Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Формула 1

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Формула 1

Феновете, гледахте ли "ЕДНО"? На мен лично ми втръсна от въздигането на икони. Сума народ е измрял на работното си място, но само за някои се правят филми. Не е честно!

Коментар

Първоначално публикуван от Паджеровод Преглед на мнение
      Феновете, гледахте ли "ЕДНО"? На мен лично ми втръсна от въздигането на икони. Сума народ е измрял на работното си място, но само за някои се правят филми. Не е честно!
      Е тоя филм го гледах,той не е ли за всички?
      Иво (таксито) Андреев
      0988 91 80 50
      Каджива Елефант 750 Лъки Експлорър 89-та

Коментар

Първоначално публикуван от suzuki team Преглед на мнение
        Е тоя филм го гледах,той не е ли за всички?

За всички е, но феновете го приемат различно. За тях този спорт е само няколко лица, даже само едно.

Коментар

Аз дори и биографичния филм за Сена като гледах видях че там също се разказва и за доста други неща.Не може навсякъде да се говори за всичко!

Ама този 1 си ми хареса!А сега една позната ме кани и на този новия да ходя да го гледам-май беше РЪШ!
          Иво (таксито) Андреев
          0988 91 80 50

Коментар

Марк е с цяла секунда по-бавен. Интересно защо. Иначе, май само у Мерцедес се натягат. И Себ де. Той пък иска всички прита до края.
            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Честита 4 световна титла на Фетел! След Фанджо и Шумахер, станахме свидетели как се прави история!

Коментар

Ми той е на 25, та лошо им се пише на Фанджо и Шуми. Ако продължава това чудо де.

Коментар

...в Индия техническият делегат на ФИА Джо Бауер е приложил допълнителен тест на болида на Фетел. Той е нагрял предната част на пода до 300 градуса по Целзий, но подът не е мръднал...

"На допълнителен тест е бил подложен болидът на Себастиан Фетел по време на уикенда за Гран при на Индия.
                  Причината са били съмнения, породени от материал на бившия технически директор във Формула 1 Гари Андерсън. Британецът понастоящем е технически експерт на ВВС и публикува нова теория откъде идва предимството на Ред Бул през последните месеци.
                  Андерсън отбелязва, че шампионският тим буквално е на друго ниво след лятната пауза този сезон и всички в питлейна се питат как го постигнаха. Той проследява промените в RB9 и стига до извода, че промяната в гумите е от причините. Конструкторът на тима от Милтън Кийнс Ейдриан Нюи потвърди, че връщането към конструкцията от 2012 г. е помогнала на отбора.
                  След това Андерсън разглежда изображения от термалните камери, показани по време на Гран при на Япония. Според анализа му има възможност предната част на пода да се извива нагоре при увеличение скоростта на болида и загряване, което да води до аеродинамично предимство, тъй като би позволило на екипа да сваля ниско RB9. Андерсън смята – от това, което е успял да види, че точно тази част от болида е със значително по-сложна конструкция от необходимото. Той отбелязва също така, че механиците на Ред Бул изкарват доста време в този край на автомобила вечер по пистите.
                  Бившият технически директор обяснява също така, че миналогодишните гуми – както и използваните от средата на настоящия сезон – увеличават постепенно диаметъра си по време на движение, а това също има влияние върху аеропритискането. В комбинация с повдигането на пода това би позволило на отбора да държи болида по-ниско за по-дълги периоди от време и би означавало предимство от порядъка на 0,5-0,7 сек на обиколка."

"ФИА отдавна се кани да забрани самия Нюи, за радост на Ферари и Мерцедес. Да ама не...
                  Последно редактирано от ivied; 29-10-13, 14:46. Причина: да ама не

Коментар

Това със сплитера, не е много ясно дали е вярно.
                    На термичната камера на старта, сплитера на Фетел беше тотално студен.
                    Колкото до гумите, те Пирели предупредиха още преди да ги сменят.
                    " Ако върнем миалогодишната конструкция, РБ няма да има кой да ги спре"
                    РБ не случайно наложиха толкова силно лобиране по въпроса.

Иначе, честито на Себ!

Ако през 2011 имах все още някакви съмнения относно качествата му, то сега съм на противоположното мнение.
                    Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                      Това със сплитера, не е много ясно дали е вярно.
                      На термичната камера на старта, сплитера на Фетел беше тотално студен.
                      Колкото до гумите, те Пирели предупредиха още преди да ги сменят.
                      " Ако върнем миалогодишната конструкция, РБ няма да има кой да ги спре"
                      РБ не случайно наложиха толкова силно лобиране по въпроса.

Иначе, честито на Себ!

Ако през 2011 имах все още някакви съмнения относно качествата му, то сега съм на противоположното мнение.
                      А то да не е вече,че човека-причина да се случват нещата там не е Фетел?Иначе нека му е честита!
                      Иво (таксито) Андреев
                      0988 91 80 50

Коментар

Себ имаше късмета да е на правилното място в правилното време. Че имаше потенциал, се виждаше още в началото.
                        На Нюи свалям шапка до земята и има безкрайното ми уважение.
                        РБ обаче, направиха с Ф1 това, което направиха Монстър с Дакар.
                        Безгранична арогантност да наливат тройно повече пари за разработки, несъобразявайки се със споразумението за намаляването на разходите и напускайки ФОТА.
                        Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Тепърва другата година ни предстои доста интересен сезон.Ще се поразбъркат доста картите,пък ще видим!

Коментар

Фернадно ще загуби и второто място. Не знам защо правят така. Отборно твърдо губят, но поне Алонсо трябваше да поработи малко. Зарязаха толкова труд! Иначе, квалификацията, както и се очакваше.

Коментар

Това ферари не стоеше на хасфалта...
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

То на Ферари и на извън асфалта ще му е трудно!
                                Иво (таксито) Андреев
                                0988 91 80 50

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 5 потребители онлайн. 0 потребители и 5 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X