно от първото състезание станаха шампиони

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X